19/06/2015

Jupiteri - Uraani trigooni võimalusi juunis 2015

Tegemist  on eile 19.06 algajate astrokursusele kirjutatud on tekstiga. Astrokursusega saab liituda. Täpsem info heietuliastro@gmail.com

Lisan siia ka täpse trigooni kaardi :



Tänases Jupiteri päevas ( mis kestab siis kuni homse Päikesetõusuni) tahan rääkida Jupiteri mõjutavast seisust - Jupiteri ja Uraani trigoonist.
See trigoon on osaline ka selle kursuse tekkimisel ja kujunemisloos. Täpne  trigoon on 22. 06 kell 16.46 Järgmine trigoon saabub meieni 15.detsember 2019
Praegune trigoon on olnud 3 kordne.  Täpsed seisud siis olid 25. september 2014 ja 3.märts 2015 

Uraani tiir ümber Päikese kestab 82 aastat ja Jupiteri tiir ümber Päikese 12 aastat. Trigoon on 120 kraadine suhe ehk aspekt 2 loodusjõu vahel.

See on kõige tugevamalt väljendunud harmoonia kahe jõu vahel.  See harmoonia ei teki muidugi iseenesest, teadvus peab olema põhjused varasemalt loonud. Aga see harmoonia võimaldab ka väga väikestel põhjustel ( mõeldud mõte, kogetud tunne, eetilised teod jne) kasvada ilmingu mõttes väga suureks. Ja nähtavaks. 

Me kõik oleme hoomanud, et mingitel aegadel üks osa "jama" justkui "sulab" ära.  Arusaamatused lahenevad või tunduvad ebaolulistena. Ja sellistes sündmustes on osalised ka loodusjõudude vahelised harmooniad. Need harmooniad võimaldavad enda loodud põhjustel ilmneda. See trigoon on areng sellele jõukogumile, mis sündis ühenduse ajal. 

Ühendusi võib lühidalt nimetada ka Taevaseks Abieluks - 2 jõudu sulavad selliselt kokku, et neid pole võimalik eristada ja sellesse ühendusse siis lisandub lisavägi, mis tuleb Suurest Elust - Olemasolust. 

See Suur Elu on Kõik see mis, mis on olemas ka siis, kui mittemidagi pole. Aine (ka mõtted ja tunded on aine) on oma olemuselt igavikuline ja tähistatakse seda Jumalanna sümbolitega erinevates vaadetes maailmale.

 Elus Elu - Vaim - teda me tähistame Jumala nimetusega. 

Teadvus, kes siis on võimeline läbi Jumala ja Jumalanna iseend sünnitama ja siis sünnitama ise lugematuid vorme, mis kõik kokku loovad selle tajutava maailma, mida enda ümber näeme ja milles elame. 

Niisiis võib öelda ,et ühenduses 2 väge sulavad kokku ja muutuvad koos teadvustele kättesaadavaks. Väed liiguvad rütmiliselt edasi erinevas tempos ja seetõttu saame rääkida nende vägede omavahelisestest suhtest, mida teadvused siis loomiseks kasutavad. Kõik ilmingud on KolmAinsuse kogumid, milles Teadvusel on otsustav roll, mis nendest kogmumitest siis väljakasvab.
Trigooni võib siis nimetada ka kui esimest väga selgelt hoomatavat tulemust, mida teadvused tunnetavad harmooniana. 

Praegune kolmekordne trigoon sai alguse Jupiteri - Uraani ühendusest, mis toimus 2010-2011

