08/09/2014

Sünnikaardi lugemine

Siin üks sünnikaardi lugemine. Kaardi omanik on avaldamisest teadlik. Nime ega täpset sünnikaarti ei avalda. 



Tervist!
Olen nüüd oma Eesti rännakult tagasi ja panen kirja mõtted, mis kaarti uurides tekkinud on. 


 Tegin lühikese meditatsiooni. Taotlesin vaimset toetust ja infot.  Taotluse peale tuli kohale Hõbehunt, keda seostan Siiriuse energiatega. 

Kui alustasin kuu aega tagasi kaardi uurimist, siis ühtegi abilist näha ei olnud. Hõbehundile mõeldes tulid asteroidid meelde : Isis, Silver(hõbe), Hunt ja Wolfiana Panin nad ka su sünnikaarti, et nad oleksid abilised info kirjapanekul.  

Küsisin Hõbehundilt, et kas tal on Sinu jaoks sõnumit ja ta vastas, et "Vaata asju läbi taevaste silmade" Kui on mingi keeruline olukord, aseta see maapinnale ja roni mõttes kõrge mäe otsa ja siis vaata ringi ja siis vaata seda olukorda, mis tundus keeruline ja samal ajal vaadates kogu ümbrust.

Sünnikaardist siis jääb silma 1, 6 ja 12 maja ja Põhja sõlm Kaljukitses ja 10 majas. 

Esimeses majas paiknevad Veenus ja Marss. Nende ühendus võimaldavad ühendada ja teadvustada iseennast kui liikumises olevat Armastust. Kui see liikumine ja armastus pole ühendatud või on takistatud võid tajuda, et sind poleks nagu olemas. Nõuandena võiks öelda, et "Tee seda, mida armastada ja armasta seda mida teed". Kui teed seda, mida ei armasta, hakkab su minatunne kiiresti lagunema ja pikalt sellises olukorras olla polegi võimalik. Esimene maja paneb meid avastama oma isedust(minasust) ja selleläbi ka olema kontaktis seisundiga, mille nimetuseks on olemine ja kohalolu. Kohaloleku väge on sul võimalik ühendada liikumise ja armastuse kokkusulandumise läbi.

Liikumine ei ole mitte ainult väline, vaid ka sisemine. Idaastroloogias on Marss okultismi õpetaja, võimaldades saada teada, millistest vägedest liikumine koosneb ja tänu sellele olla sellest liikumisest teadlik ja kasutada seda liikumist teadlikult. 

Teiste liikumine/töötegemine, mis siis kas on või ei ole kantud armastuses, võib sind väga isiklikult puudutada. Inimest, kes sünastria läbi puudutab su Veenuse-Marsi ühendust, koged väga isiklikult. Tema teod oleksid justkui sinu enda omad. Ja siin võib olla ka võti peidus, miks oma lähedaste puhul üritad neid muuta, sest siis tunned end ise paremini. 

See toob üles kohe järgmise teema. Elusihi teema. Liigud Vähi Lõunasõlmest Kaljukitse Põhjasõlme kogemuse suunas.

Sa oled tulnud elusihiga, millele vihjas ka alguses toodud nõuanne. Kui me vaatleme mingit energiakogumit piiratult ja kitsas raamis ( näiteks pereringis) on sellel üks tähendus ja lahendused on vastavad. Kui vaadata sama asja Planeedi mastaabis, tähendus muutub ja ka lahendused võivad olla sellised, mis peret puudutavad kaudselt. Ja kui me võtame veel ajalise voo ka juurde, et vaatleme midagi paari tuhande aasta jooksul toimuva sündmusena, siis võib meie asi üldse ärakaduda.

 Oled võtnud siis selle elujooksul lõpetada olukorra ja inimeste käitumise kontrollimine. Ühel hetkel tuleb lihtsalt usaldada Elu. Kontrolli all mõtlen ma siis seda, et teadvus tegeleb pidevalt jälgimise ja info kogumisega, mis puudutab lähikondlasi ja sündmuste arengust ( koos hinnanguga - hea - halb). Ja selle info põhjal siis tegude tegemist, mis justkui aitaks ja abistaks oma lähikondlasi. Vastutustunne oma lähedaste heaolu ees ja tegude tegemine nende hüvanguks peaks kasvama tegudeks mis aitavad kogu inimkonda tervikuna.

