05/10/2017

Ajahoidja Aja Kiri 13

Head Olemist meile kõigile!

4.oktoobril kell 23:40 liigub Kuu Jäära

5. oktoobril kell 19:53 toimub Veenuse ja Marsi ühendus 19:13 Neitsis
21:40 Kuu ja Päikese vastasseis Kuu 12.43 Jääras, Päike 12.43 Kaaludes

Neitsi märgi kogemuse läbi on Jumalik Ema - Jumalanna energia kõige selgemini ja üheselt tunnetatav. Neitsi märk on  kõigil olemas ja toimimas. Hoolimata sellest, kas ta on tühi või mingitest jõududest täis. ilmneb ta nende majade kaudu, mis Neitsis asetsevad.  See kehtib kõigi teiste märkide osas ka. Kuigi seal planeete pole, see sektor ikkagi toimib, teadvus lihtsalt ei taju selle toimet nii nagu nende valdkondade toimet, kus sünnihetkel on lisavägesid.
Maja(de) valdkond, milles Neitsi asub, on võimalus otse kontakti Jumalannaga.

Kuid enne kui selle otsekontaktini jõuab, on vaja Ärgata ja Vabaneda. Kuni Ärkamise/Vabanemise/ Valgustumiseni võimaldab Neitsi mõju näha detaile, pisiasju, näha vormide mitmekesisust  ja “kõiki aatomeid korraga, kui üskteisest eraldiolevatena” mingis valdkonnas.Kui nüüd nähtuga samastutakse, sis on kohe kohal ülikriitilisus, nii iseenda kui teiste suhtes.

Näiteks  kaks Neitsi mõjuga inimest (ja praegu oleme kõik selle mõju all, kuna Marss ja Veenus on Neitsis ) võivad üksteisega suhelda oma “detaili ja pisiasja” silmas pidades. Kumbki on kindel ,et teine näeb täpselt sama detaili ja seetõttu ei peeta vajalikuks täpsustada, millest jutt käib. Ja teise märkused tema nähtud detailile võetakse hinge kui märkusi enda nähtud detailile. Ja nii tekivad arusaamatused, mida lahti harutada on väga keeruline ,sest oma detaili nägemisest on väga raske end vabastada (teine ei saa ju näha midagi muud kui seda, mida mina kogen ja näen) . See kestab siis kuni hetkeni, kui tuleb taipamine. Taipamine. et tajutakse ainet ja et mina ei ole ise see aine, mina kasutab ainet. Kasutab ainet eneseteadvuse sünniks, kasvamiseks ja enda väljendamiseks.  

Teadvus vajab enese igavikulisele olemusele ärkamiseks eraldatust ja aineline keskkond võimaldab seda eraldatust. Tihe energia annab võimaluse eralduda ja selleläbi ennast eristada.  Ja kuni see eneseteadvuse toetuspunkt pole igavik, niikaua jäävad ainelised ja olmelised detailid meeli hullutama, sest inimene tajub end veel nende detailidena.
Hea näide sellest on see, kui keegi puudub endale olulisi esemeid, näiteks koristab. Siis võib inimene, kelle asju koristab teine tunda, et teda ennast “tõstetakse  kuhugi”. Et seda vältida kehtib tihti lähedastele keeld teatud asju puudutada. Iseenesest on aga see märk, teadvus on samastunud veel ainelisega ja ainega toimuv on kui tema enda isikuga toimuv.  Samastumine ehk kiindumine võib olla nii tugev, et tekib lausa tugev sisemine valu. Sügavat loomust raputav valu, mille põhjust ei oska seletada ei endale ega ka teistele.