8.juunil 2010 olen Tuulepesas kirjutanud selle ühenduse kohta järgmist : 
Täna toimus Uraani ja jupiteri ühendus Jääras. Maailmaloomise kraadis. Kraadist, millest kõik rütmid hakkasid liikuma ja kui kõik loodusjõud on uuesti jõudnud korraga samasse punkti, saab rääkida 1 Brahma päevaks.
Iga ühendus selle punktiga loob uue rütmi, millel on oma eesmärk ja tähendus. Ja kuigi eelnevast jäävad järgi tagajärjed võib ometi teatud protsesside kohta öelda, et midagi lõpeb ja midagi algab.
Mida võiks rääkida Jupiteri ja Uraani ühendus Jäära 0 kraadis ?
Kui inimesele on oluline Õpetus ja Õpetaja, võib see tähistada välguna tekkivaid äratundmisi ja taipamisi, kus haarakse nii ilmnenud Tarkus, kui ka ilmnemata Tarkus korraga. Suur hulk teadmist on ilma ilminguteta. See on see, mille kohta teadjad väidavad, et nad teavad, et nad ei tea. Sest sellest tumedas tarkuseookeanis pole midagi kirjeldatavat ega vormisolevat. Ometi on see kõige juur, sisu ja täidis ning tulemus. Kui teadvus on väga kiindunud vormidesse, siis kokkupuude selle teadmisega tekitab hulga kannatusi, sest olemasolevate vormidega pole võimalik midagi kirjeldada.
Uraan toob uue energia kohale. See on senitundmatu ja seninägematu. See on ilmnev energia, mis on oodanud just oma aega ja kõiki, keda see puudutab, tabab üllatuse moment. Jupiter annab võimaluse Guru – Õpetajaga kohtumiseks. Nii et üheks võimaluseks on – olgu unes või ilmsi – ootamatu kohtumine kellegagi, keda võiks nimetada Uue Energia Õpetajaks. Vallandavad nad juba loomise hetkes olevat Plaani ja iga teadvusel on täiesti vaba võimalus teha selle vallanduva energiaga seda, mida suudekse. See uus energia Jäära 0 kraadis on niivõrd peen, läbitungiv, ideedetasandil, et tema kirjeldamiseks peab ootama. Ootama, kui ta laskub veidi jämedamatesse kihtidesse, et teadvusel oleksid võimalused teda tajuda ja kirjeldada. Ometi tunneb iga rakk , iga südant – keset omav Elu, et Elu on kohal. Mida see Elu endast kujutab, seda näitab järgnev Aeg.
(Meil on väga vedanud, sest Jupiteri ja Uraani ühendus kestab kuni 2010 aasta lõpuni ja veel ka 2011 alguses. Tõsi, liiguvad nad mõlemad tagasi Kaladesse. Järgmine ühendus toimub 19.september 2010 28 kraadi Kalades ja kolmas kohtumine 4.jaanuaril 2011 27 kraadi Kalades.)

Nii et ka Jupiteri - Uraani trigoon kannab seda ühenduses olevat sähvatust ja kuigi see on hetkel ka esimeste tagajärgede aeg, saab seda trigooni teadlikult loomiseks kasutada. See ei ole lihtne, kuna trigoonidele on omane selline mõnus olemine, et miski ei aja tegutsema, sest tundub ju , et kõik on väga hästi. Siin tuleb aga endale öelda ,et see, et hetkel on asjad hästi ja on mõnus olla ja tundub, et uuenduslikku väge jagub lõputult pikaks ajaks, siis see kõik on seetõttu nii, et ollakse varem loodud põhjusi. Ja kui tahame, et head asjad kestaks, siis tuleb häid tegusid korrata ehk siis Ratast, mida tahame liikumises hoida, tuleb pidevalt keerata.

See trigoon toimub siis Uraani vahel, kes on Jääras 20.02 ja Jupiteri vahel, kes on lõvis 20.02

See trigoon mõjutab tugevalt kraade 17-23 Kuid kõige tugevamalt ikkagi mõjub 21 kraad ise.

Ja see 20-21 kraadi( 17-23) on aktiivne kõikides sodiaagimärkides.
Nüüd siis saab väljavõtta need eile saadetud andmed ja vaadata, kas need kraadid on sünnihetke seisus aktiivsed

Kuigi me sünnipärastelt võimalustelt oleme võimelised kasutama kogu loomisringi ehk Tervet Elu, siis kuni teadvus ei ole veel püsivas õnnelikkuse seisundis, kasutame me kõige jõulisemalt neid seisundeid, mis on kaardis märgitud  7 põhiplaneedi märgi ja kraadiga.

