06/05/2016

6.mai - vanakuu ja uuskuu ( astrokursuse kirjad)

Tänasel kuuloomise päeval jagan astrokursuse kirju. Astrokursusega saab ühineda, täpsem info  heietuliastro@gmail.com. Kursuses toimub online, igapäevaste kirjadena. Alates Päikese Jäära sisenemisest tõlgin iga päev ära 1 Rudhyari kraadi.
6.mai astrokursuse kirjad:

Täna on reede - Veenuse päev!


On Päikese-Kuu ja Maa suhete kokkutõmbumise päev ehk siis vanakkuu viimane päev. 6.05 kell  22:31 (Rootsis lahutada 1 tund, Austraalias liita 6tundi 30 min) toimub siis kuuloomine ehk Päikese ja Kuu ühendus.
Toimub see 17 kraadi Sõnnis. 


Maa poolt vaadates tähendab seda, et Päike on eespool Kuud ja Kuu valge külg Maale ei paista. Kui täna on selge ilm, siis on koguaeg teada, kus on Kuu. 
Ta on Päikese lähedal. Tänast päevakraadi ei ole ma veel ise ka lugenud,  see kraad on  võimendunud ja sünnib uus loomisring, mille jõulaine kestab siis kuni järgmise uue kuuni. (kraadi tõlge on lisatud sellele postitusele allpool)

Täna on hea end jälgida, mis toimetamised on soodustatud ja mis toimetamised on takistatud. 
Märgake neid hetki, kui vanad lood tulevad üles. Kui on vaja kas sõnas või kirjas väljendada juba äratoimunud sündmusi ja võimalik, et otsida lahendusi. 

On hea võimalus märgata seda meeles üleskerkivat voogu, piltide jada ja seda, mida nende piltidega teeb. Kas põeb, elab üle ja laseb meelel rahutu olla või suudab rahulikult ilma reageerimata märgata
teadmisega ahah - sellised pildid siis minu meeles voolavad ?

Laskem täna lõppeda (kuni kuuloomiseni) nendel seisunditel, nähtustel, olukordadel, mida arenguks enam vaja pole. Kui kerkib üles lugusid, mille jätkumist ei taha, siis saab hoida meelt Valguses ja Armastuses.
Ja kui hetkel muud ei suuda saab toimuvast teadlik olla, jäädes nii rahulikuks kui see hetkel võimalik.

 Rahulik sisemine rütm koos toimuva teadvustamise on ka Valgus ja lõpetab suure osa mustritest. 
Kui on vaja mõelda tulevikus toimuva peale, siis võib kasutada suhtumist - tulgu parim lahendus ja võimalus kõigile osalistele. 

Vaadake, millises majas toimub kuuloomine. Selle majavaldkonna lood kerivad ennast lahti kuni järgmise kuuloomiseni.

Märgake, mida teadvuse Valgus( Päike) valgustab Kuu - alateadvuse maailmas. 

Kui teadvus laskub ainesse ja aines toimides hakkab toimuma ärkamine, siis algul elab inimene oma elu ära mõne majapõhiselt ja kasutades 1-2 väge täies jõus. Ülejäänud jõudusid jäävad siis esindama "teised ja maailm" ehk siis deleteeritakse endast väljapoole.
Mida rohkem ärkamist, seda enam teadlikke ja ka alateadlikke vahendeid teadvuse teadlikku kasutusse jõuab. 
Ja ühel hetkel hakatakse märkama neid jõudusid ( planeedid, asteroidid), mis majasid aktiveerivad. Edasi ärgatakse märkidele, sealt kraadidele ja sealt edasi kinnistähtedele. Ja siis võib juba rääkida seda, et tähed ei mõjuta enam inimest, vaid inimene tähti. 

Mulle endale oli kunagi valgustuslik ühe soome teosoofi lause, et arendama peab elujooksul ka neid majavaldkondasid ja märke, kus sünnihetkel pole midagi. 
Ja et mida enam inimene arenenud, seda enam tuleks tal tegeleda sellega, mis pole selle elu kogemuses rõhutatud. 
Niisiis jälgige, mis majas toimub Kuuloomine Sõnnis. Lugege Sõnni teema uuesti läbi, sest kuuloomise läbi Sõnni teema tuleb jõuliselt üles.
Ja kui Sõnn on sünniplaneetidest tühi või maja kuhu satub tänane kuuloomine on tühi, siis on see märk, et sellele tähelepanu pöörata. 
Olen ma teadlik selles majavaldkonnas? 
Kuidas selle majavaldkond võimaldab mul olla Valgus ja Looja, kes loob AlgAinest tajutavaid ainelisi Vorme, olles samaaegselt nii seotud kui vaba. 

Vajadusel tehke rännak, et selle kuuloomise kohta rohkem infot saada iseenda jaoks. 

