25/10/2015

Astrorännakutest.



Rännakut alustada aja leidmisega. Alguses saab endale määrata aja rändamiseks. Selleks panna kas kell või telefon tirisema või kasutada mõnda teist ajatähist.
Rännaku eel on vajalik rahunemine ja enda meeleseisundi tõstmine tavatasandist kõrgemale.
Selleks saab kasutada taotlust, korraldust, positiivseid laused, palvet.
Looge mõttes endale Värav või Sammas, milles alustate ja milles lõpetate

Mina kasutan alguse ja lõpu jaoks Kuldse Vihma. Aga igaüks võib ehitada endale sobiva vahendi rännaku alustamiseks ja lõpetamiseks

Rännaku juhiks on põhjus, mida uurima läheme.

Põhjuse sõnastamine annab rännakule vormi ja selle vormi abil on võimalik energia teha teadvusele arusaadavaks .

Näiteks - " Võtan vastu oma isikliku 1 maja kohta infot ja sõnumeid".
 "1 maja energeetiline puhastamine"
" Takistuste teadvustamine ja eemaldamine 1 majast"
" 1 maja Päevasõnum"
" Kuu 1 majas"
" 1 maja algus Jääras"


Sellest hetkest kui taotlus on tehtud, on kõik mis pähe tuleb,  tunded mis tekivad, nägemused, välised mõjud ( ka lärm ja kellegi öeldud lause) vastused sellele, millele keskenduti.

Kui sobib, soovitan alguses  vaadata maju - maja kujul. Eluaseme kujul. Otsida seda  reaalselt maja, mis astraaltasandis näitab end esitatud küsimuse vormis.
Planeete võib alguses vaadata inimeste kujul, elusolendite kujul, kes elavad "kusagil".
Leides maja võib otsida, kas seal keegi elab, milline on maja üldine puhkus ja kord. Kas majas on mugav elada ja olla. Kui selgub, et maja olukord pole sugugi meeldiv, siis saab passiivse vaatlusrännaku muuta aktiivseks ja oma järelenägemise järgi maja ümberehitada, suuremaks ehitada, korrastada ja ärakoristada.
Sobimatu energia võib koguda klaaskuuli, kus siis see muuta säravaks valguseks. Kui midagi viskab minema või hävitab, siis kindlasti ehitage sinna asemele endale sobiv

Rännata võib nii, et alguses vaatab ja kogeb ja siis kirjutab/joonistab/salvestab. Võib ka kohe kirjutada. Võib kasutada abivahendeid enda häälestamiseks ( sobiv muusika, helid, mantrad) , aga võib seda teha ka vaikuses. Kindlasti kirjutage üles kasvõi märksõnu. Me tegelikult viibime väga palju tavateadvuse jaoks nn kõrgemates kihtides, aga me ei too neid sõnumeid oma igapäevaellu, kui jääme lootma mälule. Maine, igapäevaselt kasutatav mälu - ajaline mälu erineb ajatust mälust. Üks meie ülesanne on tuua siia - Kuu maailma - Päikese Valgus. Tuua Jumaliku Ema  - Ainelisse maailma, ilmingute maailma, Taevase Isa valgus - Elus Elu. Selle hõlbustamiseks on vajalik siis kirjapanemine. See võimaldab ka enda taju uurida, et mis tunnetusega tulnust on võimalik siia tuua ja mille jaoks siin ajalises pole vormi või on see vorm väga raskesti leitav. Kuni püsiva teadvusesisundi tekkimiseni on unustamine täiesti normaalne seisund. Ja ega see unustamine midagi muud ei näitagi, et pole püsivat meeleseisundit.  Meeleseisundi püsimatust avastada on väga keeruline ja selleks ongi hea pidada vaimset päevikut, et saaks mingi ajapärast märgata, mida mäletab oma kogemustest ja mida mitte.

Rännaku tegemiseks võib kasutad raamatuid, märkmeid, arvutit, google otsingut, vestlust, igapäevaelu sündmusi, helisid, värve, oluline on, et sees tekib äratundmine SEE on vastus minu küsimusele.

Kui tuleb rännakut lõpetav signaal, siis saab tänada kõiki rännakus osalejaid nii nähtavas kui nähtamatus maailmas ja lõpetada see rännak endale sobivas ja mugavas vormis.




https://www.youtube.com/watch?v=4QOuwLbJ-3U
https://www.youtube.com/watch?v=0F-0Rs4N_tk

http://astrokursus.info/Foorumid/teema/rannakutes-uldiselt/

1 comment:

  1. Lisan siia oma 1 maja rännakud :
    Üüratu tuba. Toas on erinevad jaotused. Mööbel
    on madal. Tundub, et seda tuba ei ole iial kasutatud või kui siis ühte nurka. Liigun toas ringi. Siin on joonistamise nurk, klaver koos toolidega moodustavad väikese saali. Toas pole elektrit ega elektroonikat. Liikuda on ebamugav, sest kõik on liigendatud väikesteks tubadeks/ruumideks. Toad tekivad vajaduste ja mõtete järgi. Tundub, et ma ei ole sellesse tuppa ise mööblit paigutanud. Et need “mööblid” on siis tekkinud teiste mõtetest sellest, milline ma ise olen ja mida ma peaks temaga oma elus ja ma olen need mõtted omaks võtnud ja sellega koos kuhjanud toa “mööblit” täis.
    Tassin toa tühjaks, mööbli välja, vaibad välja. Teen aknad lahti, Teen toa valgeks, täiesti valgeks. Teen toa väiksemaks, kui vaja saab alati suuremaks teha. Teen mediteerimispiirkonna, kirjutamise piirkonna, puhkenurga. Akna taha tekib ilus väljavaade. Põranda rohelise ja seinad värvin kollased.

    Kirjapandud 31.08

    Teen rännaku oma 1 maja pilti, selgub, et toal on vahepeal ärakadunud katus. Ja väljas sajab vihma ja on üsna külm. Tuba on vettinud ja üleujutatud. Et katust teha, liigun toast välja ja näen maja tervena. Näeb sellise korraliku tondilossina välja. Seinad ja aknad küll olemas, kuid katus täiesti puudu. Ega ei tahaks majale katus peale teha. Aga märg tuba ka ei ole nagu sobilik. Niisiis teen lossimeenutavale majale klaasist katuse. Et läbi paistab, aga vihma sisse ei saja.

    25.10

    ReplyDelete