22/05/2017

Astrorännakud nädala seisudesse Facebookis otsevideona

Astrorännakutes osalemine on tasuline. Tasumine toimub peale ärakuulamist. Tasu on 7 eurot, mis kanda Ajahoidja oü • EE907700771001594970 Selgitusse AstroRännak + kuupäev + osaleja.
Kui selgub, et kuuldud info pole ootuspärane, saad ise grupist lahkuda. 

Räägin täna, 22.mai, grupis Astrorännakud https://www.facebook.com/groups/astrovalgus/ eelmise nädala Kuu Põhja ja Lõunasõlme teema jätkuks Suurest Tuletrigoonist, mille moodustab Põhjasõlm (Lõvis), Saturn (Amburis), Uraan (Jääras). Võimalused Uued ideed(Jäär), vormida ( Saturn) Õpetuseks, mida igaüks saab võtta oma isikliku Loomingu aluseks. 

Räägin ka sellest kuidas igapäeva elus energiavormid lahkuvad läbi teadvuste, kes nende loomisesse kunagi panustanud on.

Selle nädala kõnetanud astrosündmused :
Sellel saavad Olemasolev ja Olematu kokku Kuuloomises. Vanakuul on soodustatud igasugune koristamine, sealhulgas ka mõtete ja tunnete korrastamine ja ka oma aja äraelanud mõttevormide vabastamine. Samuti sobib vanakuu selleks, et otsustada, milliste emotsionaalsete ühisväljadega tahetakse olla seotud ja millistega mitte. Esmaspäeval on Kuu Jääras
22.mai
19:13 Päikese ( 1.45 Kaksikutes) trigoonis ( Logosega) ( 1.45 R Kaaludes)
23.mai
00:24 Päikese ( 1.58 Kaksikutes ) sekstiil Salaciaga
Salacia ( Neptuuni naine) ja Logose (Looja;Sõna;Kõige Algus) vastasseis on meil kõigil eluaegne võimalus.
Sulatada kokku sõnastamata ja väljendamatu sisemine nägemine (Salacia)ja Loomine. Sellest pikemalt, koos vastasseisude andmetega
See on meie jaoks elukestev võimalus teadvustada ennast Loojana, siis õppida ennast tundma kui Looja ja siis teadlikult asuda Loojana tegutsema. Kuna aine (ka mõtted ja tunded) ei saa võtta vorme ilma teadvuse osaluseta, ollakse teadmatult Loojad koguaeg. Oma tähelepanu, meeleseisundi ja keskendumisega.
03:24 Marsi ( 21.33 Kaksikutes ) Ühendus Chaosega ( 21.33 Kaksikutest)
Vanakuu kaduvat mõju võimendab ka aeg enne täpseid ühendusi. Võimalus on teadvustada ja vabastada ja saata "nelja tuule poole teele" ehk siis algolekusse tagasi liikumise ja tegevusega tekkinud energiakogumid, mida nimetame vihaks, vaenuks, raevuks, energilisest teistele koht kättenäidata, oma eesmärkide poole pürgimine teisi kahjustades jne. Peale täpset ühendust on võimalus oma tegemistesse ja liikumisse kaasata lõputu võimaluste väli, tühjust, mis on pilgeni täis. Selleks peab on vaja eneseteadvust, samaaegselt nii ajatut Iset kui ajalist Mina, mis kokkuteeb MinaIse.
15:33 Kuu siseneb Sõnni
Enne Sõnni sisenemist aktiveerib Kuu ka Suure Tule trigooni Põhja-Sõlm Lõvis, Saturn Amburis, Uraan Jääras.
09:14 trigoon Saturniga ( 26.08 R Amburis)
09:59 ühendus Uraaniga ( 26.35 Jääras)
13:24 ühendus Põhjasõlmega (Mean Node) (28.41 R Lõvis)
25.mai
15:15 Kuu liigub Kaksikutesse
19:22 Veenus ( 19.06 Sõnnis) kvadraadis Pluutoga ( 19.06 R Kaljukitses)
Seis juba mõjub. Annab väga selgelt tunda, kas Armastus on või ei ole. Ehk siis kas tegevust armastama on teostatud või mitte.
Võimalus oma tundeid väga võimsalt väljendada ja vajadusel ka transformeerida (muuta, mittevajalikku algolekusse tagasi lubades)
22:45 Kuuloomine, Kuu ja Päikese ühendus ( 4.47 Kaksikutes)
Uus energialaine, mida teadvused hakkavad oma tegemistesse vahendama/kanaldama/suunama. Kus on tähelepanu see kasvab jõudsasti,
millega tegeletakse, see ka edeneb. Oluline on ka meeleseisund ja idee, millest lähtuvalt oma tähelepanu suunatakse. Kõik sobimatu tuleks esimesed 7 päeva jätta ilma pikemaajalise tähelepanuta ja kui seisab sobimatute olukordadega vastamisi, siis on võimalik kiiresti hakata otsima sellele uusi lahendusi ja suunata oma tähelepanu sellele, mida tahab, et kasvab.
27.mai
10.54 Merkuuri ( 12.47 Sõnnis) ühendus Mors-Somnusega ( 12.47 Sõnnis)
Mors-Somnus on hiljaaegu oma nimesaanud asteroid. võimalused olla kõigis lagunevates protsessides eneseteadlik. Võimalused unenägemiseks ja unes ülesärkamiseks, samuti võib sellest ärkvelolemisest unes saada sõnumeid. Võib ka avastada, et ärkvelolek on uni.
14:25 Kuu siseneb Vähki
Tulevad üles enesearenguga seotud teemad, kuna alateadvus ja teadvustamatu ala on tajule väga lähedal.
28.mai
3:57 Uraani ( 26.49 Jääras) vastasseis Rhadamanthus ( 26.49 R Kaalud)
Rhadamanhus (asteroid) on üks kolmest allmaailma kohtunikust. Tarkus, Igavikutõdede ja põhjuste ja tagajärje seaduse teadja, suure pildi nägemine, Seda jõudu võib saab ka kasutada kriitikaks ja subjektiivseteks tõlgendusteks. Valiku, kuidas mingit jõudu kasutada, teeb iga teadvus kas teadlikult või teadmatult.
Võimalus näha Tõde avaramalt, näha uusi seisukohti või lõputult mässata kõige vastu, mis ei sobi, pööramata mingit tähelepanu lahenduste võimalusele. Sellises mässumeelses seisundis olles on iga pakutud lahendus uut mässu väärt.
Astrorännakutes osalemine on tasuline. Tasumine toimub peale ärakuulamist. Tasu on 7 eurot, mis kanda Ajahoidja oü • EE907700771001594970 Selgitusse AstroRännak + kuupäev + osaleja.
Kui selgub, et kuuldud info pole ootuspärane, saad ise grupist lahkuda.
https://www.facebook.com/groups/astrovalgus/

No comments:

Post a Comment