Ühendus  on kui kahe jõu abielu. On võimalik, et müütides kirjeldatud armastussuhted kirjeldavad astroloogilisi ühendusi ja sellistest suhetest tekkivad lapsed olid siis võimalikud tulemused. 
Nii et meil on võimalik uurida, mida me hakkame peale Kuu ja Päikese kokkusulamisega - armastusega, mis toimub nii endas kui maailmas samaaegselt. 

Päike Sõnni 17.kraadis : 6.mai 5:29 kuni 7.mai 6:15

Rootsis lahutada 1 tund
Austraalias liita 6 tundi 30 minutit. 

5:50 Kuu ( 6.08 Sõnnis) trigoonis Orcusega ( 6.08 R Neitsis)
8:13 Kuu ( 7.38 Sõnnis) ühenduses Veenusega ( 7.38 Sõnnis)
14:33 Kuu ( 11.39 Sõnnis) sekstiilis Neptuuniga ( 11.39 Kalad)
17:06 Kuu ( 13.17 Sõnnis) trigoonis Jupiteriga ( 13.17 R Neitsis)
22:31 Kuu ( 16.42 Sõnnis) ühenduses Päikesega ( 16.42)
23.38 Kuu ( 17.25 Sõnnis) trigoonis Pluutoga 17.24 R Kaljukitses)


Selle kraadi tõlkimise ajal, sõnade juures "igaveses Suures Sõjas" ilmus silmade ette Daakin öeldes "Mina olen Õpetaja".https://et.wikipedia.org/wiki/Daakinid
Netivestluses tekkis küsimus, mis on sõnum. Ja vastuseks tuli : "ta on kohalolus ja tuules, alati seljataga, vaata kuklasoleva silmaga, siis näed"

Panin otsingusse kuklas olev kolmas silm  ja esimese vastusena vaatas vastu Johannese apokrüüf  https://et.wikipedia.org/wiki/Johannese_apokr%C3%BC%C3%BCf
Sealt vaatas vastu selline lõik : 
“Kuna tervik on ainuvalitsus ja sellest kõrgemal ei ole midagi, see on Jumal, kes on kõiksuse Isa” Ta on nähtamatuna kõiksuse kohal. Ta on lõpmatus, kirgas valgus, mida ükski silm ei saa vaadata. Ta on nähtamatu vaim. Teda ei või võrrelda muude jumalatega ega pidada teda teiste sarnasena. Ta on enam kui jumal, kuna temast kõrgemal ei ole enam midagi ega keegi ei valitse teda. Teda ei ole kusagil, mis on temast endast tühisem, sest kõiksus on temas. Ta ei vaja elu, sest ta on igavene. Ta ei vaja midagi, sest teda ei saa muuta täiuslikumaks. Ta on üleni täiuslik. Ta ei vaja midagi lisaks, et muutuda täiuslikuks, sest ta on olnud alati täiuslik. Ta on ääretu, sest enne teda ei ole olnud kedagi, kes oleks talle seadnud piiri. Teda ei saa tunnetada, sest enne teda pole olnud kedagi, kes suudaks teda mõista. Ta on mõõtmatu, sest enne teda pole olnud kedagi, kes oleks teda mõõtnud. Ta on nähtamatu, kuna keegi ei ole teda näinud. Ta on igavene, sest ta püsib igavesti Ta pole sõnadega kirjeldatav, sest keegi pole kunagi suutnud temaga kohtuda, et rääkida temast Talle ei saa anda nime, sest enne teda ei olnud kedagi, kes oleks andnud talle nime. Ta on kirjeldamatu valgus, ta on puhas, plekitult püha. Ta on sõnadega kirjeldamatu, täis rikkumatust. Teda ei ole täiuslikkuses, õndsuses ega jumalikkuses, vaid ta on palju enamat. Tal ei ole kehastust ja ta ei ole ilma kehata. Ta ei ole suur ega väike. Ei saa öelda kui suur või milline ta on, sest keegi ei suuda teda tunnetada teda. Ta ei kuulu olevikku, vaid ta on palju enamat, kuid mitte sellisena kes on enam, vaid täiesti iseendana. Ta ei kuulu igavikku ega aega, sest ka igavesed olendid on algul loodud. Aeg ei seo teda. Ta ei võta kelleltki midagi, sest see mida võetakse on laen. See, kes on olnud enne kõike, ei pea kelleltki midagi ära võtma.
Isa on suur Ta vaatab iseennast (...) oma valguses (...) on suur. Ta on mõõtmatult puhas. Ta on igavene ja annab igavikku. Ta on elu ja annab elu. Ta on õnnis ja annab õndsust. Ta on teadmine ja annab teadmise. Ta on hea ja annab headuse. Ta on armulik ja jagab halastust ja lunastust. Ta on armulik ja jagab armu. Ta ei pea seda enda sees, vaid annab seda, mõõtmatu ja mõistetamatu valgusena

Kuklachakrast tuli otsinguga välja ka järgmine tekst :

