22/09/2014

Päike on Päike on Päike


23. september on Pööripäev. Seda vägevat päeva on võimalus kasutada ka ühiselt avaramate teadvustega suhtlemiseks. Pööripäevad sobivad Päikesega otsesuhete loomiseks ja Päikeselt otsesõnumite saamiseks. Igaüks saab seda teha ise, ilma vajaduseta vahendajate järele.
Kopeerin siia facebooki sündmuse teksti :


Ühine võimalus luua otsesuhted Päikesega. Võimalus teha koostööd Päikesega ja suhelda otse, ilma vahendajateta. 

Me kõik vajame ühel hetkel otsesuhteid suuremate teadvustega, kellega jagame ühist LoomisRuumi. Hea on seda teha koos Maaga, ka Maale olulistel hetkedel. Kui on olemas suhe Maaga, mis väljendub püsiva maandusena ja sellest tundub aegajalt väheks jääma, siis võib see olla märke, et vajame suhteid ka teiste teadvustega Päikesesüsteemis. 

Päikesega suhete loomiseks sobivad Pööripäevad. Ja hetked, kui Päike on aktiivne üld seisudena või iskilkle seisudena. Kui suhted on loodud, siis ööpäevas on 4 pööripäevadele sarnast hetke . Need on siis Päikese tõus , Keskpäev ( suvisel ajal olenevalt asukohast on siis see kusagil 13.00 paiku ja talvisel ajal 12.00 paiku).

Päikesega suhte loomiseks leidke vaba aega meelerännakuks. Mõttes valige selleks rännakuks koht, mis kõige enam seostub teie elus Päikesega. Sellel kohal ei pea olema mingit ratsionaalselt selgutust, miks ta Päikesega seotud on. Kui kodus on mingi ese, mis seostub Päikesega võib ka selle appi võtta suhete teadvustamiseks. Suhete vajaduse puhul saab siis teha taotluse - Taotlen suhete loomist Päikesega. Ja kui suhe on loodud võib küsida Sõnumit või siis mõnda endale olulisele küsimusele vastust.

Ise hoian üleval 23. septemberil nelja võimalust. Pä
ikese tõusu ajal, Keskpäeval, Päikese loojumise ajal ja Kesköösel. Kutsun sind endaga ühinema. Suhtleme koos Päikesega. Igaüks omal ajal, omas kohas ja omal viisil. 

Järgnevalt siis Pööripäevase päeva 4 jõuhetke kaardid : 





Päikesetõus : 
Iga päev ( ja ka pööripäeval) vahetult peale Päikestõusu saab võimalikuks kogemuse kokkusulatamine ( Päike liigub 1 majast 12ndasse). Aeg kus Mina Ise - Olen see, kes ma Olen kogeb oma lõputut suurust ja seisundit kus Kõik on Üks. Kus samaaegselt olen ma ise ja olen ka Kõik, kus kõik on üks suur Meie ilma et keegi kaotaks ära oma individuaalsust ja eripära.












Keskpäev : 

Iga päev ( ja ka pööripäeval) on aeg kui Päike on kõige kõrgemal taevas igal teadvusel kõige suuremad võimalused Loomiseks. Vööndiaja järgi on see kella 12 paiku, tänu kellakeeramisele on siis pool aastat meil keskpäev kella 13 paiku. Keskpäeval toimuv on kõige enam nähtav kõigile. Saame kõige enam mõjutada nähtavate vormide loomiseläbi meie kõigi ühiselt loodavat Elu. Maakera teisel poolel olevad teadvused kogevad sellel ajal keskööd ja hoiavad üleval siis sidet algsel allikaga.








Päikeseloojang :

Iga päev ( ja ka Pööripäeval) on Päikeseloojangu hetkel võimalus kõige võimsamalt kogeda Meie olemist. Astroloogias on siis päikeseloojangu aeg enne Päikese liikumine 7 majas. On kultuure kus ka päev algab päikeseloojanguga( Päikese liikumisega 7 majast 6endasse). Ka meie omakeelne nimetus ööpäev annaks nagu tunnistust selleks, et enne päeva on öö ehk siis 24 tunnine ööpäeva rütm algab ööst. Päikeseloojangu hetk on kõige võimsama väega suhete loomiseks, arendamiseks. Ja suhetest saab rääkida siis kui tekib meie tunne. Niikaua kui suhete puhul räägitakse minakeskselt, niikaua suhteid sisuliselt veel ei ole. "Meie" tunde tekkimine räägib sellest suhted on sündinud. Sellised suhted, mida siis ka Kõiksus suhetena näeb ja mis moodustavad juba omaette ühisvälja. Ja see meie ühisväli siis suudab tagada suurema väe neile, kes selle meie seisundisse kuuluvad. Kui meie olek piirab ja takistab arengut, siis Suure Elu seisukohalt Meiet tekkinud pole.

Kesköö:
Pööripäeva hetke järgne kesköö satub juba järgmisesse kuupäeva. Kesköö on igapäevane võimalus ( ja ka Pööripäeval) olla kontaktis Algallikaga. Ammutada endasse lõputust Olemasolust väge. Üks osa teeb seda magades, teine osa vajab keskööl ülevalolemist. Me kõik saame puhtad Olemasolu väed kasutada ( kuni veel pole õppinud neid puhtalt ise looma) ja neid puhtaid vägesid siis igaüks häälestab enne kui kasutama hakkab. Häälestab oma mõtetege, meeleoluga, meeleseisundiga, enesetundega, tähelepanuga, reageeringutega. Ja see häälestamine on juba algus ka järjekordseks loomiseks, mis täies mahus ilmneb keskpäeval. Nii et meeleseisundil, milles viibime keskööl, on Loomisele suur mõju. Inimesed, kellel on sünniseisuga 4 maja väga tugev, on Algallika energiatega otseühenduses püsivalt. Teised kogevad selle mõju siis aegajalt ja kindlasti oleme kõik Algallika vägedest ülevalatud Keskööl.

No comments:

Post a Comment