09/06/2015

Head Marsi päeva

Algajate astrokursusele tänasesse päeva kirjutatud täistekst :


Tere teisipäeva - Marsi päeva
Täna võiks küsida endalt, kas ma luban endal liikumise hingamist. Kas ma võtan liikumist vastu ja kas ma liigun ise vabalt.
Ja siin siis saab mõelda igasugu liikumist.
Füüsiline liikumine on üks, mida saab väga täpselt jälgida. Ja seda füüsilise liikumise hoogu on ka kõige enam üritatud piirata.
Kõik need keelamised ja käsud, mille eesmärk on olnud peatada kellegi teise jaoks sobimatu liikumine, on tekitanud enesetsensuuri liikumise osas.
Aga see välise surve tõttu peatatud liikumine on selline, mis hakkab kuhjuma ja ühel hetkel ta ikkagi murrab kusagilt välja.

Ainus liikumise distsiplineerija saab olla inimese enda tahte põhine.
Mulle tuleb meelde üks sündmus aastaid tagasi. Sattusin käima Indias, Dharamsalas. Kohe kohe pidid seal algama Dalai laama õpetused ja
kogunenud oli hulga rahvast. Ja mingil imelisel moel sattusin ma selle õpetuse jagamise ruumi, naiste poolele siis, kus olid ka lapsed.
Ja seal üks väike poiss, mungariietes siis, jooksis ringi. Naeris kõva häälega, ilmselgelt kiusas seal nii mõndagi :):)

Meil oleks kirikus selline lapse tegevus kutsunud esile hulgaliselt hukkamõistvaid pilke.
Aga seal suures saalis vaadati seda ilmselgelt segavat poissi niivõrd suure armastusega ja hellusega, et see oli lausa hingele valusalt ilus.
Nende munkade silmades oli tunnustus ja imetlus.
Ega ma muidugi tea, võimalik, et see väike poiss oli äratuntud kui suur õpetaja ja see sära nende silmis oli tingitud siis poisi elusid kestnud heade tegude tagajärjena :):)

Aga segas ta ikkagi, jooksis ta ikkagi, lärmi tegi ta ikkagi :):):)
Ehk siis tema liikumist ei takistatud, pigem soodustati. Sest nad seal kohendasid ta riideid, et ikka parem oleks liikuda.
Juba tookord mõtlesin ma sellepeale, et kui see poiss oleks jooksnud selliselt rõõmsalt lärmates meie kirikus. Siis oleks talle piisanud ilmselt 10-15 minutist, et saada eluks ajaks kaasa
traumad. Alla 7 aastane lapse eeterkeha on nii habras ja tal pole mingeid võimalusi enesekaitsmiseks.

Ideaalis ei tohiks alla 7 aastase lapsega mitte kunagi riielda, teda kõvahäälselt korrale kutsuda, füüsilisest karistamisest rääkimata.
Kõik need tegevused panevad aluse liikumise takistustele, mis siis suurena ilmnevad ärrituse, viha, vastumeelsusena ja ka tundena, et liikumise takistused tuleb kõrvaldada.

Algul üritame siis neid enda liikumise takistusi kõrvaldada välises maailmas. Sealt siis kõik need tülid ja arusaamatused, mis ripuvad tegelikult üsnagi õhus. Enda liikumise takistus
on delegeeritud väljapoole.

Nii et kes on võtnud oma hingemaailma puhastada, pöörake pilgud ka kõigile neile lugudele, mida mäletame, kus meid on jõuga takistatud liikumist teostamast. Olgu selle jõu väljenduseks siis kas meeleseisund ( vaikne hukkamõistmine, halvakspanemine), sõna, pilk või kehaline tegevus. Need olukorrad saab vabastada, andestada neile, kes seda meie suhtes on teostanud. Ja mõelda läbi, kus me ise oleme seda teiste suhtes teinud. Ja tuua see teiste tegevuse takistamise energia enda juurde tagasi. Saame korrastada oma liikumise energia hingamist selle läbi.

