08/10/2015

Kuu liikumine Neitsis 9.oktoobril

Astrokursuse jaoks kirjutatud tekst.

Tere Neljapäeva - Jupiteri päeva.

Kuu liigub täna Neitsisse kell 22:50
Ja Neitsisse on liikunud täna ka Veenus.
Lisaks on siis Neitsis ka Jupiter 12.25; Marss 8.33  ja Orcus 7.30
Orcuse ja Marsi ühendus toimib ka vastaseisuna Neptuunile.

Homme  Kuu Neitsis liikudes toob kohale vastaseisus oleva väe.
Vastaseisudes teadvus pikalt samastub ühe poolega ja teise poole delegeerib välisele maailmale.
Ja alles eneseteadvuse kasvades suudetakse mõlemaid võimalusi teadvustada ja harmooniliseks tervikuks muuta. Nii et võime kogeda välises maailmas millegi või kellegi olekut, mis on laiali, mürgitusi tekitav, meditatsiooni võimaldav või tingimusteta armastust pakkuv ( Neptuun)  või siis on välises maailmas vägi, mis purustab vorme ja ei võimalda enam jätkata harjumuspärast toimimist.( Orcus). See keegi võib olla üsnagi vihane ja tige kogu mittetoimiva  protsessi suhtes. Samuti võime ise nende võimalustega samastuda.

Homses päevas saame siis  märgata vastandumist. Tehke kindlaks, kas sünnikaardis on Neitsis planeete või majatippusid ja jälgige, mis toimub igapäeva elus.
Juba vähene sobimatu võib võimenduda ülisuureks ja sealt on üks samme arvata, et see väline sobimatu tekitab endas kogetavaid seisundeid.
Välised "teised" , "sündmused" on tikud, püssirohutünn, mis plahvatab on aga enda loodud.
Kui keegi tõmbab tikku ja püssirohutünn muutub nähtavaks, saab olla tänulik tikutõmbajale, sest püssirohutünn tuleb säravaks valguseks endal muuta. Kuu liikumine Neitsis teeb selle "püssirohutünni" kõik terakesed nähtavaks.
Samuti võime ise sattuda süütaja rolli, et siis saab olla mõistev kui teised teadmatusest peavad toimuva süüdlaseks süütajat.

Mürgituste oht on samuti suur. Väike kogus sobimatut kasvab hetkega ülisuureks. Hea asi on selle juures see, et sobimatu muutub nähtavaks ja pole mingit kahtluski, et sobimatu oleks sobiv.

Aeg on hea ka meditatsiooniks ja rännakuteks. Orcuse toimel kaovad ära takistavad mustrid ja Neptuun avab piire, nii et nii unes kui ilmsi võib tulla sellist infot, mida varasemalt pole  teadvus suutnud vastuvõtta.

Homme muudab ka Merkuur oma näilist liikumissuunda. Kell 17:57 muutub siis Merkuuri faas. Merkuur - Päikese - Maa suhe liigub 2 faasi ja  saame rahulikumas rütmis elluviia kõiki neid ideid, mis Merkuuri Prometheuse ( esimeses) faasis tulnud on.
Prometheuse faas tekib siis retro Merkuuri ja Päikese ühendusest kuni Merkuuri retro liikumise lõpuni.
Faasi vahetus võib tekitada häireid info edastamises ja info vastuvõtmises ja seetõttu ka hoiatatakse, et tuleb hoolikas olla liikluses ja dokumentidele allakirjutamises.

Homme saame harjutada nii püsivust kui püsimatust.
Oma sünnipoolest oleme igavikulised ja otsime seda kõikjalt väljapoolt, kuni tuleb selge kogemus enda igavikulisest olemusest. Kõik väljaspool olev, millest loodame aga püsivat, ilmutab oma püsimatut loomust.
Kui mingi asi ei toimi, kohtumised jäävad ära, infovahetus on häiritud, saab olla rõõmus, et on olnud ka toimivaid aegu.
Saab harjutada rõõmsat meelt, et võimalused on olemas olnud  ja loodetavasti on neid võimalusi ka tulevikus.
Ja olla kaastundlik kõigi nende suhtes, kes ilmselgelt sellest kõigest midagi ei tea.

http://astrokursus.info/Foorumid/teema/8-oktoober/

No comments:

Post a Comment