04/11/2014

Tänane uni ja unes saadud sõnum

Lendasin täna unest välja käsuna kõlavate sõnade saatel :" Maanda end ära Galatiklise Keskmega, muidu sa ei pea neile energiatele vastu. Kui maandad kinnistähtedelt vastuvõetava energia oma kehas, pole kehal muud võimalust kui ennast sellele energiale sulgeda.Ka Maa ja planeetidega/asteroididega maandus jääb väheseks." Käsuna kõlas ka lause :" Keskendu kraadidele ja kinnistähtdele".
Uni ise oli ka mõtlemistvääriv. Tegemist oli vaimse üritusega, kus kõik oli samaaegselt ka esinejad. Esinejad siis mitte tavamõttes kusagil rääkimas,laulmas vaid esinejad energiakanali hoidmisel. Ei oskagi täpset sõna sellele rollile nimetada. Ja igat esinejat siis toetasid aktiivselt teised esinejad ja samaaegselt võtsid vastu ka teiste toetust. Toetamine ja toetuse vastuvõtmine käis samaaegselt. Siin seda kirjutades on seda väga raske ettegikujutada, sest ikkagi kujutluses ka vahelduvad seisundid. Nad võivad vahelduda kiiresti, aga nad ikkagi vahelduvad. See oleks siis nagu samaaegne hingamine. Korraga nii sisse kui välja. Ilmselt tasandites kus aega ei ole, on selline seisund võimalik.
Peale Eestist Soome jõudmist sain aru, mida see viimane Eestis käik siis tegelikult tähendas. Kõik Eestis valmismõeldud tegevussuunad siin enam ei toiminud. Oli tunne, et keegi on suure mänguklotsidest linna lihtsalt äralõhkunud. Klotsid on kõik alles, aga linna enam pole. Ja sama linna ei tahagi enam ehitada ja uut veel ei oska, mis nende klotsidega teha. Ehk siis iga tavapärane tegevus oli kui purunenud klaasikildudest koosnev, mis toimis ainult tänu millelegi, mida ei oskagi nimetada. Olen selliseid seisundeid kogenud varem korduvalt ja tean, millest selline asi tingitud on. See on sisuliselt tunnustus eelnevatele tegudele ehk siis tasand on vahetunud ja nüüd tuleb nagu alustada uuel tasandil täiesti uute töövahendite loomist. Samas oli tunda ka väga tugevat energiat, mis oli nii tugev, et kui seda hakkasin kasutama, siis energia ise lõpetas tegevuse. Nagu siis unevihjest väljatuleb, olin maandamata nendele energiatele.
Niipalju sain aru, et tegemist peab olema kinnistähevooga ja mõtted jooksid eile siis Beltelgeusele ja otsinguid kasutades ka Antaresele. Beltelgeusest on mõned aastad tagasi räägitud, kui võimalikust teisest päikesest, mis tekib meie taevasse. Et ta on faasis, millest teadlased eeldavad, et ta nn kohe kohe plahvatab. Kuna teadlastel ei ole mingit võimalust teadasaada enne kui Beltelgeuse Valguses olev info meieni jõuab, siis tähendab see seda, et kui asi muutub lähiaastatel nähtavaks, siis on ta sajandeid tagasi juba äratoimunud. Nimelt Beltelgeuse valgus tuleb meieni umbes 640 aastat. Üldse oleme taevasse vaadates kui Galaktika ajaloolased, meie käsutuses on Galatika mineviku info. Vaimses plaanis aga mingit takistust pole, saada otsesõnumeid just siis kui asi toimub. Keeruliseks teeb asja see, et mõistusel ei ole selle kohta nimetusi. Ja seetõttu on ka protsessi teadvustamine keeruline.
Kes on kogenud viimastel aegadel jõuetust, mis on tingitud jõust või kes teeb energiatööd ja omab Maaga või teiste asteroidide/planeetide/tähtedega otsesuhteid ja sellekaudu ka nendega "maandust"(tähtede puhul peaks ütlema "tähendust":)) - Tasub kaaluda ka Galatika keskmega maanduse tekitamist. Mina tegin maanduse kohe ära ja tänu sellele sain jälle midagi kirjapanna. Peale Eestis tulekut iga katse midagi kirjutada lõppes sellega, et väge tekkis niipalju, et ei jaksanud.
///edit Unest veel
niipalju, et seal öeldi seda, et kui Luule Viilmaal poleks olnud 7set energeetilist toetajat ja ta poleks ise toetanud energeetiliselt 7-set inimest, poleks tema õpetus kunagi saanud sellisel kujul ilmneda.


No comments:

Post a Comment