Järgnev tekst siis ei puuduta mitte ainult Päikesemärki, vaid ka Kuumärki, Merkuurimärki, Veenusemärki, Marsimärki, Jupiterimärki, Saturnimärki ja kõiki teiste planeetide ja asteroidide märke. Kuna tegemist on algkursusega, siis haaran ma kirjutades hetkel siis 7-t põhijõudu sellesse kirjeldusse.

Jääras olev loodusjõud siis saab kõige suurema sähvatuse uuelt energialt ( Uraan), mida siis toetab avardumine ja laienemine ja Tervikutunnetus Jupiteri poolt. Uraani vägi toimib sellise jõuga, et on vaja teadlikust, et see uus oma praeguses elus ärakasutada. Selleks peab olema avatust uuele ja ruumi selle uue jaoks. Muidu see uus tuleb ja kui sellest pole teadlikust, siis võib öelda ,et kogu elu keeratakse peapeale. Kui mõtte ja tundetasandil uuenemist ei toimu, siis jõuab see uuenemine ühel hetkel kehasse ja see on väga suur koormus keha jaoks. Tulemuseks on ootamatud traumad ja infarktid ja insuldid. Avatuse ja teadlikuse korral saab teadvus võimast inspiratsiooni ja intuitsiooni ajel on võimalik vastuvõttu tervikteadmisi, mis pole loogiliselt tekkinud ega mõtteprotsessi tulemus.

Sõnni jõuab Uraani - Jupiteri harmoonia üsna pingelisena ( 90 kraadi Jupiterilt, 30 kraadi Uraanilt). See võib luua sellise tegutsemise vajaduse, et inimene ei suuda lihtsalt peatuda ja vahel ka valida, mida siis kõige esimesena teha. See võib tekitada vajaduse kaasata "teisi", kuna aga see seis mõjutab ka teisi, siis pole neil kindlasti väga palju võimalusi Sõnni läbi tuleva teostamiseks.

Kaksikutesse tuleb Jupiteri-Uraani harmoonia läbi kahe seksiili ( 60 kraadi). Kui selle harmoonia suudab töölerakendada, on tulemused ka järgmiste seisude ajal olemas. Oht on, et see mis jõuab teadvusteni läbi kaksikute tekitab sellist mõnusat olemist, et lihtsalt "ei viitsi lillegi liigutad"

Vähk saab Jupiteri-Uraani harmoonia oleva jõu kätte jõuliselt. Uraani poolt on 90 kraadine pinge ja Lõvi poolt 30 kaadine harmoonia. Tegemist on Veemärgiga ja siin on mõjud eriti lähedal ja nn nahavahel. Vajadus tunnetetasandi mustrite uuenemiseks on niivõrd jõulised, et võib kogu emotsionaalse tasakaalu rivist väljalüüa. Kui nüüd on selles märgis planeete, siis tuleb küsida endalt, kas mul on jõudu ja teadmisi uuendada oma tundemustreid ja kui vastus on ei, siis tuleb see jõud ja teadmised hankida endale, et siis neid kasutama hakata.

Lõvi saab Jupiteri - Uraani harmoonia mõju kätte läbi Jupiteri Lõvis ehk siis ühenduse ja Uraanilt tuleb siis trigoon. Üheaegselt toimub olemasolevas energiate elavnemine ja olemasoleva kasutusele võtmine ehk siis avardumine ja väga võimas uuenemine. Sellele uuele tuleb lasta võimalus oma elus elavaks muutuda. 

