07/07/2015

Marsist Vähis ja veemärgi mõjudest

 Astrokursusega saab ühineda, täpsem info saamiseks kirjuta heietuliastro@gmail.com
Olen hetkel Tartus (juuli, august võimalik et ka september) ja avatud kohtumistele oma ajutises kodus. Puhastan välja trummiga, räägin sünnikaardi abil enesearenguvõimalustest ja teen teetatervendust. Kui on huvi võta ühendust.
Ilmunud on ka juulikuu ajahoidja 

Lisan siia täna astrokuruse jaoks kirjutatud teksti.  


Tere teisipäeva  - Marsi päeva

Marss on hetkel veemärgis  - Vähis. nii et jätkame veeteemat.
Marss jääb Vähki kuni 8. augustistini. Hetkel on Marss 8.11 Vähis.
Kuu aja jooksul puudutab Marss Vähi kraade 8-30neni.

Kui teil on sünnikaardis inimehituses osalevad jõud kraadides  8- 30 Vähis, Kaaludes, Kaljukitses, Jääras, siis seda puudutust te kindlasti tunnete.
Marsi liikumisttekitav vägi puudutab emotsioonide tasandit ja muudab selle nähtavaks.

Hetkel on ka Päike Vähis 14.22, Päike liigub 23.juuli Lõvisse. Päike valgusena siis näitab seekord Marsile teed.
Päike  hetkel toob aktiivselt kohalet Pluuto ja Uraani mõjud. Tulemus on sarnane sellele, mida selle aasta esimestel kuudel läbielasime.

Vana saab võimaluse minna ja Uus tulla.

Veemärgi planeedid suunavad teadvuse otsejoones tunnetama ja tajuma nähtamatut. Hoomatakse protsesse, mis võivad olla muidu kättesaamatud.
Kui inimene on tulnud tugeva veemõjuga on planeete veemärkides ( Vähk, Skorpion, Kalad) või veemajad ( 4,8.12), siis tähendab see tagajärjena intensiivse enesearengutee võimalust.
Kas inimene kasutab seda võimalust või üritab seda ignoreerida, see sõltub siis juba valikutest.

Sünnihetke seis võib olla valik. Teadvus on otsustanud, et just nüüd , siin ja praegu, tuleb selgelt läbinäha veel viimased takistused Vabaduseteel. Lõpetada samastumine emotsioonidega ja kasutada sünniga kaasaolevat õigust - olla Looja ka emotsionaalsel tasandil.

Sünnihetke võib olla ka põhjuse ja tagajärjed seaduse alusel sund, et tehtud on tegusid(loodud emotsioone), mille tagajärgedega on aeg olnud kohtuda(tundeid tunda).

Esimesel juhul on inimene siis valmis tegema enesega tööd, teisel juhul üritab enesearengu võimalusi vältida ja otsib süüdlasi  oma emotsionaalsetele välisest maailmast.
Väline maailm aga mõjub läbi oma loodud mustrite ja neid enda loodud mustreid läbi Vähi märgi kõige enam avastatakse.


Marss on loodusjõud, mis hoiab kõiki tasandeid liikumises. Nii  ideed, mõtted, tunded kui ka füüsilist keha. Enamasti seostatakse Marsi väge füüsilise jõuga, aga ta annab jõu kõigile stiihiatele.
Ilma Marsita ei ole võimalik mõttetöö ega füüsiline töö.

Marss veemärkides siis annab väe, liikumise, impulsi, kire  emotsioonidele. Kas on see torm veeklaasis või tuulevaikus ookeanis sõltub eneseteadvusest ja meelevalitsemisest.
Samuti sõltub meelseisundist see, kas emotsioon, mida väljendatakse on elusast elu kandev või on see surnud vesi ehk elutappev.

Veemärkide ja veemajade äkiline sisselülitumine toob teadvusesse kohale selle seisundi, mis võib tunduda kui paradiisi kadumist ja põrgu tekkimist.
Ja nüüd sõltub teadvuse valikust, mida ta selles seisundis teeb ja kuidas edasi elab. Kas hakkab endale ja teistele looma elustavat vett või mitte.

Vaadake oma andmetest, et kus asub teil sünnihetkel Marss. Kui ta on Vähis, Skorpionis, Kalades, siis on Marss veemärgis.

Marsi asetsemine veemärgid näitab ka seda, et selles elus on võimalik oma emotsioonide tasandi liikumist teadvustada, korrastada, muuta ja transformeerida.
Võimalik on ka samastumine ja juba varasemalt enda loodud mustrite uuesti loomine. Varasemalt (eelmistes eludes) loodud muster toimub meile maailma mõjutan.
Ehk siis me ei märka pikalt seda kuidas mõjume maailmale ja märkame alles seda kui maailm hakkab endale mõjuma.
See kuidas maailm mõjub endale on enda loodud läbi mõjuga maailma. Ja seetõttu ka muutudes ise muutub ka maailma ja teiste teadvuste mõju endale.

Veemärgi Marss võimaldab siis hoomata seda kuidas ollakse liikumist maailma suhtes kasutatud.


Alates 2008 aastast on Vähis olevatele jõududele kinkinud transformatsioonivõimalust Pluuto.
Kraad kraadi haaval on saanud ja  saavad Vähis olevad loodusjõud võimaluse puhastuda vanadest vormidest ja teadvus
Opositsioon toob väga selgelt välja endas varjusoleva ja lahkuva vormi, kuna see kehastub välisesse maailma. Tulemuseks võib olla, et vormid purunevad kildudeks justkui väliste sündmuste ja olukordade toimel.
Tegelikult ikkagi on vormid juba varem valmis lahkuma, aga vastaseisude puhul on seda lihtsam märgata endast väljapoololevana kui enda sees toimuvana. 

