28/06/2015

Ajahoidja - astroseise enesearenguks



Olen kokkupannud juulikuu Ajahoidja, mis sisaldab astroandmeid juulikuuks ja tekste enesearenguks. Tellida saab ajahoidja@gmail.com ja heietuliastro@gmail.com aadressilt. Energia voolamiseks vajaliku rahalise panuse saab igaüks ise määrta, et see on vastavuses enda võimaluste ja materjali vajalikkuse vahel.

Ajahoidjas on üle 50 lk teksti ja astroseise.

Siin mõned näited


Planeet
1.juuli
1.august
Jõuline  pingeline mõju
Jõuline harmooniline mõju
Pluuto
14.24. Kaljukits
13.39 Kaljukits
12-15 kraadi Kaljukits, Jäär, Vähk, Kaalud
12-15 kraadi Sõnn, Neitsi Skorpion, Kalad
Neptuun
9.44 R Kalad
9.12 R
Kalad
8-10 kraadi Kalad, Kaksikud, Neitsi, Ambur
8-10 kraadi Vähk, Skorpion, Kaljukits, Sõnn
Uraan
20.14 Jäär
20.29
Jäär
19- 22 kraadi Jäär, Vähk, Kaalud, Kalukits
19-22 kraadi Ambur, Lõvi, Veevalaja, Kaksikud
Saturn
29.06 R Skorpion
28.17 R Skorpion
27-30 kraadi Skorpion, Veevalaja, Sõnn, Lõvi
27-30 kraadi Kalad, Vähk, Kaljukits, Neitsi
TAEVATREPP

Me kõik oleme teel Taevatrepist üles. Liigume järjest peenema olemasolu poole, jättes püsivalt maha jämedamaid rütme ja vorme. Sellel teel me jätkuvalt teadvustame oma Loojaks olemist, ärkame sellele üha enam ja  oleme astumas teadvustatud Looja rolli.


Transformatsioon on Taevatrepil kulgemise töövahend. Aegajalt jõuame oma elu sõlmpunkti, astroloogias näitavad seda transiidid,  kus toimub intensiivne teadvuse vabanemine vanadest vormides, uute vormide loomine, piiride lahustumine ja oma tõelise mina teadvustamine.  Need läbitud kogemused võimaldavad  teadvusel kas siis tõusta või siis ka langeda.

Sellistest sõlmpunktidest, kus tuleb intensiivselt vanadest mustritest vabaneda,  annavad märku kõik asteroidid ja planeedid, kelle orbiit on Saturni orbiidis kaugemal. Eriti intensiivse kogemuse võimaldavad loodusjõud, kelle füüsilised vormid kannavad allmaa jumalate nimetusi.

Kõik vormid sünnivad, kasvavad ja siis kaovad. Kõik vormid on sündinud läbi teadvuste, kas teadvustatud või teadvustamata tahtelise tegevuse tulemusena. Vorme luuakse ka sooviga, aga sooviga loodud vormid on tunduvalt lühema elueaga võrreldes tahte abil loodud vormidega ja mustritega.
-------

Pluuto ja Orcus on kaks väge, kelle seisude ajal kaovad vormid, mille aeg on otsas. Need on need vormid, mida me oleme loonud ja kasutanud ja mille eluiga saab otsa ja siis nende ülesandeks on aidata vormidel algaineks tagasi muutuda.

Pluuto ja Orcuse väge saab harmooniliselt kasutada tervendamiseks ja tervenemiseks, loominguks ja enesearenguks ning mida avaramalt neile vägedele läheneda, seda enam neist abi on. Neist vormidest, mis on lahkumas ja mida tõesti enam vaja pole, saab loobuda. Vorme ja mustreid, mida on vaja, saab lõputult tahte läbi taasluua.  Kes ma olen ja mida ma vajan, need on küsimused, mida saab endale esitada kui elus ollakse jõudnud sõlmkohtadeni, mis tunduvad põrgukogemusena. 
-------

