09/09/2014

9.september


Hetkel veel toimiv täiskuu. 2 vastaseisu, mis ühendavad Neitsi ja Kalad. Veenus (Neitsis)-Neptuun(Kalades) ja Päike ( Neitsis) ja Kuu (Kalades)
Teadvused saavad võimaluse haarata ühtseks tervikuks seisundid, kus ühelt poolt on nähtav "väikeste aatomite armee", millest igaüks tõmbab tähelepanu ja väärib uurimist  ehk siis on nähtavad ilmingute paljususe üksikasjad
Ja teisest küljest seisund kus kõik pisiosakesed ühinevad suureks mõõtmatuks ühisväljaks ja olemiseks ja kus ainus toetuspind on sähvatus enda hinges. 
Kui sellega ei tulda toime samastub teadvus end ühe osapoolega ja teise osapoole delegeerib välisele maailmale. 
Siis muutub väline kas "tühiste" pisiasjade armeeks, kes ei lase ühtsustundes ja olemasoluga  kontaktis viibida, asjaolud ja inimesed, kes katkestavad meditatiivseid seisundeid
või siis takistab ülemaailmne "laialiolek" isikute või olude näol keskendumist nii olulistena tunduvatele detailidele. Neid detaile tundub olevat palju ja kõik mis segab keskendumist häirib.

Päevakaart on tehtud hetkel, kui tuli mõte, et nii nüüd lähen kirjutama. Ja Põhjas-sõlm siis tõuseb ja Lõuna-sõlm langeb (kaardil ei ole Lõunasõlme eraldi väljatoodud, aga ta on alati Põhja-sõlme vastas)
Lõunasõlme ja Uraani ühendus, on see, mis meid järgmised kuud kõiki mõjutab. Kui on väga hea tajuga inimene, siis ta hoomab aeglaselt liikuvate planeetide tekitatud sündmuste lähenemist juba 5 kraadi enne täpset seisu. 
Hetkel on nende veidi alla 4 kraadi. Nii tajujatele on seis juba tajumiskaugusel, kuigi sõnu ja mõisteid sellele veel ei ole. 
Ja iga 7 päeva tagant ühendab Kuu need kaks mõju ühtseks tervikuks. 

Lõunasõlme energia on minevikus kogutud energia. Enamasti kui räägitakse Lõuna-sõlme mõjust, räägitakse ikkagi seda karmilises tähenduses ja tähenduses, kus võiks oodata  mingeid kannatusi tekitavaid sündmusi.
Aga Lõunasõlme läbi ärkavad ka kõik vanad teadmised, oskused ja nii võib Uraani ühendus Lõuna-sõlmega saada ka teadvustele kauakadunud teadmiste ülesärkamise võimaluseks. Sündmuste ja olukordade jada võib viia hetkeni, kus on vaja hetkega teadmisi, kuidas toimida ja kuna oma sünnipoolest on teadvus koguaeg kontktis Olemasoluga ja Tarkuse ja Armastusega, siis saab vajaminev teave teadvuse jaoks elavaks. Sellejaoks on vaja olla hetkes, siin ja praegu. Sest Olemasolu ega ka Tarkuse ja Armastusega ei saa kohtuda minevikus ega tulevikus. Ja kui hetkes suudetakse tõlkida tühjana näiv energia sõnadeks ja mõisteks ongi üks suur etapp teadvuse arengus läbi. Looja on teadvustanud oma Loomisevõimalust. 
Edasi tuleb juba uurida, et see mida teadlikult luuakse, oleks ikka iseendale ja teistele eluks sobilik. 
Nii et plahvatusohtliku Uraani - Lõunasõlme ühendus võib olla ka plahvatus, mis sisaldab Teadvuse Vabadust olla kontaktis otse, ilma vahendajateta, ideedemaailmaga. Saada sealt infot, mida vajatakse ( selleks peab muidugi väga täpselt ka teadvustama, millist infot vajatakse) ja tõlkida see omale igapäevaelus kasutatavateks mõisteteks. 

