23/08/2015

Astrokursusest ja rännakutest

5. septemberi toimub Ovaali saalis astrokursuse seminar, kus toimuvad rännakud teadvustatud suhete loomiseks loodusjõududega, mida tunneme Päikese, Kuu, Merkuuri, Veenuse, Marsi, Jupiteri ja Saturnina. Need loodusjõud moodustavad meie inimkogemuse Loominsringis. Loomisringi on astroloogias tuntud kui sodiaagiring. See on Ruum, algaine esimene ilmingu, Suur Ema, kes võimaldab meile eneseteadvustamise võimaluse. Astrokursuse eesmärk on Elusa Ruumi ja Elusate jõudude teadvustamine ja nendega otsesuhete loomine. Koos sellega toimub ka oma isikliku sümbolkeele teadvustamine. 

Astrokursus on astroloogia algkursust, meelerännakut ja iseenese tundmaõppimist läbi sümbolkeele teadvustamise ühendav 3 aastane koostoimimine.  Täpsem info - heietuliastro@gmail.com
Meil on kõigil otseühendus TarkuseAllikaga olemas.  See ühendus tuleb teadvustada ja puhastada, et seda kasutama saaks igapäevaselt hakata.

Pildi kodu http://www.skymosity.com/



Siin on eile astrokursusele kirjutatud tekst. 




Tulemas on seminar ja võimalik et rida seminare, kus hakkame kasutama taotluse/korralduse/palve abil toimuvat rännakut. 
Meil kõigil on võime rännata ehk siis pöörata oma tähelepanu millelegi, kellelegi, kuhugi jne. 
Me teeme seda koguaeg. Selle rännakuga me väestame läbi oma tähelepanu ja keskendunud pilgu toimuvat. 

Tihti üritame rännaku abil lahendada probleeme ja nimetame seda järelemõtlemiseks. 

Rännak siis minu sõnastuses - teadvustatud või teadvustamata tähelepanu suunamine enda valitud objektile. 

Rännakuid käivitab energia, mis ilmneb igapäevaelu sündmuste, kohtumiste, saadud info toimel. 
Me rändame oma tavaelu probleemidesse päevajooksul korduvalt, märkamata ja seda ise tähelepanemata. 
Neid rännakuid saab hakata teadvustama ja päevajooksul jälgima, mida teeb mu mõte ja meelolu. 
Mida mõte külastab. Iga mõtet, mis peas keerleb, võib nimetada rännakuks. 
Meil on koos võimalik hakata neid teadvuserännakuid teadvustama ja ka kasutama.
Kasutama eneseuurimiseks, enese muutmiseks, uuendamiseks ja teadlikuse kasvamiseks. 

Pealkirjas on sõna Palve, mis juba ise eeldab kohalolemist. Palvetada ei ole võimalik möödaminnes, ise seda märkamata.
Palve vajab eneseteadvust. Palve võib nimetada ka korralduseks, käsuks, tahteavalduseks, see on aktiivne hoiak toimuvasse, mis esitatud passiivsel kujul. 

Teadvustatud rännaku puhul on alati vaja alguspunkti. Küsimust, millele rännak saaks vastata.
Kui küsimust pole, pole ka vastust. 

Küsimus on rännakul kui valguskera, mis juhatab teed ja aitab suunda valida. 
Astraalmaailm, mida meelerännakul teadlikult külastame ( viibime igas meeleolus ja mõttes olles sellel astraaltasandil) omab palju infot.
Info muutub kasutatavaks aga siis kui on olemas küsimus. Küsimus on selline energeetiline nähtus, et samal hetkel kui ta on korralikult esitatud, hakkab vastus liikuma selle küsimuse poole. Ehk siis küsimus ise otsib vastuse. 

Kui on küsimus, saab kõik vastuseks, mis toimub. Vastus võib tulla ootamatu mõttena, loetud lausena, telekast nähtud pildina, filmis öeldud repliigina.
Me tunneme oma sisemise äratundmise järgi ära, see on vastus. 

Küsimus võimaldab ka tõsta oma teadvusetasandit. Kui suudame juba olemasoleva energeetilise igapäevaelu sasipuntra kohta küsimusi esitada, oleme juba teel selle lahenemise poole. Sest küsimus ise tõmbab vastuse ligi, Küsimus ja vastus moodustavad terviku. Küsimus võimaldab kõigele kahe või mitmetähendusliku sisu tekkimise. Toimuv sündmus võib olla lihtsalt sündmus, kuid võib omada ka varjatut tähendust ja need varjatud  tähendused hakkavad end ilmutama kui on olemas küsimus. 

Niisiis saame teha nüüd igaüks ühe väikese igapäeva elu rännaku. 
Peatume hetke. Mõtleme mõnele oma elus väga häirivale olukorrale ja esitame küsimuse  : Mis on selle olukorra kõrgem tähendus minu jaoks. 
Võime endale panna aja, mille jooksul me rännakut teeme. Võtame näiteks 30 minutit. 