Pluuto 7 majas olek paneb inimese märkama, et abielu ja lähedased suhted on tema jaoks väga olulised. Ja siin on võimalik isiklik transformatsioon. Tihti esinevad sunduslikud ja haiglaslikud probleemid lähedastes suhetes. Kuigi see inimene tahab anda teisele palju vabadust ja samas tahab meeleheitlikult, et teda armastatakse, avastab ta tihti et ei suuda luua õigeid suhteid teistega. Koos tegutsemine muutub raskeks, eriti kui inimene avastab, et ta on seotud inimestega, kes omavad tema elus mingit võimu. Sellise seisu korral on abielu siis pikalt kestev, kui inimene saab aru isiklike muutuste vajalikkusest.
Pluuto 8 majas näitab inimese vajadust mõjuda maailma läbi jõu, võimu, psühholoogilise jõu või okultse jõu kasutamise. On võimalik, et sellise seisuga inimene kaldub manipuleerima teistega või et nõuab, et teised muudaksid ennast vastavalt inimese väärtustele. Selle seisuga inimene talitab kõige õigemini, kui ta lubab teistel olla nemad ise ja kontsentreerub sellele kuidas seda jõudu kasutada iseenda isiklikuks transformatsiooniks. Tihti on võimalikud väga valulised üleelamised seksuaalses sfääris. Selle seisu võti on selles, et täielikult ümber kujundada oma füüsilise, mentaalse, emotsionaalse ja vaimse jõu kasutamine
Pluuto 9 majas annab inimesele tugeva tungi väljendada oma veendumusi ja ideaale häälekalt. Negatiivses variandis võib see võtta dogmade, enesega rahulolu vormi. Inimesel võib olla vajadus pöörata teisi inimesi oma usku ja veenda kõiki, et ainult tema teab tõde. Et seda tendentsi transformeerida, on vaja inimesel teadvustada, et ühe inimese päästmine võib olla teise needuseks. Inimene peab lahti saama soovist tõestada oma õigsust, jutlustades teistele oma tõde. Sellise Pluuto seisu korral me võime avastada, et inimene on aastatega saavutanud sügavad teadmised, mis on viinud teda ümber vaatama oma suhted Jumalasse, tõesse ja inimese elu väärtustesse


Saturni transiit 4 majas

See on aeg tegeleda oma vajadustega, et olla rahulik ja tunda kuuluvustunnet. Inimese sel ajal võtab tõsisema vaatluse alla oma koha ühiskonnas. Tihti püütakse teostada kindlust ja korda koduses ümbruses. See loomulikult võib tähendada paljusid erinevaid asju erinevatele inimestele, kuid tavaliselt on tähelepanu all kaks koduga seotud sfääri: 1) Kodu füüsiline seisund ja konstruktsioon võivad tunduda eesmärkidele mittevastavad. Inimene võtab ette samme, et seda muuta. Tehes siis kas remonti või kolides.
2) Inimese kohustused perekonna ees muutuvad reaalsemateks ja tõelisemaks. Inimene võib tunda end piiratuna selles ümbruses, mis võib olla vihje sellele, et oleks vaja määratleda nii kodused piirid, kui ka peamiste sihtide ja püüdluste piirid. See on karjäärile baasi loomise aeg. Inimene võib muuta oma äri asukohta.
Sellel ajal inimesed tihti kogevad nn vahetut karmat, mis on seotud nende loominguliste pingutustega minevikus või armastusasjadega. ( Seda võib vaadelda, et 4 maja, see on 5 maja 12 maja)
Saturni transiit 5 majas

See on sarnane transiidile esimeses majas. See on endasse suure tõsidusega suhtumise aeg. tihti on vitaalsus ja hingeenergiad madalaseisus. See transiit mõjutab inimese spontaansust, rõõmu ja edu. Paljud inimesed kaebavad, et nad sellel ajal tundsid, ent neid ei armastata ja ei hinnata ja rõõmu oli vähe. Selle transiidi mõte on, et inimene teadvustaks kuis ta kasutab oma vitaalsust igas elusfääris. Vitaalne energia s.o. füüsiline ja seksuaalne energia, meie emotsionaalne armastusenergia ja kõik teised loomingulised energiad. Selle perioodi jooksul inimene teadvustab, millised blokid ja hirmud segavad ja moonutavad tema energiat ja takistavad loomingulist jõudu ja armastuse voolamist.
See on aeg, kus me vaatame silma oma hirmudele ja harjumustele, mis sunnivad meid tundma, et me oleme energiast ilma, ei vääri armastus, ega suuda luua. See on aeg, kus suuremat rõhku tuleb panna eneseväljendusvormile. See on periood, kus on palju tööd, et avaldada teistele sügavat muljet läbi distsipliini ja tegevuse.
Saturni surve sellel perioodil viskab inimese tagasi iseenda juurde, et me leiaksime armastuse ja loomingu allikad iseendast ja õpetab, et me ei otsiks seda välisest maailmast. Inimese tunne, et teda ei armastata, võib teda äratada, selleks et otsida suuremat tähelepanu abikaasalt, lastelt, armastatud inimeselt. Samas võib inimene muutuda liialt nõudlikuks ja võib teise inimese lihtsalt ära lükata. Kui inimene väljenda kiindumust ja andumust, läbi ausa pingutuse, usalduse ja kohustuse, võib see periood olla sügava rahulduse periood. Sest inimene teadvustab, et pole reaalset armastust ilma vastutustundeta, mis kaasneb armastusega selles maailmas. Armastuse väljendamine võib muutuda isalikuks ja soosivaks. Sellised tunded võivad tugevneda eriti laste suhtes, kuna sellel ajal on võimalik kontakti saada oma laste reaalsete vajadustega ja oma sügavate kohustustega seoses nendega. Inimene tunneb tõmmet saturni tüüpi inimeste suhtes sellel perioodil, kuna ta tajub neis emotsionaalset stabiilsust, mida neil on vajaka. See võib olla tõmme vanema inimese poole või inimese poole, kellel on tugev Kaljukitse või Saturni mõju.
Määratlemata sisemine surve luua midagi sellel ajal võib nõuda inimeselt et ta distsiplineeriks oma loomingulise tööharjumusi. Loomingulise kanali avamine võib olla väga raske. Tuleb toetuda regulaarsele töögraafikule ja pingutustele. Loota sellel ajal inspiratsioonile on mõttetu. See on aeg, et teadvustada, et igasugused loomingulised asjad, mida inimene on saavutanud, on tulnud läbi tema, mitte temast. Inimene võib teadvustada, et kui tema karma võimaldab luua midagi, siis on vaja lihtsalt regulaarselt pingutada, et lubada loomingulistel jõududel ennast väljendada läbi iseenda. Seda on väga raske saavutada, kuna inimesel on vähe usku ja enesekindlust selle perioodi jooksul ja seetõttu on ta kalduv sulguma ja kartma ebaedu.
Inimene kaldub sel ajal elu võtma tõsiselt. Ka ennast võetakse liiga tõsiselt. See on tihti loominguliste kriiside periood.
Samas võib see olla enesekindluse kindlustumise aeg, kui teadvustatakse, et looming on 95% töö. Sel ajal on inimesel raske raisata aega enda rahuldamisele. Isegi kui inimene võtab "puhkuse", siis ta avastab, et ei suuda lõdvestuda, kuna tema mõistus tegeleb tõsiste mõtetega. Samas võib sel ajal hobi muutuda produktiivsemaks ja võib muutuda äriks. Kui vaadelda 5 maja 12 ndana 6 majast, siis on inimese eelneva töö tulemuseks tekkinud 5 maja seisu. See näitab kui efektiivselt ta kasutad oma kohustusi. Selle tulemuseks on kas sügav rahulolu ja püsiv loominguline energiavoog või kergemeelsed lõbustused.
Saturni liikumine läbi 6 maja