Tänased Päikese kraadid on 17 ja 18. Kraad vahetub 21.30 paiku

Mis vulkaani puutub, siis selline on täna täiesti olemas. Siit näha otsepilti http://www.livefromiceland.is/webcams/bardarbunga-2/ 

PHASE 167 (VIRGO 17°):  A VOLCANIC ERUPTION.

KEYNOTE: The explosive energy of long-repressed contents of the subconscious.

We are dealing here with the dramatic release of energies which have been kept in check by the outer shell of the ego controlled consciousness. It may be a spectacular catharsis, but it often takes paths of destruction. Yet unless some form of purification by fire is experienced, the inner pressure of the karmic past or of more recent frustrations would shake up perhaps even more destructively the very foundations of the personality.

At this second stage, the objective confrontation with an image of the karmic past is replaced by a subjective irruption of repressed memories and primitive cravings. Everything must be released from the psyche seeking to attain the transfigured state. The soul must become empty, the mind translucent. The Keyword is EXPLOSION.


PHASE 168 (VIRGO 18°): A OUIJA BOARD.

KEYNOTE: The ability to contact deeper recesses of the unconscious psyche and sensitiveness to psychic intimations and omens.

The ouija board is to be considered here a modern device similar to many ancient instruments used for divination and prophecy. Certain states of threshold consciousness are stimulated by such a use, and what the experience produces may vary greatly in quality and in origin. The release of unconscious material has lost the explosive force pictorialized in the preceding symbol, yet at this stage there is still no conscious and willful control over what reaches the ego-consciousness.

This is the third stage of the thirty-fourth sequence of symbolic phases in the life process. It is at best a stage of transition which stresses a passive openness to the unknown. The glamour of it may subtly pervert the mind of the aspirant; but in some cases, this can be the first manifestation of INNER GUIDANCE. The difficulty is to correctly evaluate what or who does the guiding.        

http://mindfire.ca/An%20Astrological%20Mandala/An%20Astrological%20Mandala%20-%20Virgo%2016-30.htm

Фаза 167 (17° Девы).  Извержение вулкана.



Ключ: взрывная энергия долго подавляющего содержания подсозна­ния.

Это драматическое высвобождение энергий, которые долгое время были под 
контролем внешней коры эго-управляемого сознания. Это мо­жет быть впечатляющий 
катарсис, но часто это высвобождение идет в направлении деструкции. Тем не 
менее, пока нет опыта очищения в ог­не, внутреннее давление кармического 
прошлого или более недавних фрустраций будут может быть еще более деструктивно 
сотрясать осно­вы личности.

На этой фазе объективное столкновение с образом кармического прошлого сменяется 
субъективным вторжением подавляющихся воспо­минаний и примитивных стремлений. 
Все должно быть высвобождено в душе, ищущей преображения; душа должна стать 
пустой, а ум - прозрач­ным. Ключевое слово - взрыв. 

Фаза 168 (18° Девы). Гадальная доска.

Ключ: способность соприкоснуться с глубокими тайниками бессоз­нательной души и 
чувствительность к психическим указаниям и приме­там.

Гадальная доска может рассматриваться здесь как современный эк­вивалент многим 
древним инструментам, используемым для гадания и пророчества. Определенные 
пограничные состояния сознания стимули­руются употреблением таких средств, и то,
 что порождается таким образом, может сильно различаться по качеству и по своим 
источникам. Высвобождение бессознательного материала потеряло взрывную силу, 
изображенную предыдущим символом, но на этой стадии все еще нет сознательного и 
произвольного управления над тем, что достигает эго-сознание.

Третья стадия 34-й ПП - в лучшем случае переходная, здесь подчерки­вается 
пассивная открытость к неизвестному. Очарование его может тонко извратить ум 
имущего; но в некоторых случаях это может быть первым проявлением внутреннего 
ведения. Трудность состоит в том, чтобы правильно оценить, кто или что 
осуществляет это ведение.      

http://lib.druzya.org/Astrology/Rudhyar/.view-astromandala.txt.full.html

No comments:

Post a Comment