Neitsi saab Jupiteri - Uraani harmoonia läbi 150 kraadise suhte Uraanilt ( Jääras) ja läbi 30 kraadise Jupiteri harmoonia Lõvist. Uuenemine tuleb läbi mingi korduse. Midagi, mis kordunud ja kordunud ja kordunud, saab võimsa uuenemissähvatuse. 150 kraadine suhe võimaldab peensusteni viimistleda mingit valdkonda, mida teadvus on selleks eluks valinud oma tähelepanu alla sattuma

Kaalud saavad Jupiteri - Uraani Harmoonia siis läbi Uraani vastaseisu (180 kraadi) ja Jupiteri 60 kraadise harmoonia. Siin võidakse siis kogeda kas siis end uundajana, kes siis sattub vastamisi olukordadega, kus uuendajat võidakse võtta kui vaenlast. Võib sattuda rolli, kus teised ei ole üldse huvitatud uuendustest. Või siis võib ise sattuda kellegagi vastamisi, kelle plaanid ja ideed on niivõrd teised, et see tundub agressioonina. Siin on nüüd oluline hoomata, et vastaseisus välised teised esindavad enda jaoks vajus olevaid külgi. Enne kui näeb olukorda sellisena nagu ta siis tegelikult on, tuleb vastandid endas kokkusulatada ja siis kaob välistel teistel enda seisude väljatoomise roll. Kuna Jupiterilt tuleb harmoonia ja Uraan ja Jupiter on omavahel trigoonis, siis lahenevad sellised vastaseisud üsna kergelt. 

Skorpion saab Jupiteri - Uraani harmoonia läbi 150 kraadise suhte kaudu Uraanilt ja 90 kraadise pinge Jupiterilt. Siin oleneb nüüd palju sellest, et kas ollakse teadlikud või mitte iseendast ja omavõimalustest. Mingi aastaid toimunud muster saab võimsa energialaksu ja see tekivab jõulise avardumise, mis võib lähedastele väga raske taluda olla, kui Skorpion leiab, et teised peaksid tema ideid nüüd hakkama elluviima. Kui ta otsustab ise tegutsema asuda ja uuendused vastuvõtab, siis võib öelda et uueneb ka tema minevik, mitte ainult olevik ja tulevik. Skorpion on veemärk, mis on seotud hingepuhastusega ehk siis astraaltasandi puhastusega. Kui sellele võimalusele ärgatakse, siis esimese hooga üritatakse teisi puhastada ja siis alles tuleb taipamine, et kõige olulisem on ikka enda hingepuhtus. 

Ambur saab Jupiteri - Uraani trigooni läbi 2se trigooni. Tema jaoks tekib Suur Tulekolmnurk. See võib anda võimaluse olla väga väga laisk ( lihtsalt niivõrd mõnus on olla ), eriti kui eneseteadvus on üsna magavas seisundis. Kui seisund  - Mine olen see, kes mina olen" on olemas võib tulemuseks olla selliste tegude tegemine, mille tulemusi saab hoomata veel aastaid ja võimalik et lausa elusid. 

Kaljukits saab Jupiteri - Uraani harmoonia enda kasutada läbi 90 kraadise pinge Uraanilt ( Jääras ) ja 150 kraadise seisu Jupiterilt (Lõvis). Seis võimaldab kogeda välku selgest taevast, kus pingutused mingid vanad mustrid teiseks luua annab seninägematu ja senitundmatu tulemuse. Milline see tulemus on sõltub sellest, et kas uue jaoks on elus ruumi või mitte. 

Veevalaja saab Jupiteri - Uraani harmoonia läbi Jupiteri vastaseisu (180 kraadi) ja Uraani harmoonia ( 60 kraadi ). Siin on jällegi see võimalus, et keegi üritab kas avardada elu selliselt, et see tekitab vastuseisu või satutakse ise avarama kellegi teise elu, kes sellega mitte nõus pole. Aga mõlemad olukorrad saavad ootamatute lahenduste võimalused.

Kalad saavad Jupiteri  - Uraani harmoonia läbi Jupiteri 150 kraadise aspekti ja 30 kraadise Uraani harmoonia. Üles tulevad hingemustrid, millega ollakse vastamisi olnud juba pikemat aega. Tänu avardumisele ja uuenemisele siis tekib võimalus vaimseks kontaktiks, mis on hingele vabastavaks kogemuseks.