See on periood toimuvad muutused inimese mõtlemises, tööharjumustes, kõiges mis on seotud tervisega. Inimene ärkab sisemuses või siis mingite (sisemiste) välimiste sündmuste ajel, selleks et olla organiseeritud ja distsiplineeritud paljudes praktilistes elusfäärides. Ja eriti tööd ja tervist puudutavates asjades. Töökoha vahetus ja muutused tööstruktuuri on levinud sel ajal, nagu ka kroonilised tervisehäired.
Saturn selles majas nõuab inimeselt, et ta määratleks enda jaoks, mida ta püüab teha ja ta oskaks teha vahet tähtsa ja vähetähtsa vahel. Võime aru saada on sel ajal äärmiselt aktiivne, et inimene võib muutuda äärmiselt kriitiliseks enese suhtes. See enesekriitika on tingitud sellest, et inimene hakkab nägema, mida teised temast reaalselt mõtlevad. Inimene näeb selgelt kas ta on reaalselt kasulik. Sellel ajal hakkab inimene teadvustama oma suhte tulemusi (6 maja on 7majast 12s). See aeg on oluliselt seotud enesepuhastumisega igal tasandil. Paljud tervisehäired sellel ajal võivad olla tingitud valest toitumisest.
Saturni transiit läbi 6 maja on hea aeg reguleerida oma dieeti ja teisi harjumusi, mis on seotud tervisega. Saadud õppetunnid näitavad, milliseid muutusi nõutakse käitumisharjumustes, et valmistada meid ette järgmiseks elufaasiks, kui Saturni siseneb 7 majja.
14. juuli
Päike trigoonis Chironiga
Päike valgustab hingehaavasid ja see valgus on tervendav.

Veenuse kvadraat Saturniga
Selge  nägemus sellest, et kas Armastus on endasse lubatud või mitte. Kui on puudu, siis tähendab, et oleme selle endale ärakeelanud ja keelu saab maha võtta. Armastus ja Armastuse ärataja on 2 täiesti erinevat nähtust. Vajame kõik ühisväljaga kontakti, mille nimi on Armastus. Selle kontakti saavutamiseks on vaja tegevust nimetusega armastama. Tegevuse armastama aktiveerib keegi väline isik, ta on abiline, et saaksime selle ühisväljaga ühendust. Kui nüüd isik lahkub, eemaldub või käitub sobimatult, siis tihtilugu keelame endale peale seda kontakti armastuse ühisväljaga. Saturni ja Veenuse kvadraat toob selle välja, kas me oleme seda teinud või mitte.
9.13 Kuu Vähis

15. juuli
Marsi vastaseis Pluutoga  (kaart lisas)
Võimas aeg enesearenguks ja loominguks. Samas ka plahvatuste oht. Inimkonna koondpinge võib vallanduda sündmustes, kuhu on haaratud massid. Kasutagem kõiki võimalusi, et olla meelerahus, see vähendab pinget maailmas.

No comments:

Post a Comment