Kindlasti kirjutage küsimus ülesse ja ka see, et olete asunud rännakule. pange ka alguse aeg. Võib vabalt juhtuda, et 5 minuti pärast unustab, just veidi aega tagasi tehtud otsuse minna rännakule. Siis kirjapandud sõna võimaldab meil seda nihet märgata. Selles pole midagi imelikku, et unustame. Hästi ja pikalt saab teha ainult neid tegevusi, mida pikalt harjutatud on. Kui pole harjumust, siis algul on täiesti tavaline, et ununeb ja tekivad vahed sisse.  Aga alati saab rõõmsalt tagasipöörduda tegevuse juurde, mis hetkel oluline on. 

Niiisiis kirjutage üles küsimus, alguse aeg ja määrake endale ka lõpetamise aeg.
Kui otsustate keskenduda sellele tegevusele ja teised asjad kõrvale jätta, siis jälgige, mis tekib mõttesse. 
Mulle on soovitatud rännakut alustada ja lõpetada Kuldses energiavoos olles. Saab kujutada, et läheb läbi värava, mis kallab meile peale kuldset energiat.
Ja nüüd kõike, mis tuleb meelde, saab juba käsitleda vastusena.
Rännak on veel seetõttu hea võimalus võrreldes meditatiivsete seisunditega, et siin saab ise aktiivselt osaleda toimuvas. 
Nii et kõike ja kõiki, kes tulevad pähe saab kõnetada. Öeldes, tere, öeldes, kes olen ja öeldes mida tahan. Siin tuleb siis mängu küsimuse vajalikkus. 
Kõik vastused, mis tulevad endale, on enda sümbolkeeles. Ka seda keelt saame nüüd teadvustada ja hakata tundma õppima. 

Kõik inimesed on ainulaadse sümbolkeelega ja neid keeli ei saa võrrelda ega neist teha paremusjärjestust. Ka haridusega saadud mõisted ja nimetused me tõlgime kõik oma sümbolkeelde. ja üritame siis ennast väljendada otsides sõnu ja märke. ja sümbolkeelte erinevus teeb ka teineteise mõistmise keeruliseks. 

Kui on tunne,  teised ei saa meist aru, tähendab see otseselt seda, et ma ei saa iseendast aru. Ja loobuda teistega suhtlemast ainult seetõttu, et teised ei saa minust ju aru, lükkab oma sümbolkeele avastamist edasi. Teistel ei ole mingit kohustust meist arusaada, neil on iseendast arusaamisega väga palju tegemist ( nii nagu meil on enda sümbolkeele suhtes kohustused )

Nii et rännakul toimub on kõik alati õige. teine lugu on see, kas see on Suure Elu seadustega kooskõlas. Aga selleks, et seda kooskõla saaks üldse kaalumisele võtta on vaja kõigepealt iseennast tunda. Kui meil on lähedasi, kes on valmis enda sisemaailma sõnadesse panema, oleme saanud imelise kingituse osaliseks, kuna siis tekib toetuspinnas välisest maailmast. Ikka selleks, et märgata, minu maailmas on need asjad sellises valguses. 

Niisiis kui on küsimus, siis on kõik endale määratud ajal, vastuseks.  Vastused võib kohe üleskirjutada. Nagu elu on siin näidanud, on see parim viis infot tavaellu tuua, kuna tihti on rännaku lõppedes rännaku algus juba meelest läinud. Niivõrd teine on rännakul see aja kulgemine. Maises mõttes väga lühikese ajaga on võimalik astraalmaailmas läbirännata pikki vahemaid ja toimub hulgaliselt sündmusi, mis maises plaanis kestas igaviku. Nii et saab kõik kohe kirjapanna, ilma rännakut katkestamata. 

Kui ei ole võimalik omaette olla ja keskenduda. Siis võib rännakut teha ka igapäeva elu elades. Määrata endale algusaeg ja lõpuaeg ( panna kasvõi telefon korraks tirisema) , kirjutada küsimus paberi peale ja kõik selles avavahemikus toimuv, on vastus. 

Tänaseks teemaks võiks siis olla mingi enda elus häiriva nähtuse vaimse tähenduse uurimine. 
Kui peaks juhtuma, et elus ei ole ühtegi häirivat nähtust, siis võib võtta täna uurimiseks. Kuu ja Saturni ühenduse Skorpionis. Täpne ühendus toimub 21:02 Ja peale täpset ühendus jagub selle ühenduse mõju veel tundideks. 

Kuu toob siis kohale Saturni  (Skorpion 28.37) ja Päikese (Lõvi 28.57) pingeseisu. Päike on ühenduses Jupiteriga ( Neitsis 2.21)
Võimalus on aegluubis ja läbi suurendusklaasi ning ilma illusioonideta näha oma eetilist  hektke olukorda ja astuda jõulisi samme selle olukorra muutmiseks. Kõik, mis ei sobi oma meeles  - tunnetes, mõtetes - on muudetav. Vaja on otsust, et Mina olen iseenda Looja ja oman õigust muuta sobimatu sobivaks.

No comments:

Post a Comment