Kui sellised valuhood aegajalt tekivad, tasub kaardilt uurida, et kuidas asetseb Skorpioni märk ja kuidas Neitsi. Ja mis majasid nad puudutavad. Veemärk Skorpion ainelises majas ( 2,6,10) või Maamärk Neitsis veemajas ( 4,8,12) on märgid, et on tuldud end nendest ainelistest samastumistest vabastama. Värav on lahti ja sellest seisundist tuleb läbiminna, üritada maiseid asju nii korraldada, et valus pole, see ei õnnestu. Õnnestub ainult see, kui laseb lahti samastumisest, ainelise iseendaks pidamisest. Kui see on toimunud, muutub kõik aineline ka Valgust kiirgavaks ja Vaimseid kehasid ehitada võimaldavaks. Sest oma olemuselt on Aine sama puhas kui Elu.

Veenus ja Marss mõlemad kuuluvad inimese ehitusse, need jõud hoiavad üleval teadvuse jaoks võimalusi.  Jõud ise ei võta mingit kuju, vormi annavad teadvused. Igaühel on Marsi ja Veenuse vägesid võimalik häälestada kuidas osatakse. Tagajärgedes on siis näha, kuidas häälestamne on välja tulnud. Inimese ehituses hoiab Saturn üleval jõudu, et igaüks kogeb seda, mida loonud on. Ehk siis jõud, mis on häälestatud endale sobivaks, tulles maailmast tagasi, puhastuvad läbi teadvuse voolates uuesti alg puhtusesse.  Mida kaugemale alg puhtusest jõud häälestatud olid, seda raskem on neid ka alg puhtusesse tagasi pöörduda. Ja siit ka siis Saturnile omistatud “saatanlik” toime. Kuid Saturn ei põhjusta ise midagi, ta võimaldab kohtuda Loojatel oma loominguga.

Marssi ja Veenust  lisaks kõrgemate võimalustele kogeda Armastus ja teadvustada enda energia liikumist,  on ka suhete ja seksuaalsuse üleval hoidjaks. Suhteid on vaja, et saada iseendaga kontakti ja panna proovile võimalus, et kas suudetakse lisaks enda arengule luua ka veel kolmas tegelane nimetusega meie. Mida suurem on tõmme teise sugupoole poole võib see rääkida sisemisele vajadusele kahe jõu puhtaks ühenduseks. Suur tõmme võib muidugi olla tingitud ka karmilistest põhjustes. Seda, kas tegemist on arengulise suhtega või karmilisega tuleb välja 1-2 aastat peale kohtumist.  Kui on tegemist vaimsest arengust lähtuva tõmbega, lähevad suhted paremaks. Kui tegemist karmilisega suhtega, siis 1-2 aasta möödudes läheb koosolemine raskeks, kuna läbi hingede hakkab kogutud ühisväli puhastuma.  Homne ühendus siis võimaldab energiat saada mõlemil võimalusel.  

Neitsis asetsev Veenuse ja Marsi ühendus räägib võimalusest muutuda iseenda või teiste suhtes ülikriitliseks, võimaldab näha vigu  detailiselt, Neid puudujääke nähakse nii endas kui teises.  Ja võidakse kogeda ka Armastus kõigi võimaluste suhtes, mida ainelisus võimaldab.

Ühendusele annab lisaväge Saturni kvadraat. See tekitab piiranguid, kui impulsiivse liikumise ja armastuse igatsusega on mindud üle oma “piiri” ehk siis kõik lähipäevadel teenib teadlikuse ärkamist. Kui tekib piirang ja peatus, on see paus, et järgi mõelda. Kui üritada minna toore jõuga olukorda lahendama ( et noo nii aitab, mina enam ei jaksa) , siis võib tulemuseks olla veelgi suuremad takistused ja piirangud.  Marsi ja Saturni “sõjas” võidab alati Saturn. Füüsilisel tasandil on selleks võiduks peatatud liikumine ehk siis liikumisvõime kadumine. Olgu siis leebemad jalgade väljaväänamised, kuni väga raskete luumurdudeni välja.

Kui lähipäevadel tuleb märke, et liikumine või tegevus on piiratud, siis enne energia kasutamist, tuleks veidi mõelda. kas planeeritav jõu kasutus on  arukas ja vajalik.