KAUSAALTŠAKRASee tšakra on võimeline filtreerima hingejõudu mentaalkehasse, juhul kui oleme valmis end küllaldasel määral õpitud uskumustemustritest lahutama. See tähendab, et peame avama oma parema ajupoolkera ning õppima nägema tervikpilti, otsima avaramaid kontseptsioone. Selleks et hingetäht saaks kosmilisi energiaid edastada, peab mõistus olema avatud ja valmis neid tõlgendama. Atlantise aegadel paiknes ka see tšakra tolleaegsete inimeste enam arenenud aju sisemuses.Just kausaaltšakra kaudu saame kõrgematest vaimsetest sfääridest sõnumeid ning võtame vastu uusi ideid. See tšakra saab avaneda alles siis, kui meil on saavutatud täielik kontroll oma mõtete üle. Meelerahu ja mõttevaikus on eluliselt tähtsad ning võib kuluda aastaid mediteerimist, enne kui kausaaltšakra saab oma ülesannet tõeliselt täitma hakata. Alles siis, kui nimetatud tingimused on täidetud, võid kuulda oma mõtetes tähtede sõnumeid.Kui kasutad mediteerimise ajal küaniiti, annab see sulle rahu ja tasakaalutunnet. Küaniit aitab sul olla rahulik ka keset kaost, nii suudad tõusta kõrgemale kõikidest maise elu raskustest ja katsumustest ning püsida kirkana. Pea meeles, et ideed on nagu maasse külvatud seemned: neil kulub aega idanemiseks ja maapinnast läbimurdmiseks. Ideed idanevad kausaaltšakras ning vajavad manifesteerumiseks aega.
Madalamad tšakrad kannavad informatsiooni kausaaltšakrast üle kogu keha laiali.http://www.tervendustempel.valgusesaar.ee/6__tervenduskamber.htm 


47.faas( Sõnni 17.kraad) Sümboolne lahing "mõõkade" ja "tõrvikute " vahel.

Võti : Mineviku sõltuvusest vabanemine. Otsija muutub sõjameheks, kes taasvõitleb igaveses "Suures Sõjas"

Kui Gautama, otsides  asjatult vastuseid oma küsimustele traditsioonilistelt õpetajatelt, istudes  Bodhi Puu alla, pidi  pidama selle igavese/lõputu lahingu omal viisil.
Vaimne valgus suures Hinges peab heitlema ego-tahte vastu, kes  teab ainult kuidas kasutada materiaalse ja intellektuaalse maailma jõudusid. Siin ei ole võimalusi põgeneda;
see on energia mis kasvab välja praegusest hetkest -  möödapääsmatu NÜÜD - mida julge indiviid kasutab võitluses. 
See teise astme sümbol soovitab lunastus saavutatakse areneva individuaalse valmisoleku läbi vaadata otsa kõigile probleemidele nii nagu neil oleks ainult kaks vasandlikku külge. 
Nii õpetab Bhagavad Gita. Selle astme inimese evolutsiooni dharma on VÄÄRTUSTE VASTANDUMINE/POLAARSUS





Фаза 47 (17° Тельца). Символическая битва между "шпагами" и "фа­келами".

Ключ: отказ зависеть от прошлого, идущий превращается в бойца, вновь 
вступающего в вечную "Великую Битву".

Когда Гаутама, тщетно искавший ответа на свои вопросы у учителей традиции, сел 
под Священное Дерево, он должен был по своему вести свою битву, - хотя это 
вечная битва. Духовный свет в великой душе дол­жен бороться против воли эго, 
которая одна лишь знает, как использо­вать силы этого материального и 
интеллектуального мира. Нет возмож­ности избежать этой битвы, это энергия, 
которая возникает в настоя­щий момент - неотвратимо сейчас - ее бесстрашный 
индивидуум должен использовать в этой битве.

Вторая стадия десятой пятеричной последовательности показывает, что спасение 
достигается возникшей в индивидууме готовностью встре­тить любую проблему так, 
будто существуют только две противостоя­щие стороны; так учит Бхагават Гита. 
Такова дхарма этой стадии чело­веческой эволюции - стадии поляризации ценностей.


PHASE 47 (TAURUS 17°): A SYMBOLICAL BATTLE BETWEEN "SWORDS" AND "TORCHES."  
KEYNOTE: Refusing to depend upon the past, the seeker turns warrior, fighting anew the eternal "Great War. "
When Gautama, having sought in vain for the answers to his questions among the teachers of tradition, sat under the Bodhi Tree, he had to fight his own battle in his own way, even though it is an eternal fight. The spiritual light within the greater Soul must struggle against the ego-will that only knows how to use the powers of this material and intellectual world. There is no possibility of escape; it is the energy that arises out of the present moment — the inescapable NOW — that the daring individual has to use in the struggle.
This second stage symbol suggests that salvation is attained through the emergent individual's readiness to face all issues as if there were only two opposed sides. So teaches the Bhagavad-Gita. This is the dharma of this stage of human evolution: a stage of POLARIZATION OF VALUES.




No comments:

Post a Comment