01/09/2015

Septembri Ajahoidja.

Ilmunud on Septembri  Kuu Ajahoidja.  Ajahoidja on pdf variandis. Tellida saab maililt heietuliastro@gmail.com ja ajahoidja@gmail.com
Ajahoidja hind on 5.55 või endale sobiv rahaline osalus, mis hoiab energia liikumises.

Ajahoidjast leiad Septembri kuu seisud ja kaardid  koos kommentaaridega. Lisaks pikem lugu asteroid Isisest ( 42).

Augusti ja Juuli Ajahoidjad on üleval siin
http://issuu.com/heietuli/docs/ajahoidjaaugustikuu
http://issuu.com/heietuli/docs/juuliajahoidja

Allpool mõned katkendid uuesti ajahoidjast

Teisipäev 1.september 6:37 Päike ( 8.24 Neitsis) vastasseisus Neptuuniga ( 8.24 Kalades R)  Vastaseisu tugev mõju kestab +- 5 päeva.  Vastaseis võimaldab tundlikkuse kasvu. Neptuun lahustab piirid ja tuleb välja see, kas inimesel on eneseteadvuse kese olemas või mitte. Kui oleme oma keskme loovutanud teistele inimestele, oludele, sündmustele, siis oleme võimetud ennast kontrollima ja peame seda ülitundlikkuseks.  Keskme olemasolu korral aga kogetakse ühtsust, meditatiivseid seisundeid, teadvuse tasandi tõusu ilma takistusteta. Võimalused meditatiivseks olemiseks võivad tekkida ootamatult ja läbi väliste “teiste”. Visioonid ja nägemused on  võimalik ka ellu rakendada läbi Päikese.  Keda see seis puudutab ( vaata oma sünnikaarti) võib kogeda kõikide tegude, mõtete ja tunnete sügavat mõju oma tervisele. Nii tervenemised kui haigestumised võivad tekkida väga kiiresti ja seletamatutel asjaoludel.  Neptuuni haigused on raskesti diagnoositavad ja kaovad enamasti sama müstiliselt kui nad  tekkinud on. Sõnad, tunded ja joogid ja söögid mõjuvad tugevamalt kui muidu. Seetõttu tuleks olla alkoholiga väga ettevaatlik. 1 pits alkoholi võib mõjuda kui 10.  See on meelerännakuteks sobiv aeg. Pange aga kõik kirja, mis näete ja kogete. Kui teisenenud meeleseisund muutub, võib kergelt oma nägemused unustada.  

08:04 Veenus ( 14.55 Lõvis) ühenduses Marsiga ( 14.55 Lõvis).   
Veenuse ja Marsi ühendust on peetud kõige võimsamaks Armastuse ilmnemise seisuks. Ilmaaegu pole Veenuse tähistus ka Naise ja Marsi tähistus Mehe tähiseks. Ühinevad siis kaks jumalikku väge, mida võib ka nimetada Taevase Naise ja Taevase Mehe ühinemiseks. See ühinemine saab toimuda teadvuses ja väga pikka aega vajame siin teiste teadvuste abi. Igatsus partneri järele - Teise järele - on Suure Plaani igatsus Igavikulise, Püsiva, Kõikolemise, Üksolemise järele. Veenuse ja Marsi seisude ajal kogetakse seda igatsust väga selgelt.  Seis toimib +- 3 päeva.   


Veenuse ja Marsi ühendusega algab uus Taevase Naise ja Taevase Mehe toimimise aasta. Aspektid nende vahel räägivad siis Taevase Naise ja Taevase Mehe koosolemisest, mida igaüks häälestab siis vastavalt oma meeleseisundile ja teadvuse võimalustele.   Vaata oma sünnikaarti ja uurim, millisesse majja satub see ühendus, kuidas ta on Sinu sünnikaardiga seotud. Üldkaardis satub ühendu 11 majja, nii et järgmine ühinemise aasta ilmutab oma energiaid kõige intensiivsemalt erinevates gruppides ja grupiloomistes. Ühendusel on trigoon Jääras paikneva Kuu ja Uraaniga.  Uraani ja Veenuse-Marsi ühenduse täpse trigooni vahe on küll 5 kraadi, aga Kuu lähenev liikumine Uraanile toob selle Uraani mõju läbi Kuu kohale.  Kuu esindab meie sünnikaardis kõiki neid vorme, mida oleme tulnud endast äraandma ja puhastama. Tunded, mis tekitavad valu, on need, mida oleme tulnud puhastama. Astraaltasand tuleb siit lahkudes anda samapuhtana Maale tagasi. Me taaskehastume niikaua kuni  mustrid astraaltasandis on samapuhtad kui nad nad alguses olid. Ilma ühegi meeleplekita.   
Looja alustab oma loomingut puhaste vägedega  ja  kui vormid kaovad, puhastuvad energiad uuesti läbi teadvuse - looja algsesse puhtusesse. Kui Kuu on puhastunud, siis vahendab ta kõiki vägesid puhtalt ja teadvus saab võimaluse kõigi Kõrgemate Vägede takistusteta kasutamiseks. Vajame ülestõusmiseks, et kõik 7 loodusjõudu, millest  siin maises kogemuses koosneme  omaksid omavahel väga häid suhteid ja moodustaksid koos ühtse terviku. Lloodusjõudude omavahelisi suhteid enda jaoks etendavad pikka aega “teised”. Rolle võib jaotada teistele selliselt, et neid ei tunnegi ära, et need enda häälestuse järgi loodud. Ka ise satub teiste eludes nende loodud rollidesse ja see tekitab tunde, et “mind ei mõisteta”. Kui ärkamine on toimunud ja toimumas tekib võimalus otseühenduseks loodusjõududega, ilma vajaduseta, et teised neid rolle puhtalt meile esindaks.  Iga ühendus loomisringis, milles osalevad inimeehituses olevad loodusjõud(Päike, Kuu, Merkuur, Veenus, Marss, Jupiter, Saturn), on oluline, kuna toob uut energiat Suurest Elus, läbi kraadi ja märgi, milles see ühendus asub. Ka kõikide transiitsete planeetide ühendused oma sünnikaardis olevate planeetidega toimivad samamoodi elavdavalt ja uusi võimalusi loovalt.  2015 on selles osas eriline aasta, et toimub 3 Veenuse ja Marsi ühendust.   
Siin mõned eelmised ja tulevad ühendused : 
23.mai 2011  09.01 Sõnnis 
07. aprill 2013 19.58 Jääras 
22.veebruar 2015 01.43 Jääras 
01.september 2015 14.55 Lõvis 
3.november 2015 24.02 Neitsis 
05.oktoober 2017 19.13 Neitsis 
24.august 2019 04.08 Neitsis 