Kuidas hoolida inimkonnas samamoodi kui oma lähedastest? Kui läheneda inimkonnale isikupõhiselt, siis üsna kiiresti tuleb teadvusele piir ette. Kus on tähelepanu, seal on ka meie energia ja intensiivselt jälgida suure hulga inimeste tegevust viib energiakaotuseni. Ja tekib seisund, mida võiks nimetada hingeliseks kurnatuseks - ala  "noo ma enam ei jaksa seda kõige oma hinges hoida...." Ja siit saabki alguse see kvalitatiivne hüpe, kus hoolitakse tervikust eristamata isikuid selles hoolimise protsessis. Kõik, mis teeme Ühele, seda teeme siis ka Kõigile. Ja konkreetne isik, kellega suhtleme, on siis Kõiksuse esindaja, kellele saame näidata üles hoolist Kõigi ja Kõige suhtes. 

Lõunasõlm Vähis võimaldab võtta teise eest vastustust ja võtta ka vastutust tagajärgede eest, mida sinu pakutav abi võimaldab. Kaljukitse põhjasõlme toimel toimides teed sa endast parima, aga vastutuse jätad täielikult inimesele endale. Tahab kasutab, tahab mitte. 

See sõlmede teema on sulle olnud väga oluline, kuna oled ka majadesüsteemi valinud selliselt, mis kopeerib sõlmede asetust. Lõunasõlm on 4 majas ja põhjasõlm 10 majas. Lühidalt öeldes liigud sa teljel kodust tööle. Ühest üsnagi suletud väikesest ühisväljas suurte Maad, Päikesesüsteemi ja Linnuteed puudutavate ühisväljadeni. 

Seda telge toetavad ka 6 ja 12 majas asetsevad väed. 

6 majas on  Pluuto, Uraan, Neptuun ja Kuu. 

Esoastros tähistab Kuu neid eelmiste elude mustreid, millest inimene on võtnud selles elus väljakasvada. Mõjutused Kuule toovad pinnale vanad mustrid. Ja neist vanadest mustritest on siis võimalik erineval viisil vabaneda või tõusta oma teadvusega neist niipalju kõrgemale, et mustrite mõju kaob. Kui 1 maja kogemuse läbi inimene sünnib, siis 6 maja kogemuse läbi ta valmistub uueks sünniks, mis leiab aset 7 majas.Võib öelda ,et 1 majas sünnib MinaIse, 4 majas sünnib Isik, terviks, kes ammutab Algallikast oma väge. 7 majas sünnib Armastus kõige ümbritseva vastu ja 10 majas sünnib selle MaailmaArmastuse tegudeks vormimine.  6 maja võimaldab teha hulgaliselt ümberkorraldusi, et sündida suuremasse ühisvälja. Selle majas ilmnevad kõik puudused, millega inimene ei ole rahul ja siin toimub ka teadvustamine mida tehakse, tuntakse ja mõeldakse. Siin majas toimub isiksuse ümberkujunemine. Tuleb kohaneda  ja end kohandada oludega ja võimalustega Me ei saa mõjutada ühiskonda ja tsivilisatsiooni kui me pole selle ühiskonna ja tsivilisatsiooniga leidnud kooskõla ja tasakaalu. 

Saturnitaguste planeetide(Uraan,Neptuun, Pluuto) asetsemine 6 majas viitab sellele, et oled valinud elukestva intensiivse ümberkujunemise, enda ümberkorraldamise ja toimimise korrastamise. See vajadus võib ilmneda ka haigustena, õnnetuste ja haavatasaamistena. Seda nii füüsilises kui emotsionaalses kui mõttetetasandis. Pluuto räägib elukestvast selle valdkonna transformatsioonist, Uraan pidevast uuenemisest ja Neptuun piiride lahustumisest. Ja Kuu 6 majas vanade vormide olemasolust selles valdkonnas. Oled elukestvas enesemuutuses(vajadus ka grupiviisliste teraapiavormide järele), vajad uut energiat selles valdkonnas ja pidevas meditatiivses seisundis (mis tähendab ka piiride ja vormide pidevat lahustumist). Võid kogeda pidevat tasakaalutuse tunnet, kuna ei saa üldse aru, kuhu liigud, mida tahad, kus oled ja kuidas peaks toimima.  Toetuma saab  siis sellistel tasakaalutuse hetkedele Põhja ja Lõunasõlme. Usaldama Elu ja toimi hetkes parimal viisil kinkides tagajärjed Suurele Elule. 

