08/10/2014

8.oktoober, Kuuvarjutuse päev

Täna siis täiskuu ja varjutuse päev. Jäära - Kaalude teemad võimenduvad ja suur puhastust või kasutamist vajav energiakogum vallandub(Lõunasõlm ühendus Kuu ja Uraaniga). Õnneks oleme minevikus teinud ka selliseid valikuid, mida saab nimetada õnnistuseks. Ka need saavad igal varjutusel võimaluse vallanduda. Päikesevalguse kätte tuuakse energiakogum, mis kannab Jäära energiat. See moodutab Suure tuletrigooni - Jupiter ( Lõvis) , Marss (Ambruris) ja Uraani-Kuu-Lõuna-sõlm (Jääras).. Idamaates on Jupiteri nimetuseks Guru ja Marssi peetakse Okultismi õpetajaks.

Mis iganes lähipäevadel vallandub, saab seda võtta kui Õpetust, mis tuleb läbi Õpetajate - inimeste ja sündmuste ja seisundite läbi. Õpetus sisaldab võimalusi praktilises igapäevaelus rakendada oma energiatöö oskusi.

Me kõike teeme energiatööd ja seda 24 tundi päevas. Enerigatöö ei ole ainult tunnikene seansis ajal istumist ja võimsate nägemuste nägemine. Energiatööd teeme me ärkvelolles ja magades, siis kui seda teadvustame ja siis kui seda ei teadvusta. Teadvus ei puhka Loomisest mitte üks sekund.

Me häälestame oma chakratesüsteemiga koguaeg kirgast, puhast ja selgelt Algallika väge. On lihtne näha neid algvägesid, mis meil kasutada on. Ja on väga keeruline näha seda väge, mis peale endast läbikäimist sellest puhtast ja kirkast energiast järgijääb. Kes juba näeb neid algvägesid on asunud pikale teekonnale, et avastada enda mõju nendele vägedele.

Avastada, milliseid vorme ja mustreid on meie teadvus loob. Iga mõte ja tundevälgatus, mis meist päevajooksul läbi käib, on panus neisse mustritesse. Mida kauem nad peas keerlevad, seda rohkem väge saavad. Energiatöö on igapäevane elu, kõik mida me mõtleme ja kogeme. Olgu välised põhjused mis tahes, Loomine toimib meeleseisundina ja tähelepanu suunamise läbi.

Kõik tänasel päeval kogetud tuhandekordistub. Ja see tuhandekordistatud mõju maailmale kõnnib meile järgmistel päevadel igapäevaeluna vastu. Tänane kuuvarjutus, mis toimub meie jaoks päevasel ajal, pole meile nähtav. Meil on õnn võtta varjutuse teadlik osa vastu päevasel ajal ja asetub ta Eestis 9 maja valdkonda.

Olla teadlik, et tänases päevas vallandub selge pilt oma hetke meeleseisundist ja on võimalus oma hetkeseisu võtta kui oma Õpetajat (Jupiter), kes toob esile olukorra, hetkeseisu ja ka vahendid, mida selle hetkeseisuga edaspidi peale hakata, kuidas liikuda ja tegutseda luues tagajärgi, mis loovad õnnelikkuse võimalusi. Me ei saa muuta seda, mis ilmneb,selle algpõhjused on juba varemalt loodud.

Varjutuste ajal vallanduvad energiad, mille algpõhjused on loodud enne selle kehastumise algust. Nii et küsimus ei ole selles, mida me kogunud oleme. Küsimus on selles, mida me selle kogutuga, mis vallandub, edasi teeme. Kas loome edasi nagu seni oleme teinud või teeme muutuse. Kui midagi on liiast ja üle, siis ainus võimalus sellest vabaneda, on seda mitte enam taasluua. Kui midagi on vähe ja puudu, siis ainus võimalus seda saada, on see ise luua. Olemas on ainult need nähtused, mida keegi on võtnud luua. Ilma loomiseta ja iseenesest tagajärgi ei teki.

Marsi - Jupiteri trigooni ajal on võimalus avastada enda jaoks parim tegutsemise viis. Ja kui see ,mis hetkel on, ei sobi, saab alati teha muutuse, et see mis on hakkaks sobima. Minevik muutub Tulevikuks, just siin ja praegu Olevikus. Ja meeleseisundi ja tähelepanuga me väestame kõike, mis hakkab kiiresti edenema ja kasvama. Pole oluline, mis on väline põhjus, millele reageerime. Kui reageerime, siis kasvatame seda, millele reageerime. Järgmised 2 nädalat kuni Päikesevarjutuseni ( kuuloomiseni )on suur võimalus lõpetada nende seisundite ja nähtuste tootmine/loomine, mida oma ega teiste elus näha ei tahaks edaspidi. Ja iga vastutulev nähtus või sündmus võib avada Õpetuse, mida muuta ja uuendada ja kuidas seda teha oma igapäevaelus.



No comments:

Post a Comment