18/02/2016

Facebooki Päikesetormi tekst.


Päike kõnetab, pakkudes lisaväge kõigile. Kui nüüd on tekkinud ülekoormusest terviserikkeid, võib see olla märk, et on aeg avada end Päikesele ja Maale. Päikese süda ja Maa süda ja inimese süda moodustavad terviku ja võime olla südame kaudu ühenduses Maasüdame ja Päikese südamega. Samamoodi on Maal ja Päikesel olemas kõik organid, mis inimeses. Annavad neerud tunda, saab teha meditatsioonis taotluse ühenduseks Maa ja Päikese neerudega. Saab ühendada kõik oma kehaorganid ja funktsioonid suuremate süsteemidega ja sellega koos tekib kohe lisaenergia inimeses. Kui organitel on raske, siis tänu Kõik on Kõiges ja Kõik on Üks olemisele saab iga väiksema keha omanik suurema keha teadvuselt tuge. Seda juhul kui teadvus - Mina sellise otsuse teeb. Liigume ülestõusmise teel ja järjest suurema ühtsuse poole säilitades oma Mina teadvuse. Ja seetõttu saame teha koostööd kõigi suuremate teadvustega. Päikesetorm on Päikese poolt käe ulatamine. Kuidas keegi selle lisaväega toimetab, on vaba valik.
.....
Siia saab lisada veel hiljuti ilmunud artikli, et Maa on kiirendanud oma arengut. See on jällegi kõigile teadvustele märk, et ennast tuleb kaasaliigutada, et energiat kasutada ja keha ei jääks ülekoormuse alla.

"Mis ka juhtumas poleks, selge on see, 
et võngete kiirenemine võib inimestes põhjustada suuremat väsimust, kurnatust, nõrkust, masendust ja veidrat enesetunnet, sest me tõstame omaenda sagedust, et uue Maaga paremini "ühele lainele" häälestuda.

Kohanemine ei ole alati tingimata lihtne protsess, aga pidage meeles, et see kõik on osa teie enda ainulaadsest ÄRKAMISEST."http://alkeemia.delfi.ee/.../inimkonna-teadvus-on-arkamas...
.....
Tekkis ka küsimus, et kuidas teha taotlust: 
 Kõigepealt leia endale aega ja hoiata lähedasi, et nad ei kõnetaks sind 5-10 minuti jooksul. Siis rahuned, lõdvestud, lased kõigel minna, mis hetkel nn kaelapeal on. Siis lähed mõttes kõige kõrgemasse kohta, kuhu su nägemus sul minna võimaldab. Mõned saavad kõrge mäe tippu minna, mõned tõusevad lendu smile emoticon Ja siis selles vormis, kuidas sulle tundub, et on enda jaoks kõige parem taotlust esitada, sõnastad selle. See on pigem käsk kui palve. Pigem korraldus kui võimaluse palumine. Annan korralduse, et minu keha neerud on otseühenduses kosmiliste neerudega/päikese neerudega/maa neerudega, et me toimime ühes rütmis Üksolemises. Sealsamas saab anda korralduse, et kehast eemaldataks kõik kõrgemaks arenguks mittevajalik. Seda peaks tegema iga päev, nagu me peseme end igapäev. Seda võib teha samal ajal füüsiliste toimingutega.



No comments:

Post a Comment