25/06/2015

Veenuse ühendus Jupiteriga ja trigoon Uraaniga ( astrokursusele kirjutatud tekst )




Täna kirjutasin astrokursusele järgmise teksti :

Veenuse Jupiteri ühendus võimaldab Armastuse seisundil avarduda olemasolevates piirides ja Veenuse trigoon Uraaniga võimaldab Armastuse ja Harmoonia seisundi uuenemist ja võimast Vabaduse seisundit.

See harmooniline seis võib olla nii võimas, et uinutab. Kui selles mõnusas olemises aga minateadvus veel olemas on, siis saab sellele energiale avada ka oma füüsilise keha.

Erinevad elusündmused võivad olla tekitanud sellise suletuse, et keha on ilma energiata.  Kui see on juhtunud, siis saab seda teadvustada ja tahtega anda korraldus, et peenem energia rikastaks, tervendaks, toidaks, hoiaks füüsilise keha kõiki rakke. Oma rakkude suhtes oleme ainujumalad. Rakkudes/kehas voolava energia me kas siis lubame või keelame. Kui endas on tunne ,et Armastust pole, siis koos sellega jäävad armastuses ilma ka kõik meie rakud, elundid, koed, luud ja kondid.

Nii et hetkel on meil kõigil üldseisu mõttes väga hea võimalus võimaldada oma kehal uueneda. Olgu oma isiklik eluolu milline tahes, keha rakud võiksid ikkagi olla külluslikult toidetud peenemast energiast.

Võib anda ka korralduse, et keha oleks täielikult toidetud kõigist peenema
tasandi mineraalainetest, vitamiinides, enüümidest jne.

Kuidas seda korraldust anda?
Oma teadvus tuleb viia nii kõrgele/peenele tasandile kui võimalik. Kes kasutab selleks muusikat, kes värve, kes liikumist.
Saab mõelda end niikõrgele kui oma kujutlusvõime võimaldab. Minna näiteks kõrgele mäeotsa ja võimaluselt tõusta üles taevasse kuni Kõige Keskmeni välja....
Võib kasutada palvet, taotlust pöördudes Kõige Olemasoleva Looja poole ( või mis iganes nime me selles tähenduses kasutame)
Ja selles seisundis siis anda korraldus, käsk, ilmutada tahet ( mitte soovi, vaid tahet).

Mina olen see, kes Mina olen, annan korralduse, et kõik minu rakud, elundid, veri, luud on täidetud Valgusest ja Armastusest.
Annan korralduse enese keha uuenemiseks ja külluslikuks täitumiseks. Annan korralduse, et kõik puuduolevat ained ja vitamiinid laskuvad peenemalt tasandilt kehasse ja võtavad täpselt sellise kuju ja vormi nagu kehale vaja.
Ja kui see täitumise tunne on olemas, külluse seisund on saavutatud, siis jagan seda seisundit ehk siis hingan seda seisundit ka välja.
Ajalise keha energia koosneb liikumisest ja muutumisest.  Ei saa ainult sissehingata ega ainult väljahingata.
Kui oleme kogunud ja endasse võtnud, tuleb tervise huvides ka jagada , jagada ja jagada.
Kui oleme jaganud ja jaganud ja jaganud, siis on vaja ka koguda ja Olemasolu kõiki võimalusi sissehingata.

Hetkel on hea võimalus korrastada uue energia energia vastuvõtmist ja kasutamist, anda korraldus, et iga keharakk oleks täidetud Armastusest ja Harmooniast ja avarada oma arusaamist sellist selliselt, et see muutuks igapäeva elu osaks.

Hingan sisse Uut energiat, mis võtab mu kehas parimad vormid, et saaksin teostada oma elumõtet ja elusihti.
Hingan sisse Armastust ja Harmooniat, luban igal keharakul olla täidetud Armastusest ja hingan välja kõigisse oma igapäevategevustesse Armastust ja Harmooniat.
Armastan seda mida teen ja teen seda mida Armastan.
Ja Olgu meis väge ja teadlikust olla selles seisundis püsivalt.

No comments:

Post a Comment