Kaardile on programm märkinud ka Chironi ja Veenuse, Marsi ühenduse vastasseisu. Minu jaoks on see veidi liiga kauge, kuid nii Veenus kui Marss liiguvad vastaseisu poole päev päevalt.  Need ees ootavad vastasseisud võimaldavad hingehaavade avanemise ja selle läbi saab toimuda ka tervenemine.

Veenuse-Marsi ühendus mõjub siis kõige jõulisemalt  Muutlikus Ristis - Neitsi - Ambur - Kalad - Kaksikud. Haarde ulatus 14 - 23 kraadi

Lisaks Veenuse ja Marsi ühendusele on homme ka täiskuu. Seda siis teljel Jäär - Kaalud.
Nii Kuu kui Päikese mõju on +- 10 kraadi ja osad tõlgendajad räägivad tervest märgist, mida nii Kuu kui Päike suudavad aktiveerida.
Nii võib öelda, et kõik Jäära, Vähi, Kaalude ja Kaljukitse kraadis saavad sellest täiskuu jõudude keerisest osa.
Ja üksosa meist, kogeb mõlemat jõudu korraga.

Ühiskonnas lähiajal tulevad üles haiguste ja haiguste ravi teemad. Saame kuulda ilmselt kummalistest energia peatumistest ja traumadest. Ja kindlasti on õhus Armastust :)

5.oktoobril toimub Facebooki Valgusrännakute grupis meelerännak Marsi ja Veenuse ühenduses olevate energiate teadvustamiseks. Valgusrännakud on enda teadvustatud mõtterännakud, mis võimaldavad teadvustada end ja oma võimalusi. Osalemine on tasuline. Kas 11 eurot kord või kuutasuna 27 eurot. Kui see, mida kuuled pole see, mis ootasid või hind ja sisu pole vastavuses, saad ise grupist lahkuda. Tasu tagab tegevuse järjepidevuse ja järgmiste võimaluste sünni ning võimaluse pühendada aega info ja teadmiste jagamisele.  Valgusrännakutega saab liituda https://www.facebook.com/groups/Valgus/
Kui sul ei ole Facebooki kontot, aga oled huvitatud Valgusrännakutest, kirjuta heietuliastro@gmail.com . On võimalik järelvaatamise võimalus, mis pole Facebooki põhine. 

Ajahoidja Aja Kiri on väljakasvanud 2,5 aastat kestnud astrokursusest. Kirjutan hetkeseisudest ja kõigest, mis mõttes ja meeles. Olen valmis jagama endas olevat infot ja teavet Hüperborea teemadel ehk siis Põhjala teemadel. Olen valmis rääkima üle 15 aasta kestnud sõnade otsimisest Preestrite ja Preestrinnade teemale. Olles ühes elus pidevas Ühe voo väljavoolu jagavas olekus, omades selleks ka võimalusi ( osad Suure Elu vahendajad ei lahkunud kunagi paigast, kus nad seda vahendust teostasid), tuleb siin elus õppida nn tavalise inimese " sisse ja väljahingamist". Olen nähtud nägemustele otsinud sõnu 10-15 aastat ja ehk on nüüd aeg jagada seda infot neile, kes selleks valmis on ja seda vajavad.
Samuti plaanin ma otsida sõnalist väljendust nii meelerännakutes kogetule kui maiste rännakutes kogemustele.
Loodan kirjutada nii sageli kui võimalik. Hetkel on kirjad igapäevased.
Ajahoidja Aja Kirjad toimivad mailipõhiselt. Soovija liidetakse gruppi temale endale sobiva mailiga ja kirjad tulevad postkasti.
Kuutasu on 33 eurot. Vajadusel saab väljastada arve. (Ajahoidja oü)
Lisaküsimused ja info heietuliastro@gmail.com





Kaardile märksin Eestiga seotud asteroidid.

No comments:

Post a Comment