10/11/2014

Uus energia ja transformatsioonivõimalused

11.11 kell 1.02 on Marsi ja Pluuto täpne ühendus Kaljukitses. 13.11 kell 3.27 teeb Marss täpse kvadraadi Uraaniga. Täna, homme on ka Kuu Vähis, lisamas võimalusi energiate toimimist märgata. 

Uuenduslik transformatsioonivõimalus, mida Uraani-Pluuto kvadraat on meile kinkinud, on lähenemas oma viimasele tunnelile. Kaks viimast kvadraati ei liigu vahepeal üksteisest kaugemale 1 kraadist ja see tekitab võimsa 3-4 kuud kestva uuendustransformatsiooni seisundi, mida võib nimetada tunneliks. Täpsed Uraani-Pluuto kvadraadid siis 15.12 2014 ja 17.03 2015. Ja hetkel see kvadraat juba kogub väge. Hetkel on Uraani ja Pluuto kvadraatide vahe 1 kraad 30 minutit.

Pluuto esindab kontsentreeritud väge meis ja Pluuto seisude ajal hakkab kundalini liikuma. Kundalini hakkab kõike teele ettejäävat puhastama oma algsesse puhtusesse. Sellest siis ka see Pluuto seisude transformatsioonivõimalus. Pluuto enegriat on võimalik harmooniliselt kasutada loominguks, enesearenguks, tervendamiseks ja tervenemiseks, mis pole omakasust kantud. Kõik omakasuga seotud ettevõtmised Pluuto jõuliste seisude ajal viivad kiiresti vajaduseni oma elu korralikult ärapuhastada. Kui seda peenemal tasandil ei tehata, laskub puhastamisvajav kehasse ja arstid diagnoosivad selle pöördumatu kuluga haigusteks. Pluuto seisude ajal kaovad füüsilisest tasandist ära ka vormid, millel peenem vorm on juba kadunud. Kõik ilmingud omavad peenemas tasandis üleshoidvat vormi. Kui peenema vormi eluiga saab otsa, siis kaob füüsilisest maailmas asi iseenesest ära. Ja kui teadvus, kes on oma olemuselt igavene, on klammerdunud ja samastanud end ajaliselt muutuva energiaga, tuntakse valu, mida vahel nimetatakse ka hingevaluks. Hingevalu on ta aga selles mõttes, et hing on end samastanud oma olemusele mittesobivate energiatega. Kui antakse need energiad vabaks, kaob ka valu hingest.

Kui on tekkinud või tekib t mingi seletamatu piin hinges, millele ei oskagi leida mingit põhjendust, siis võiks keskenduda sellel, et leida need kaduvad vormid, millele hing on oma väge andnud ja neisse vormidesse selleläbi kinnijäänud. Mõttemustrid, tundekogumid, mis on oma aja äraelanud ja meie kõrgemat arengut ei toeta, tulevad Pluuto seisude ajal nähtavaks ja seetõttu saab oma hinge neist vabastada. Info kuidas seda teha on 1 küsimuse kaugusel. Igal inimesel on olemas info otsesaamise võimalus. Selleks on vajalik küsimus ja valmisolek mõttesse tulnud vastust ka teostada. Kogedes hingevalu, saab küsida : Mida ma sellega teha saan?

Uraani seisude ajal tuleb teadvuste kasutada uus energiavoog. Lisaks sellel, et meil on väga palju mustreid pärit minevikust, saab inimkond koos Maa ja maaelanikega pidevalt ka uusi õppetunde ja võimalusi. Selleks, et Uraani seisud toimiksid harmooniliselt, on vaja ruumi muutusteks ja uuenemiseks. Kui ruumi ei ole, siis Uraani vägi lihtsalt teeb selle ruumi, paisates segi kõik olemasolevad mustrid selliselt, et miskit ei jää enam vanale kohale. Füüsilises tasandis võib see ruumipuudus ja segipaiskumine ilmneda infarktide ja insultidena, traumadena ja ka plahvatustena.

Uuenduslik transformatsioonivõimalus kestab siis järgmised 4-5 kuud. Seda siis püsivalt. Samaaegselt tuleb vabastada vanu takistavaid vorme ja võtta vastu uut senitundmatut väge ja sellega siis omaelus midagi peale hakata.

Marsi lisandumine nende vägedega lähipäevadel toob kaasa tegutsemise ja liikumise vajaduse. Takistused Marsi energiates ilmnevad viha, ägeduse, ärritusena. Võidakse tunda teravat vajadust kõik takistav maapealt minemapühkida või siis takistuste oletatavat tekkijat aktiivselt korrale kutsuda. Järgnevad päevad on plahvatusohtlikud ja arenguvõimalusi pilgeni täis. Toimuda võivad sündmused, mis võimaldavad hetkega uuenemist ja vanast väljakasvamist või siis ka sellele uuele energiale ja muutumisvajadusele allajäämist. Elulained kas kannavad ja tõstavad taevasse, kinkides lendamise võimaluse või siis magava teadvuse korral tekib tunne allasurutusest, kõige ülepeakasvamisest. Kuid sama vägi, mis vajutab ja surub, see ka tõstab ja ülendab. Küsimus on selles, kuidas teadvus seda jõudu häälestab. Meil on võimalus igal hingele hetkel arenguks mittevajalikud mustrid ja uskumused vabastada ja keskenduda neile energiatele, mis mis toetavad kõrgemat arengut parimal viisil meile kõigile.



No comments:

Post a Comment