  Kord tekkinud kontakt Jumalannaga, side algallikaga, äratab igatsuse, mida asume otsima järgmistes kehastustes kõigepealt suhetest. Ja iga suhe, mis ei suuda seda energiat vahendada, kaotab oma võlu ja ilu.  Et taevatrepist ülespoole liikuda, vajame suhteid Elusa Jumalannaga, Igavikulise algainega, Valgusega, tõelise Vaimse Emaga. Neitsi märgi läbi on Vaimse Ema lähedus kõige tugevam ja hea võimalus on häälestada end Ema energiatelt Jumalanna energiate  Kõik Jumalikud Naiskujulised jumalannad ja müütilised olendid, keda kohtame visioonides ja nägemustes, unes ja ilmsi, võimaldavad kontakti luua või seda taastada Jumalanna energiatega.  Ainesse sisenedes teadvused muutusid kehadelt kahesoolisteks. Taevane lugu mängitakse läbi juba maistes kehades. Nii naiste kui meeste kehades oma kogemust omandavad teadvused saavad võimaluse Ema energiatelt ümberlülitumiseks Jumalanna energiatele. Igapäevaelus väljendub see läbi suhete maise emaga ja läbi iseseisvumise ema rollist, iseseisva vaimse olemise juurde, mida saab tähistada jumalanna nimetusega. Pidev kehalise poole eest hoolitsemiseks vajaminev energia, mida naised loovad, muutub transformatsiooni läbi vaimsele vabadusele viivaks energiaks.  


Mehe kehas saab harjutada, kuidas eemalduda ja kasvada välja ema energiate vajadusest ja avada end jumalanna energiate vajadusele. Maine ema siis kui Jumaliku ema kehastus, kes toetab ja hoiab, kasvatab ja hoolitseb kõige maise ja ajalise eest. Jumalanna energia kui vaimset kasvamist ja ülestõusmist toetav energia, mis lülitub sisse ainult siis kui vaimseks eluks energiat vaja on.  Kuni vajatakse ema energiad, nii kaua mehed suhetes vastanduvad naistele ja tajuvad, et “ema” naise rollis lõhub ja teeb haiget. Valu suhetes on märk, et maistest energiatest enam toituta ei saa ja on võimalus ümberlülituda jumalanna energiatele. See on samm ajalisest olemisest ajatusse olemisse.  Mehe ootused ema energia järele partnerluses takistavad ka naistel läbi teha transformatsiooni jumaliku ema translatsioonidelt jumalanna translatsioonidele.  Naise kehas saab harjutada, kuidas eemalduda ja kasvada välja ema energiate translatsioonist ja avada end jumalannaks olemise energiatele. Kui jumalikelt ema energiatelt jumalanna energiatele suunda ei võeta, jäävad suhted emaga väga probleemseks ja ei lahene, ükskõik kuidas ka ei püüa. Samuti eemaldub suhetes mees iga lähenemiskatse järel, kuna ta vajab vaimseks kasvamiseks jumalanna energiat, mitte ema energiat Kui ollakse füüsiliselt suureks kasvanud, astub igaüks teostama oma kõrgemat eesmärki. Teadvustame end Loojana ja liigume taevatrepist üles. Mida kaugemale jääb füüsilise keha sünnihetk, seda lähemale tuleb vaimne sünnihetk, kui Jumaliku ema energiad vahetatakse välja Jumalanna energiate vastu. Oleme koos Päikese ja Maaga ülestõumise voos. Meil on võimalus kas nendega koos liikuda või sellele vastu seista ja kannatada

No comments:

Post a Comment