Jupiteri ja Uraani mõju siis 7mele inimehituses osalevale loodusjõule lühidalt võiks olla järgmine :

Päike - avardub ja uueneb võimalus olla Valgus. Olla Looja. Olla Mina teadvuses ja Meie teadvuses samaaegselt. Mina, kes läbi teise avastab avarama ja uuema iseenda.

Kuu - Suur Elu kingib võimaluse neid elumustreid, millest on siia tuldud väljakasvama, uuendada ja avardada. Kõik loodusjõud jõuavad meieni läbi Kuu mõju ja see mõju koosneb siis lugematutest astraalsetest mustritest, mis võivad olla loodus just praegu või ka lugematuid ajastuid tagasi. Kui Kuu on puhas, saavad kõik teised väed puhtal kujul ilmneda. Kuu teema võib üheselt võta kokku ka mõistega  - hingepuhastustöö.

Merkuur - uueneb ja avardub infovahetus, sõnumite saamise ja edastamise võime. Selleks, et sõnumeid vastuvõtta, tuleb hetkes olla. Kui olla pidevalt minevikus või tulevikus võib Taevane sõnum jääda vastuvõtmata ja edastamata, sest seda saab teha ainult siin ja praegu.

Veenus - uueneb ja avardub tegevus nimetusega armastama. Võime avastada, et Armastust ei ole ja hoomata vajadust sellejärele ehk siis hakkame otsima võimalusi armastuserikasteks tegudeks. Võime ootamatult sattuda kellegi teise poolt meile suunatud tegudele, mis kantud armastusest. See keegi teine võib olla nii nähtavas või nähtamatus maailmas ja see tegu võib olla meie enese armastuvõime käivitajaks.

Marss - uueneb ja avardub liikumine ja töötegemine. Kui Marsile satub Uraani pingeline seis  ( Vähk, Kaalud, Kaljukits, Jäär) on vaja teadlikust, et taibata, et igasugused konfliktid on vaja kõigepealt lahendada enese sees, siis saavad nad hakata lahenema ka välises maailmas. Liikumine, mis on endas takistatud, otsib endale kehastumise võimalusi kõigis igapäevaelu sündmustes. Aga enne kui ta välises maailmas konfliktidena ilmneb, annab ta enese sees märku ärrituse, vastumeelsuse. Kui tekib aktiivne soov takistused kõrvaldada, siis esimese pilgu saab suunata iseendasse. Pole vahet, kes astub varba peale, varbad on alati iseenda omad. Kui on enese sees magnet ehk siis liikumise takistus, tõmbab see magnet ligi inimesi ja olukordasid, kes tunduvad ennast takistavat. Nad võivad ka seda tegelikult ka teha, aga kas selleks vajadust on, sellest saab alles siis aru, kui endas on takistused kõrvaldatud. Kui hakkavad tekkima pisikesed olmetraumad ( äralöömised, lõikehaavad, põetushaavad ), on see ka märk sellest, et liikumine endas pole harmooniline ja tasakaalus.

Jupiter  - uueneb ja avardub tervikolemine ja võidakse leida uut ja õpetuslikku kõikjal. Edasi tuleb juba oma igapäevase eluga see Õpetus oma elus elavaks elada. Jupiteri- Uraani mõju võivad anda tunda, et KÕIK on võimalik ja et selline energia ja jõuküllus tundub igavesti kestvat. Oluline on seda energiat siis ka kasutada, sest kuigi on tunne ,et see kestab igavesti, saavad kõik soodsad seisud ükskord otsa.

Saturn - uueneb ja avardub võime olla teadlik ja selletõttu luua endale kord ja struktuur elus, mis võimaldab vaimset ja hingelist kasvamist. Võib kerkida üles küsimus, mida olemasolevast uuendada ja kuidas uut energiat selliselt kasutada, et see muutuks igapäevaelu osaks. Vastaseisude puhul võib sattuda uue ja vana võitluse keskele. 

No comments:

Post a Comment