Suur hulk teraapiaid, mida elujooksul omandad, on eelkõige vajalikud sulle endale. Teistele pakutav peab siis üheaegselt võimaldama pidevat enese uuenemist, transformatsiooni ja meditatiivset olekut.  Nagu sa üritad minna konkreetseks ja planeerituks oma tegevuses võib hakata toimima Saturni - Neptuuni vastaseis.  Vastaseisude puhul tuleb nende kahe osapoole energia teadvustada ja neist moodustada tervik. See on raske, sest vajab teadlikust.  Alguses  inimene samastub kas ühe või teise vastaseisu osapoolega ja teise osalise delegeerib välises maailmas (isikutele, oludele, sündmustele). Nii et kui samastud Neptuuniga, piirideta oleku ja meditatiivse seisundiga, siis võib keegi või miskit nagu koguaeg piirata, rõhuda, takista ja tekitada kannatusi. Samastudes Saturniga võib tulemuseks olla meditatiivne seisund, mis sarnaneb  kaosega. Kusagil tekivad olud ja inimesed, kes ei hooli mingitest piiridest ja uute piiride ehitamine neile ei mõju, nad justkui näegi seda. Nii et lõpuks ei saa sa ise ka aru, kus on algus ja kus lõpp ja kas sisu ja vormi üldse on või ei ole. 

Kuna aga 6 majas on ka Uraan, on sul koguaeg võimalus teha selles valdkonnas ,mida täiesti uuenduslikku ja välja kasvada teiste poolt kasutatud vormidest ja ka enda poolt loodud vormidest ( Kuu).

Oled sündinud täiskuul ja seetõttu on sünnikaardis ka Päikese ja Kuu vastaseis. Oled tulnud võimalusega tuua Päikesvalguse kätte oma minevikumustrid ja neist leida kõikideks järgnevateks kehastusteks seeme või iva, mis kannab valgust. 12 maja võtab kokku kogu Loomise.  Suur elutaim läheb 12 maja kogu kokkusulatuatd kogemuse kaudu edasi eluseemnena, milles on kogu info ja edasiseks arenguks vajalik energia. 12 maja on ka ettevalmistus sünniks. Hüppeliseks kvaliteedi muutuseks. Ja enne seda tuleb vastamisi seista kõigi nendega olenditega/olukordadega, kelle loomisel on osaline oldud. Üks osa ingleid ja deemoneid on loodud inimteadvuste poolt. Ja 12 maja võimaldab siis nendega kohtumisi. Nii Päikese kui Saturni asetsemine 12 maja võimaldav olla teadlik nendest kohtumistest.   Siin kohtutakse veelkord hirmudega, läbikukkumistega, ebaõnnestumistega, elueitustega, tegematajätmistega ja tehtud tegudega. Kõigil neil hinge koormaval tuleb minna lasta. Põgeneda nende eest ei saa, kuna tegemist on enda loominguga.  Lastes minna väiksemal  saab sündida suuremasse. Iga seemne südames on valgus ja see valgus sünnib ja hakkab kasvama kohe kui selleks on tekkinud sobivad võimalused.  12 maja annab võimaluse kohtuda Suure Lävevalvuriga ja 6 maja Väikese Lävevalvuriga. Selline rõhuasetus 6 ja 12 maja puhul näitab, et oled tulnud oma hingele tegema suurpuhastust ja kui see on tehtud saad aidata teisi selliste puhastuste läbitegemisel.

12 majas asetsevad Merkuur, Chiron, Päike, Saturn. teevad selle maja sama oluliseks kui on 6 maja. Oled tulnud oma teadlikult ( Saturn), Loovalt ja Rõõmsalt (Päike) realiseerima Tarkusevõimalust( Merkuur) ja parandama oma hingehaava ( Heiron) ja koguma valgust seemnesse, mis sünnib uues kvaliteedis. Kõik see, millega kokkupuutud, ei ole pärit sellest elus. Selle elu sündmused ja olukorrad, inimesed ja kohtumised aktiveerivad seda minevikust veel allesjäänut, kuid nad ei ole seda põhjustanud. Seni kuni sulle tundub, et olukorrad ja inimesed tekivad erinevaid seisundeid ja sa üritad neid seisundeid sellest lähtekohast lahtivõtta ja vabastada, seni need seisundid lahendust ei leia. 

Sündmused ja inimesed on nende vormide väljatoojad, mis vajavad vabastamist, puhastamist, leppimist ja väljakasvamist. 

Hetkel on käimas Uraani vastaseis sünniUraaniga. Ja see annab võimaluse jätta kogu eelnev seljataha ja luua täiesti uus ja sulle sobiv Elu. Sa teed end kas ise Vabaks või elu tekitab sulle selle Vabanemise. See seis on kolmekordne. 1 on äraolnud. Täpne vastaseis oli 28.mai 2014 ja 2 on veel ees. 16.september 2014 ja 18 märts 2015. Seis kestab  +- 1 kuu. Ja taustana on kogu seeaeg tunda seisu toimumist.  Oluline on, et  oleks ruumi uuele energiale ja et ei üritaks muutustele ja uuenemistele vastuseista. 

Iga lõpp on ju tegelikult ka Algus. 
Manuste 

No comments:

Post a Comment