Pluuto jääb Kaljukitse ja Vähile suurepärast muutumisvõimalust pakkuma kuni 2023 aastani.
Sama võimaluse saavad ka Jäär, Kaljukits ja Kaalud. Vähi kaudu aga tundub toimuv niivõrd lähedal olev, et seda on teadvuse poolunes olemise korral väga raske endast eristada.
Kas minu tunded olen Mina ja kas tunded on midagi lõplikult iseenda juurde kuuluvat või on nad loomise vahendid ja loomise obejktiks ?

Hetkel on Pluuto 14.16 Kaljukitsest. Pool märki on veel ees.
Nii et saate vaadata oma andmetest, kas inimehituses osalevatest jõududest on midagi Vähi teises pooles.Olenevalt kraadidest saab siis end ettevalmistada  muutumisvõimaluste kasutamiseks.
Hetkel on väga palju tehnikaid, mis võimaldavad eneseteadvustamist ja emotsioonide muutmist ja enda vabastamist mittesobivatest ja võimalusi see asendada sobivaga.

Astraaliga on see lugu, ilma temata me ei saa hetkel. Ja kui tahame millestki vabaneda, tuleb selle asemele luua samast energiast midagi uut.
Näiteks kui hirmu saab asendada näiteks usaldusega. Kui tegeleda ainult hirmuga, tema asemele uut mustrit loomata, tuleb see hirm ühel hetkel lihtsalt tiiruga tagasi. Niikaua kui meil on füüsiline keha, on meil ka tundekeha ja see tundekeha on samasugune loomisobjekt, kui kõik teised ilmnemise tasandid. Õigem oleks öelda veel nii, et kuni meil on tunde/emotsioonidekeha on meil ka füüsiline keha, sest tundekehas on üleval mustrid, mis hoiavad elus füüsilist keha.

Võime Vähis(ka Skorpionis, Kalades) oleva Päikese, Kuu, Merkuuri, Veenuse, Marsi, Jupiteri, Saturni korral endalt küsida - milliseid tundeid ja emotsioonide ma vajan, et luua õnnelikkust endale ja teistele, meile kõigile.
Kui olemasolev ei rahulda ja tekitab kannatusi, saab asuda aktiivselt loomist teostama.

Kui nüüd kellelgi on Marss Vähis, siis temal algab hetkel kui Marss on täpselt Marsi peal, uus Marsi aasta. Kestab see Marsi aasta umbes 2 aastat ja selle ajaga siis Marss on läbinud kogu loomisringi ja puudutanud kõiki kraade.
Seda 2 aastast ringi võib nimetada ka Töö ja Liikumise aastaks. Täpse Marsi ühenduse puhul sünnivad siis uued võimalused.

Vähis (Jäär, Kaalud, Kaljukits)  olevatele jõududele toob uut energiat juurde Uraan ( 20.21 Jääras). Vähi jaoks toob ta siis seda läbi pingelise 90 kraadise suhte.

Uraan jääb Jäära kuni aastani 2018. Ja selle ajavahemikus siis 20.21 - 30 kraadi Vähis, Kaaludes, Kaljukitses ja Jääras olev saavad uue energia ja vabaduse voo osaliseks.

Ja ettekujutuse ,milliseks see aeg olema saab, sellest annab ettekujutuse Päikese ja Marsi liikumine läbi Vähi märgi.

Alates eisest liigub Päike Pluuto ja Uraani vahelistes kraadides.  Tuues jõuliselt üles vajaduse olla vaba ja uuendada oma elu kui vabastada oma teadvust sellest, mis on kadumas.
Kuna kõigepealt on aktiveeritud Pluuto ja siis Uraan, tähendab see seda, et vanade mustrite lagunemise intensiivistumine võimaldab ruumi millelegi täiesti uuele.

Päike on hetkel 14.22 ja Päike liigub 1 kraad päeva jooksul. Eile tegi ta vastasseisu Pluutoga ja 13.juulil on täpne kvadraat Uraaniga.

Vanad emotsionaalsed mustrid võivad lahkuda emotsioonide tormina või muuuda nähtavaks ka uimasuse ja unisusena. Kui tekib teadlikus sellest seisundist, seisab teadvus justkui kõrval ja ei saa midagi ettevõtta.
See on kõigi veemärkide ja veemajade ühine omadus, KOHE pole midagi võimalik teha. Tuleb jääda rahulikuks ja oodata sobivat võimalus, hoides meeles oma valikut. Aktiivne vajadus KOHE midagi muuta, mida esindab siis Marss Vähis võib aga tormi hoopis suurendada.  Millele teadvus oma tähelepanu suunab ,see ka suureneb.
Kui tahame muuta midagi, tuleb kogu tähelepanu suunata sellele, mida valime. Kui keskendume sellele, millest tahame vabaneda, tirime seda koguaeg enda ellu tagasi.

Lähemate nädalate juures saame siis teadvustada, Kes ma olen ja mis asju ma siin ajan.
 Saan teadustada, et mina ei ole tunded ega emotsioonid.
Saan teadvustada oma sihti siin elus ja sellest lähtuvalt teha oma valikud.
Saan näha liikumist oma emotsioonides ja valida, millised emotsioonid väärivad lisaväge ehk siis tähelepanu ja millised mitte.

Meil on võimalik olla Vabad, aga kas ma valin vabaduse ?
Meil on võimalik seisundeid muuta, transformeerida, aga kas ma valin muutuse ja transformatsiooni?
Meil on võimalik valida, aga kas ma valin valiku.


No comments:

Post a Comment