21/11/2014

Foorumi kirjad

Panen siia oma kommentaarid foorumisse Rahvameditsiin ja teadmised. Teemaks sodiaagimärgipõhine ravi. :
Kui juba võtta astroloogia abiks, siis ainult Päikesest jääb ikka väheks. Päike on küll elujõudu näitav, aga iseenesest elujõud ei kao ja ei ole takistatud. Nii et tuleks uurida Saturni ja Päikese seoseid ja kui need on pingelised, tuleks rõhuasetus hoopis Saturni seisudele suunata. Samuti inimese 6 ja 12 maja on tervise seisukohalt olulised. Kuna nendes majades toimub kogemus, kus kohtutakse lävevalvuritega ja toimub kogemuse kokkusulatamine, siis kiirkorras parandamine võib üsnagi haigusena väljapaista. Ja on väga suur vahe, kas inimene on haige seetõttu, et ta ei järgi oma missiooni või seetõttu, et sissesöödav söök/jook lihtsalt on koormus kehale.
...
Ta on eksitav. Sama on kõigi ainult päikesemärgile suunatuga. Naised näiteks võivad olla väga tugeva Kuumärgi (mõned ka Veenuse mõjuga) mõjuga ja pigem peaks lähtuma Kuumärgist, mitte Päikesemärgist. Meestepuhul võib toonianda Marsi märgiasetus tunduvalt tugevamalt kui Päikese asupaik. Lisaks sellele kasutab esoteerne astroloogia Maamärki, mis on alati Päikesemärgi vastas ja Maamärgis toimub meie missiooni teostamine.
....
Sünnikaart ei näita seda kuidas me igapäevaselt elame. Ta näitab ära milliseid jõud on meil kasutada, kas need jõud on harmoonilised ( ehk siis elusid tehtud harjutuste tulemus) või jõulised( selle põhjuseid võib mitmeid olla). Kuna väed kõik liiguvad omas rütmis edasi, siis hakkavad need edasiliikunud jõud mõjutama meie sünnihetke häälestust. Ja siis harmooniliste seisude ajal me terveneme justkui iseenesest ja disharmooniliste (jõuliste ) seisude ajal võivad ilmneda nn haigused ehk siis ilmneb oma toimetulematus energiatega. Ja siit edasi on juba see, et kas tegelema tagajärgedega või põhjustega. Ravimid ( ka rahvameditsiini omad) tegeleb tagajärgedega ja põhjused jätab üldse mängust välja.



No comments:

Post a Comment