21/11/2014

Vanakuu viimane päev ja isiklik Püha Päev



Kuuloomiseni on aega 1 päev. Kuu luuakse 22.11 kell 14.33 Amburi esimeses kraadi alguses ( 0.07). Päike siseneb Amburisse kell 11.39. Kuu 14.20. Aga see on kõik homme. Täna on veel vanakuu ja nii Päike kui Kuu on veel Skorpionis. Täna on hea võimalus hingeliseks suupuhastuseks ja selle energia vabastamiseks, mis hingele piinav ja koormav on. Arvatakse, et sündmused tekitavad rõhuvat, suruvat ja masendavat meeleolu, kuid tegelikult tekitab seda teadvus, kes samastub teatud liiki energiatega . Vabastamisega saab teadvus ka võimaluse olemasolevat olukorda muuta. Kui üritada olukorda muuta, ise samal ajal samastudes energia, siis tekib taasloomine ja kõik kordub ikka uuesti ja uuesti. Iga Päikese ja Kuu ühendusega saavad teadvused ühe energiavoo kasutada ja enne uue energiavoo tekkimist on aeg anda teadvusel kasutatud energiad vabaks. See on ka põhjus, miks aktiivselt toimida on vanakuu viimastel päevadel raske ja miks vanal kuul alustatud asjad kasvavad aeglased või ei edene üldse.
Kuni Kuuloomiseni saame siis teadvusega märgata ja tähistada kõike, mille kadumist oma elust tahame. Selleks saab teha lühimeditatsiooni, minnes mõttes nii kõrgele kui kujutluses võimalik ja anda korraldus, et teadvuse poolt märgi saanud olukord või nähtus kaoks parimal ja kõrgemal viisil kõigile, kes sellega seotud ja asenduks kõrgema arengu jaoks parimaga.
Täna on Veenuse päev. Olen käinud hommikustel jalutuskäikudel siit avastatud kiviringis, mis toimub kui maagiline täht. Ja teinud lühimeditatsioone päeva teemadel. Igakord olen saanud mingi väikese sõnumi. Tänast sõnumit tahaks siis teiega jagada. Teemaks siis Püha Aeg ehk Rituaalne Aeg. Elame üheaegselt väga mitmetes Aegades. On näiteks olemas Suur Aasta, mis kestab u. 26000 aastat ja nii on meil 12 ajastut, mille ühe lõppemist (Kalad) ja teise algus ( Veevalaja ) oleme me siin läbielamas ühiselt. Maiadel oli ligi 20 erinevat kalendrit, millest ühte 260 päevase aastaga(nädal 13 päeva, kuu 20 päeva) me teame Tzolkini nime all. Vajame erinevaid ajatunnetuse võimalusi. Ka rahvakalender pakub selleks võimalusi. Inimene, kes vajab Rituaalset ja Püha aega, leiab selle kindlasti. Tänane saadud sõnum on järgmine : Iga inimese elus on Püha Päev. Päev, kus kord nädalas on Rituaalne Aeg väga kerge tekkima. Ja see Püha Päev on inimese sünnipäeva nädalapäev. Selle Püha Päevaga algab Nädal. Seda päeva peaks tähistama ja märkama. See Päev ei ole täpselt kalendripäev, vaid see 24 tundi Püha Aeg algab sellel kellaajal kui me sündisime. Küsisin ka, et mis siis kui inimene ei tea oma sünniaega, vastus oli ,et inimene reageerib sellele kellajale oma sünnipäeva nädalapäeval ja kui piisavalt pikalt jälgida, siis selle kelleaja inimene märkab ära. Edasi näidati mulle Põhjala 5 päevast kalendrit. Olen selle kalendri peale ikka aastaid mõelnud. Nüüd see 5 päevane kalender voolas kokku Jumala 72 nimega, mis on sodiaagiringis 5 kraadistena tähistatud.
Kaart on tehtud hetkele kui hakkasin seda teemat kirjapanema.

No comments:

Post a Comment