02/06/2015

2.juuni - Täiskuu võimalused



Täna kell 19.18 on täiskuu. Energia, mis sündis meie ilmingute maailmajaos ja teadvustele loomisenergiaks kuuloomise ajal, saab nüüd nähtavaks. Saab nähtavaks läbi erinevate vormide, mida teadvus märkab ja seeläbi ka reageerib. Päike toimib hetkel koos Merkuuri ja Marsiga.

 Merkuur on asunud retrograadses faasis liikudes Sõnumitooja rolli ehk siis tõuseb igapäev enne Päikest. See võimaldab suure ideedetormi. Ideed ja mõtted võivad liikuda niivõrd kiiresti, et isegi teadvus ei suuda neid märgata. Seda eriti siis kui teadvus pole hetkes, vaid tegeleb mineviku või tulevikuga. 

Tarkusevõimalust, mida Merkuur esindab, saab aga kasutada ainult hetkes olles. Ideetorm lõpeb hetkel kui Merkuur muutub uuesti näiliselt direktiivseks ehk siis otseliikuvaks. Päike ja Marss on juba pikemat aega oma ühise rütmi lõpetamise faasis võimaldades kogeda neid tulemusi, mida alates eelmisest Marsi-Päikese ühenduses on nende energiatega loodud. 

Eelmine Päikese Marsi ühendus oli 18.aprill 2013 ja järgmine ühendus on 14.juuni 2015 Päikese Marsi suhetes oleme siis viimases faasis ja seemnete moodustamise olukorras. Saame teha kokkuvõtteid, mida viimased 2 aastat on meile võimaldanud ja peale ühendust saame uue hooga asuda seda võimast ühisenergiat, mis sünnib uuesti kasutama. 

 Nii et tänase päevajooksul on Kuu aktiveerinud vastaseisuna nii Merkuuri kui aktiveerib veel ka Päikese ja Marsi mõju selliselt, et see on meile niilähedal, et seda pole võimalik mittemärgata. Olukorra teeb veelgi võimsamaks Neptuuni kvadraat sellele vastasseisule. See võib tekitada ootamatuid meditatiivseid seisundeid, kus teadlikust on võimalik saavutada ainult tänu eneseteadvuse olemasolule ja oma keskme tajumisele, tunnetamisele ja kasutamisele. 

Kas ma loon oma elu ISE või minu elu loob keegi teine? Kui elu loob keegi teine, on Neptuuni seisud väga keerulised läbielada, kuna üks osa teadvus tundub "mitte kodus olevat". Seetõttu on ka võimalikud mälukaotused, unustamised, sügavalt mõttesse jäämised selliselt, et reaalsustaju kaob jne, jne. Nii söök kui jook on tugevama mõjuga kui tavaliselt ja juba väikesed alko ja narko kogused võivad tekitada mürgituse laadseid seisundeid. Ka toit, mis kehale sobimatu, võib tekitada mürgituselaadseid olukordasid. Ootamatult võib sellisel ülitundlikul ajal ka avastada, et info ja teiste teod mõjuvad hoopis jõulisemalt kui samad teod mingil teisel ajal. Nii et märgakem oma meeleseisundit ja seda, kas oleme ikka oma kehas kohal või mitte.

Seis võimaldab vormide lahustumist, mis ei ole enam meie arenguks vajalikud. Seetõttu võib ühel hetkel märgata, et suhtlemine ja tegutsemine on justkui "mäluaukudega". Kui olla teadlik, et kõik vormid saab ise tagasi luua, kui selleks vajadus on, siis need augud saavad kiiresti täidetud. Kui aga enda loomisvõimet pole teadvustatud, võib kergelt tekkida süüdistav meelelaad "kellegi" suhtes, kes justkui on loonud oma elu selliseks, et see tekitab endale kannatusi.

 Märgates aga enda kannatuselaadset seisundit saab teadvustada, et Mina olen Looja Tuli, kes loob oma meeleseisundid ise. Ja alati on võimalus valida meeleseisund, millest on Armastus, Tarkus, Elusat Elu, Õnnelikkus, Vaimustust, Imetlust, Austust, Tänutunnet, Rõõmu, Üksolemist, Ühishingamist, Lähedust, Usaldust, Avatust, Õrnust, Mõismist, Hellus ja palju palju Valgust.

Tänane päev võimalda rännakuid ja tasandit tõstvaid meditatsioone, kus lahustub kõik see, mis meie kõrgemaks arenguks enam vajalik pole.

No comments:

Post a Comment