09/07/2015

Preestrinna kehastuste mustrid kodu ja ema teemas



Eile abipaljujale tehtud trummipuhastuse käigus lahtitulnud preestrinna teemad liiguvad mõttes täna ka veel. Tarkusepuudutus eelmistes eludes annab endast märku energialiikumiste kogemisena varasest east peale. Taju võib väga terav olla juba sündides, aga sellest teada saadakse siis juba tänu suhtlemisele ja raamatute lugemisele. Preestrinna/preestri ( isik, kes pühendanud end enda teadvusest avarama olemise teenimisele ) tegevused lõppesid tihti vägivaldselt isiku enda jaoks. Ja kui need mustrid hakkavad ärkama, haagivad nad eelkõige end kodu teema külge. Pühamu kui Kõige olemasoleva kodu, kus teenisid isikud, kelle jaoks pühamu oligi kodu. Ja siin praeguses elus leidmata nendele mustritele välises elustajat haagivad need mustrid ärgates maise kodu ja maiste vanemate tegudemiste külge. Samuti lubaduste mustrid, mis anti Kõige Kõrgemale võivad nüüd leida ilmnemise ootsutena lähedaste inimeste sõnapidamistele. Nõutakse ja jälgitakse teise inimese sõnu ja sõnapidamist, tegemist on siis aga enda antud lubaduste ärkamise protessiga. Me tuleme siia eneseteadvuse järele, et koos minatundega tõusta läbi järjest avaramate meie tunnete Üksolemisse. Ja selleks on vaja valgustada kõik sodiaagiringi kraadid, mis vahendavad Üksolemist eristunud loomisruumi teadvustele kasutada. Ja kord juba valgustatud kraadid jäävad teadvust toetama, aga luues endale uue keha, mis on teise häälestusega  võib nende kraadide haldamine olla veel õppimisjärgis. Lisaks sellele ülestõumise protessis on vaja ületada igasugune piiratus ja eraldatus ja tempel ongi igapäevane elu, kus preestrinnad ja preestid saavad täita oma elu Kõige Kõrgema Valgusega, ootamata täiuslikkust oludest ja kõrvalolevatest inimestest.

Astroloogias saab kasutada hulgaliselt jumalannade ja jumalate nimedega asteroide, et saada infot iseenda mineviku kohta. Kui on jumalal või jumalannal nimi, on olnud ka kultused, mida hoidsid üleval inimesed. Ja need inimesed taaskehastudes ei leia mõistlikke selgitusi, miks Kodu - Töö liinis on niivõrd jõulised energiad üleval ja miks lahendades miski ei lahene. 

Eile kerkisid üles siis kaariku ees olevad sead. 

Tuli välja ka Hestia, kelle ohvriloomaks on siga. Nii et siit võib aimata, kellel olid pühendatud meie pidupäevadeks tehtud söögid sigadeks. On kahetsusväärne, et rituaalsed söögid on muutunud nii igapäevaseks ja puudub teave selleks, mis oli söökide algne tähendus.
Asteroid Hestia  saab kaardile märkida astro.com-is lisades numbri 46. Tema Rooma vaste on Vesta, asteroid nr 4
Pange nad oma sünnikaardile ja saate infot, kuidas nende kahe energia teie praeguse häälestusega seotud on. Kõige võimsamad on ühendused inimehituses osalevate planeetidega - Päike, Kuu, Merkuur, Veenus, Marss , Jupiter, Saturn. Samuti majade tipud on väga tundlikud. 
Mind Hestia kõnetab tugevalt kui Vesta. 

Hestia (vanakreeka keeles Ἑστία) oli vanakreeka mütoloogias koldetule- ja kodurahujumalanna. Kronose ja Rhea tütar, DemeteriHeraHadesePoseidoni ja Zeusi õde. Ta oli tagasihoidlik, lihtne ja vähenõudlik. Surelikud armastasid teda kõikidest jumalatest kõige rohkem. Igal kodusel ohverdamisel ohverdati Hestiale esimesena. Linnade juhtimiseBuleede juhtkonna prütaania kolle oli ka Hestia pühamuVana-Rooma analoog oli Vesta.  https://et.wikipedia.org/wiki/Hestia
Preestrinna vanade mustrite ilmnemine kodu ja ema  teemas teeb pisiasjad teadvuse jaoks niivõrd valulikuks, et kainel järgmõtlemisel probleemi ei ole olnudki, ometi tunnetuslikult on kõik niivõrd valus. Kui hakatakse mõtlema oma vaimse ajaloo peale ja Kõrgema teenimise peale, leevendub koheselt kodu ja emaga seotud valutunne.

Lisan siia ka eile kirjutatud teksti, mis jäi eile blogisse panemata :


8.07 kirjutasin :

Tahan jagada tänaseid mõtteid.

Täna tekkis palve peale trummilöömine kiiresti trummilöömine. Ajaliselt siis kell 17.45-18.15

Taotlesin vastuseid ja lahendusi abipaluja elus viimastel päevadel üleskerkinud teemadele, mis väliselt reageerisid välisele emale ja koduteemale.

Juba esimeste trummilöömistega kerkis üles templite ja preestrinnade teema, kes hoidsid üles koduga seotud teemasid.

Esimese hooga siis tekkisid müütilised maod, kes omavahel võitlesid.

Edasi tulid pildiread teenistustest ja preestrinnade kadumistest. Selles pildiseerias siis preestrinnad tapeti.

Ja see lugu siis selles elus aktiveerus koduga seotud teemade puhul.

Oli ka terav lubadustest kinnipidamise teema. Ja need oli lubaduste muster, mis oli antud Loojale/Jumale ja Jumalannale

ja mis selles elus haakis end teiste inimeste öeldud lausete peale, mida sai tõlgendada lubadustena.

Vähi teema kaudu võivad kerkida koduga seotud lood, mis oma juurtega on teadvuse mäluga seotud.

Teadvuse jaoks edasiareng hakkab sellest hetkest peale, kui täielikult on ärgatud kõigile varasematele kogemustele.

Kui on tuldud edasi oma Mina ja Meie teadvust arendama, siis varasemad läbielatud mustrid survestavad igapäevaelus olevat

Läbi taotluse ja palve saime vabastatud ja teadvustamisega puhastatud ühendused Maa ja Taevaga.

Teemast kerkisid nägemuses veel abipalju jaoks üles rakendi ees olevad sead. Nagu selgub, sigade sümboliga on seotud mitmed jumalad ja jumalannad.

Uurides jäi silma Hestia ( rooma vaste talle on Vesta). Asteroidide uurimises selgus, et ta on hetkel täpses ühenduses Päikesega.

Abipalulja on ise teadlik, et kirjutan sellest siia. Arutasime seda ja leidsime, et saab abiks olla.

Et kui kodu teema on niivõrd läbitunnetatud ja läbitöötatud ja ikka teeb hingele haiget, siis võivad põhjused olla vaimses mälus olevaga, mis haagib end koduteema külge.

No comments:

Post a Comment