Hetkel on meil Marsi energiate uurimiseks väga head võimalused. Päike ja Marss on lõpetamas ühte järjekordset ringi. Nad kohtuvad iga 2 aasta tagant. Marss ise ka teeb oma ringi 2 aastaga.
Nii et võime arvutada mitu Marsi aastat me vanad oleme. Jagades oma vanuse 2-ga.

Täpne Marsi - Päikese ühendus toimub 15. juunil. Kuni selleajani märgake, kas teil on mingeid plaane raske teostada või mitte. Kui ollakse oma tegevuses Päikese ja Marsi põhised ja eelmises ühenduses olev energia on ärakulutatud võib tunda jõuetust ja nagu tunnet, et ei õnnestu plaanidele energiat juurde lisada. Nii et kui asi vähegi kannatab, tasub sellisel juhul veidi oodata, kuni täpne ühendus on äraolnud. Mehed on Marsi ja Päikese energiatele tundlikumad kui naised. Kuid tuleb arvestada, et igasugune tegevus vajab ikkagi ka liikumise väge.

Nii et võib öelda ,et Päikese ja Marsi suhete läbi teeme me siin kokkuvõtteid, mida viimase 2 aasta jooksul teinud oleme.
Eelmine Marsi Päikese ühendus toimus 18.aprill 2013. Kes päevikut pidanud või muul viisil oma tegevust dokumenteerinud ja tahab Marsi - Päikese seise uurida, siis need seisud on siin väljatoodud.
http://www.astropro.com/…/geo/su-ma/su-000-ma/SU000MA30.html
Päikese ja Marsi liikumist võib lühidalt kirjeldada ka kui Valguse Liikumist. Jõuline - ühesuunaline Valgusevoog, mis valgustab nii endamaailma kui läbi suhete siis ka teiste teadvuste loomisruumi.

Mul endal on hetkel mitu asja justkui õhus. Juba peaaegu valmis, aga midagi on puudu. Ja kui olen siin meditatsioonis küsinud nõu, on öeldud, et oota nendega kuni Päikese-Marsi ühenduse toimumiseni.

Toimub see siis Kaksikute märgis 23. 07. Päike haarab mõlemalt poolt 10 kraadi, nii et see haare, kes on sellest ühendusest puudutatud on ikka väga suur. Kaksikute märgis endas haarab ta sünnipäevad 4.juunist - 21-22. juunini kui Kaksikud lõpevad ja veel puudutab ka Vähke, kes sündinud juuni kuus.
Harmoonilise hoo saavad sellest ühendusest siis nii Veevalajad kui Kaalud ehk siis õhumärgid. Kaksikud ise on ka õhumärk. Ja Veevalajatel ja Kaaludel on see kuupäevade haare samasuur, haarates endaga ka siis veel Kalade ja Skorpioni alguse. Sünnikuupäevad siis 3. veebruarist - 26. veebruarini ja 6.oktoobrist - 31. oktoobrini.

Jõuliselt mõjutab ühendus Neitsi/Kaalude, Amburi/Kaljukitse ja Kalade/Jäära päikesemärke. Need on märgid, mis moodustavad Risti toimuva sündmusega.
6.september - 1.oktoober, 6.detsember - 30.detsember ja 4. märts - 28.aprill.
Nimetatud kuupäevad võivad olla siis kogenud lähipäevadel ka energiakasutamise takistusi, mis siis võimaldavad need takistused kõrvaldada.
Samuti on toonud lähipäevad ka kohale tulemusi, mida 2 aastajooksul siis külvatud ja kasvatatud on.

Hetkel siis kuni täpse Marsi ja Päikese ühenduseni oleme viljakorjamise faasis ja saame plaani pidada, mida järgmine kord kasvama panna, et tulemuseks oleksid õnnelikkust loovad.
Head teisipäeva - Marsi päeva
Head takistusteta liikumist

Astrokursuse kohta infot saab https://www.facebook.com/groups/astrokursused/
http://muutustetuuled.blogspot.com/2015/04/alustab-mitmeaastane-algajate.html


No comments:

Post a Comment