24/12/2015

Täiskuu - astrokursuse kiri

Tere neljapäeva  - Jupiteri päeva.
Head Tarkuse ja Armastuse sündimise aega, oma sisemise Targa Ärkamise aega.

Kui satute jõulude ajal kirikusse või kuulama jumalasõna ,siis kuulake seda sisemises võtmes.
Kristus kui nimetus meeleseisudnile, kes elab püsivas Tarkuses ja Armastuses ja keda me oma rahvakeeli Targaks kutsume.
Jõulude aeg, aeg peale talvist pööripäeva on Sisemise Targa sündimise aeg.
Igal aastal saavad teadvuse jõulise Maa ja Päikese tagantõuke oma sisemise võimaluse teostamiseks.
Sellel aastal lisandub sellesse võimalusse ka Päike.

Homme 25.detsemberil kell 7:27 Siseneb Kuu Vähki ja täiskuu ehk siis Kuu ( 3.20 Vähis) ja Päikese( 3.20 Kaljukitses) vastaseis toimub kell 13:12
On võimalus puhastada oma hingemaailma ( Kuu teema), teadvustada end Loojana ( Päikese teema)
Lisaks teevad Merkuur( 22:58 Kaljukitses) ja Jupiter (22.58 Neitsis) trigooni. Merkuur kui sisemine Tarkuse võimalus ja Jupiter kui Guru ja Õpetuse kandja ja jagaja.
Niikaua kui sisemise Targa ärkamise teema pole enda jaos olulised ja esmased on Merkuur võimalus igatliiki infot vahetada ja Jupiter avardab olemasolevaid võimalusi.
Võtke oma sünnikaardid välja ja vaadake, mis majas ja märgis asub Merkuur. Merkuuri liikumine on niivõrd kiire, et tema mõju jääb tihti märkamata.
Sest enamasti meel tegeleb kas juba äraolnud sündmustega või veel tulevaste sündmuste planeerimisega. Aga Tarkuses ja Armastuses püsivalt elada saab siin ja praegu.  Kui suudab olla hetkes, lastes vabaks nii mineviku ahelad kui tuleviku virvatuled, tekib otseühendus Kõigi Teadmiste Ühisväljaga. See otseühendus on kõigil teadvustel juba oma sünniga kaasas. Enne kui see otseühendus enda jaoks muutub elusaks, märgatakse enda ümber kõiki teisi, kes kannavad Tarkust ja Armastust. Kui aga juba märkab teistest Tarkust ja Armastust, siis samal hetkel on see ka endas. Väline on võrdne sisemusega. Targa tunneb ära ainult see, kes Tarkusele juba ärganud.

Nii et võtke kaardid ja vaadake oma Merkuuri maja ja märgi asetus. Samuti teadvustage, kus majas on Jupiter ja mis märgis ta on.
Kui on vajadus Õpetuse ja Õpetaja, siis Jupiteri seisudele ajal ilmnevad nad kõige lihtsamalt. Kui on Õpilane valmis, ilmub Õpetaja.
kui sisemiselt ollakse valmis, tuntakse sisemuses oleva peegeldus ära välises maailmas. Ja väliselt Õpetajal tekib võimalus muuta Õpilasele tema sisemine Õpetaja nähtavaks.

Jõulude ajal kui kõigile teadvustele kinkitakse Tarkuses ja Armastuse püsivalt elamise võimalus, saab endalt küsida.
Kas ma vajan, et Tark kes hakkaks elama ja läbi elusa Armastuse  igapäeva ellu tooma õnnelikkusevõimalusi ja kas ma vaja Õpetust, mis seda võimaldaks.
Hetkel on Väga head võimalused teha taotlus, kui selline vajadus olemas on.
Vaadake ka, et kus majavaldkonnas asub hetkel Merkuur ja kus majavaldkonnas asub hetkel Jupiter.
Ja kui vaja rohkem infot, tehke meelerännak. Meelerännakuks sobib kõik igapäevaelus toimuv. Võib kasutada jõululauas istumist, võib kasutada telekasaateid või kirikus kuuldud jutlust. Oluline on rännakule avamine ja sulgemine ja küsimus või taotlus, mis laadi infot vajatakse.
Kui on küsimus, siis tekib ka vastus. Küsimus loob vastuse. Kui pole küsimust, ei ole ka vastust, kuigi meel võib rännata ja ekselda väga põnevates kohtades.

Kui teete rännakut teadvustage taevakuu asupaik on sünnihetke seisus. Kuu liikumise leiab siit teemast
http://www.heietuli.eu/linnutee/viewtopic.php?f=20&t=27

No comments:

Post a Comment