09/03/2016

9.märts - uus kuu koos päikesevarjutusega

Iga uus kuu jagab uusi võimalusi. Varjutusega koos toimuv uuskuu aga lisab uutele võimalustele ka vanad aegade tagant kogutud energiate vallandumise. Jagan täna facebooki kirjutatud teksti : 



Täna on kuuloomine ja päikesevarjutuse päev. Varjutus meil nähtav polnud. Varjutuste ajal vallanduvad karmilised energiakogumid ja need energiakogumid hakkavad otsima lahendusi, mis tähendab ,et igapäeva elus tavalised sündmused saavad suurema jõu, millesse igaüks haakub siis endaloodud mustrite läbi. Päikese, Kuu, Chironi ja Lõunasõlme ühendus Kalades võimaldab intensiivset hinge puhastust ja hingehaavade tervendust. Energiakogumid, mis elustuvad võivad olla pärit väga kaugetest aegadest, kerivad end lahti igapäevaelu sündmuste abil. Hingehaavad, et nad saaks paraneda, peavad teadvuse jaoks nähtavaks tulema. Kui haavad on avanenud, saab teadvustada, et Mina olen see, kes Mina olen, ajatu, igavene, kes on loova võimega mõtte, tunde maailmas ja saab anda korralduse olla terve. Kui üleskerkivad olukorrad, kus tahaks eemale ja tagasitõmbuda, alla anda, loobuda pingutusest, kus tuntakse end ohvrina, kus ootused ja lootused ei täitu ja teevad haiget, kus lubatakse end teiste poolt ärakasutada ja kus kogu olukord tekitab paanikalaadset tunnet, siis on lahtitulnud hingehaavad, mis võimaldavad paranemist. Kõik, mis on teadvuse jaoks nähtav, on tervendatav teadvustades ennast tervendajana ja loojana. 

Põhjasõlme ühendus Jupiteriga võimaldab Õpetuse ja Õpetaja läheduse. Kõigil teadvustel on sisemine otseühendus oma kõrgema vaimse õpetajaga. See sisemine õpetaja võib end ilmutada ka välises maailmas, läbi inimese, kuuldud ja loetud mõtete läbi. Välgusarnane äratundmine endas annab märku, et väline ja sisemine toimivad koos.
Nii et kui tuleb lahti mingi hingehaav, on Õpetus ühe mõtte ja küsimuse kaugusel. Saab võtta hoiaku, et jah see on ja oli valus, aga mida nüüd, sellest praeguses hetkes teha saab. Ja siis selles küsimusele järgnevast vaikusest voogab teadvusesse vastus.

Põhjasõlme asetus Neitsis annab võimalusi luua kaosesse korda, teadvustada oma vajadused ja leida praktilisi lahendusi. Saab õppida vahet tegema, mis sobib ja mis mitte, saab õppida ütlema ei, kui teised lähevad üle piiri. Saab olla konkreetne oma valikutes ja seda toetab hetkel Jupiteri osalus.

Päikesevarjutuses vallandunud energiad harutame lahti kuni järgmise päikesevarjutuseni, kui saame uued ülesanded oma arenguteel.




No comments:

Post a Comment