23/11/2014

Oleme Loojad ja kasutame kuuloomise energiat




22.11 kell 14.32 toimus Kuu ja Päikese ühendus ehk siis kuuloomine. Ühenduste ajal saavad kõik teadvused kasutada uue energiavoo. Ühendustele järgnev esimene veerand võimaldab teadvustel tegeleda intensiivselt loomisega. Ja sellega tegelevad kõik teadvused. Nähtavas maailmas pole ühtegi vormi, mida poleks loonud teadvus. Iseenesest ei sünni midagi. Teadvus on see, kes aine ja elu ühendab. Kõigi ühistöö tulemuseks on siis elu, mida enda ümber näeme. Intensiivsetel loomise aegadel luuakse energiakogumid, mis rütmiliselt tagasipöörduvad Looja juurde. See on Loomise reegel - Looming pöördub Looja juurde tagasi. Ja seda tagasipöördumise hetke hakkab inimene kõigepealt märkama. Maailma ja teiste mõjuna. Sealt edasi tuleb võimalus avastada, et maailm ja teised toimivad endale iseenda loodud mustri läbi ja kasutavad iseenda poolt loodud energiat.

Loomine võib olla toimunud ajastuid tagasi. Oleme osalised algloomises, oleme osalised Galaktikate, Päikesesüsteemide, Tähtede, Planeetide ja loodursiikide olemasolus. Tänu laskumisele ainesse, me lihtsalt ei oma ajatut mälu, mis elaks üle kehavahetused. See ajatu mälu on võimalik endale ehitada läbi eneseteadvustamise ja siis on igas järgmises kehastuses kasutada ka eelmistes kogemustes saadud teadmised, oskused, seisundid. Oleme osalenud Loomises ja nüüd oleme kehastunud oma Loodusse, et ärgata iseenda Loojaks olemisele. Ja kui ka ei ärka, Looja jääb ikka Loojaks. Pole ühtegi teadvust/inimest, kes ei tegeleks Loomisega. Meie ühiskonnas ainult seda ei peeta loomiseks, kui keegi on vihane, tige, masenduses või kogeb rahulolematust, meeleheidet, väljapääsmatuse tunnet jne, jne. Oleme Loojatena tööl igapäev 24 tundi järjest, ilma puhkuse ja puhkepäevadeta ( riigipühadest rääkimata). Kõik, mis jookseb läbi teadvusest, saab teadvuse poolt väestatud. Teadvus loob nähtuse kas siis uuesti või üritab seda nähtust muuta ( või oma suhtumist nähtusse). Intensiivne muutmise vajadus, kui keskendutakse sellele, mida muuta tahetakse, on aga selle nähtuse taasloomine. Muutus tekib alles siis kui keskdume täie jõuga selle loomisele, mida soovime oma ellu. Mittesoovitava teadvuses hoidmine loob seda mittesoovitavat üha uuesti ja uuesti.

Need, kes kasutavad internetti ja massimeediat, on Loojaks teadvustamise kiirteel. Sest koguaeg tuleb teadvusele võimaluse märgata ja ärgata oma loovale olemusele. Mida märkame, seda väestame. Ja kõik, mis saab teadvuse tähelepanu, see hakkab kasvama.

Nii et mida me märkame. Kas seda, mis soodustab või seda mis takistab ? Kas märkame teistes inimestes neid omadusi, mis meile sobivad või märkame neid omadusi, mis ei sobi? Kas näeme kuidas teised arenevad või seda kuidas nad ei arene? Kui tehakse mingi ettepanek, siis kas märkame seda, mis seda ettepanekut aitab elluviia või märkame seda, mis seda kõike takistab? Kas massimeediast/internetist oma igapäeva elust vastuvaatav tekitab rahulolu või rahulolematust. Väline ei tekita sisemist. Väline võimaldab märgata, mis sisemuses toimub. Ja see seisund, mis endas on, see ongi meie Loomisvägi ja see muutub läbi reageeringu intensiivsuse Loomisjõuks. Kõik, millel teadvus peatub, see saab väge juurde. Märkame teise puudusi, väestame nende ja enda samu omadusi. Märkame teise voorusi, väestame nende ja enda häid omadusi.

Eriti tähelepanelik tuleb olla kui inimene tegeleb enegriatööga. Kui on tehtud võimas meelerännak või mitmetunnine/päevane meditatsioon ( tänapäeva intensiivsed õppepäevad annavad selleks võimalusi), siis on loomisvägi juba väga suur. Ja mida siis selle väega minnakse looma oma igapäevaelus? Mida märgatakse teistes ja igapäevastes sündmustes? Kui nähakse seda, et teised ei arene, siis väestakse teistes seda mittearengut. Ja neil teistel on veelgi raskem liikumasaada. Kui peale võimsa valgusenägemist nähakse, et igapäevane elu on must ja tume ja üsna sünge koht, siis samal hetkel on kogu see energiatöö valgus muundatud selleks tumedaks ja mustaks energiaks. Looja ise ei pruugi seda märgata, kuid ometi on oma panus sellesse antud. Kui peale energiatööd meel takerdub igapäevaelu sündmuste taha ja ärritub, siis kogu puhas valgus on selleläbi muundatud selleks ärrituseks ja panustatud sellele, et see ärritust tekitav sündmus elaks jõulisemalt edasi.

Kuuloomise vägi ilmneb igas Maa piirkonnas erinevalt. Lisaks inimese enda sünnimuster on erinev. Vaadates kuuloomise kaarti satub Eesti seekord olema energisild 7 ja 8 maja valdkondade vahel. Narvas, Rakveres, Kohtla- järve kandis on Kuuloomine kindlalt 7 majas - Partnerluse ja Meie teadvuse tekkimise majas. Mida edasi läänepoole, seda lähemalt nihkub 8 maja algus. 3 kraadi enne majatipu algust võib nimetada sillakraadideks. Et see tulevane kogemus on niivõrd lähedal, et olemasolev sulandub sellesse. Tallinnas, Tartus kui ka Pärnus seguneb ühineb see meie teadvuse ärkamisee ja partnerluse teema 8 maja teemaga - lõputu teise poole väega, mis võimaldab nii suuri projekte vedada kui olla vastamisi kõigi nende nähtustega, mis väeliikumist takistavad (transformatsiooni vajadus). Haapsalust läänepoole on aga Kuuloomine juba puhtalt 8 majas. Samuti on Haapsalus Uraan liikunud 12 majast 1messe. (Pärnu kaardis on ta 12 maja lõpus). Eks saab näha kuuajajooksul, millega Läänemaa ja Saared meid üllatavad ja millistesse sündmustesse kuuloomise energia paigutatakse. Kaart on tehtud Haapsalule. Hetkel tundub ,et seal on Eesti selle kuuloomise süda  Kirjutamise ajal olen kuulanud https://www.youtube.com/watch?v=PL9_INg9u-E&list=PLf_FU1nTpAUVFJCw2Lx3_c_WmBm9ZEtjb .

No comments:

Post a Comment