21/07/2015

Võimsad mitmenädalased enesearengu võimalused

Avalikustan täna astorkursusele kirjutatud teksti. Online algajate astrokursusega saab ühineda. Täpsem info heietuliastro@gmail.com

Tere teisipäeva  - Marsi päeva

Hetkel siis toimivad pingeliselt ja jõuliselt 2 seisu korraga. Oleme neist rääkinud eraldi erinevatel päevadel.
Marss Vähis kirjutamise hetkel 17.54 on kaugenemast vastaseistus Pluutoga ( 13.54 Kaljukits) ja  läheneb täpsele kvadraadile Uraaniga (20.30). Seis on sarnane talvel läbikogetule, aga selle vahega, et kohe pole võimalik vanu mustreid uuega asendada. Tekib selline platoo seisund. Üks osa vanu mustreid võib plahvatusena kaduda ja uued lasevad end oodata. See on tühi seisund, kuhu siis need, keda see puudutab, satuvad nn plahvatuse hetke meeleseisundiga.

Kuidas reageerime, kui asjad ei toimi. Seni on toiminud, aga nüüd on otsas. Mustrit pole, aga mustri taga on lubatud lubadused. Sellise Marsi seisuga on väga lihtne hakata sõdima. Sõdima nii vana lahkumise vastu kui üritada kiirendada mittetoimivat vana sõjaliste tehnikate abil. Ja uue tulek võib tekitada nii mässu kui revolutsiooni ja seda nii uue poolt kui uue vastu.  Kui kasutame aktiivselt Marsi väge võib igasugune liikumise takistus ajada üsna hullumiselaadsesse seisundisse.  Nii et kui märkab, et mustrid EI TOIMI, siis saab valida - kas läbimõeldud tegevus vanade mustrite uuendamise osas või vihane ja tige olek kõigi ja kõige suhtes, mis tundub liikumist takistavat.  Kui mustrid, mida on vaja, et täita lubadusi, saab väljamõelda viisi, millisel viisil ikkagi lubadused täidetud saaks. Kui selgub, et ei õnnestu seda viisi leida, saab teadvustada, et hetkel ongi asjad nii nagu on. Väljendades seda energiat viha, vastumeelsuse, protesti, oma õiguse nõudmisena lükkame käima sündmuste voo, mis lõpptulemusena on Elu mõju iseendale.  Marss on inimeehituses osalev vägi. Uraan ja Pluuto esindavad juba kosmilist korda, kus Mina, Igavikulise sünniõiguse läbi saab võimalused suuremate energiakogumite kasutamiseks. Need tekkisid aktiivselt inimkonnale hetkel, kui need taevakehad taasavastati ja neile nimed anti.  Kuidas keegi selle suurema väega ringikäib, ongi iseenda kui Looja otsus.

Marsi energiatega mitteharmooniliselt ringikäimine toob  konflikte, agressiooni, viha, lõike- ja põletushaavu, õnnetusi, kõrget palavikku ja põletiku. Uraan omal poolt lisab infarkti ja insuldi võimalusi, koos sündmustega, mis teeb võimatuks jätkata vana viisilist eluolu. Mul endal on süda andnud siin mõned päevad tunda. Ja esimese asjana siis olen kontrollinud, et kas ma olen avatud Kõige Kõrgema mõjutustele ja et kas ma pole pannud endas kinni Armastuse voolamist.  Kas enerigaliikumine on kehades vaba ( niipalju kui siis teadvus hetkel hoomab)? Kui tekib vastus, et ei ole, saab anda korralduse, et kõikides kehades voolaks Elu vabalt ja takistusteta. See on võimalus anda Vabaks nii inimesed kui olud ja kogeda end Üksolemises Kogu Olemasoluga.

13-21 kraadid Pühitsuse ehk siis Kardinaalsel Ristil (Jäär, Kaalud, Kaljukits, Vähk) on eriti jõuliselt mõjutatud. Võtke ja uurige oma sünnikaardis, kas on nendes kraadides planeete. Eriti tuleks tähelepanu pöörata nendel, kellel on Vähis planeete. On suur ahvatlus hakata sõdima oludega, inimestega, enese võimetusega toimida jne.  Kui on asjad sõlme jooksnud, saab kõik vabaks anda. Ja teha seda rõõmus ja õnnes. Kõik on nii nagu tegelikult on. Kuigi "plaani " järgi saavad ja peaks asjad olema teistsugused, praeguses hetkes olevat muuta oma nägemuse järgi võimalik pole. Kui see nägemus just ei ühti Suure Plaaniga ja Kosmilise Korraga. 16.22 läheb Kuu Kaaludesse ja homme tuleb see Marsi pingeline seisund läbi tema meile kõigile väga väga lähedale. Kasutagem siis ärritust enesearenguks ja sellega vähendame maailmas üldist pinget. Ka sõjakolded saavad oma energia just sellistest igapäevaelus ärritustest, mis ärritujale tundub nii õige nii õige. Saame jätta ülemaailmsed pingekolded enda osalusest ilma.

Marsi ja Uraani täpne kvadraat on 25.juulil.

Teine pingeseis on Veenuse (0.29 Neitsis) ja Jupiteri (25.34 Lõvi ) kvadraat Saturniga (28.24 Skorpionis). 25-30 Lõvi, Skorpion, Veevalaja, Sõnn ja 0-2 Neitsi, Ambur, Kalad, Kaksikud.  Kogetakse Aja peatumist. Uduloorid hajuvad ja kõike nähakse sellisena nagu see tegelikult on. Paljastub oma meeleseisund. Seda siis samuti väliste sündmuste, olukordade ajendil või võib ka olla, et ajendit pole, seisund on ühel hetkel kohal. Välisesse maailma sündmused panevad vaatama iseenda hinge olukorda, kuidas Mina teostab end ja kas tulemused sobivad Ajatusse olemisse kaasavõtmist. Meeleseisundid muutuvad ajatuks ja sobimatu meeleseisundi puhul kingib Saturn jõu, et seda muutma hakata. Kasutades tahet, tekib nähtus, mida saab nimetada hingetööks, korrastamiseks, uue struktuuri tekkimiseks, mis toetab kõrgemat arengut. Kui oma tahet ei kasutata, siis Saturni seisude ajal aegluubis sobimatud seisundid hakkavad liikuma sobiva suunas ja teadmatuses hingele võib see olla raske ja valulik ja tuntakse neid seisundeid depressiooni nime all.

   Raske ja valus on see seetõttu, et teadvus peab iseendaks mõtteid ja tundeid, mida kasutab. Saturni seisude ajal aga selline samastumine lõpeb läbi ajaliste vormide muutumise ajatuteks.  Teadvuse klammerdumise korral ajalisse kogetakse, et muutused on nii valusad, et ei talu. Seda kuni hetkeni kui teadvus taipab, minu mõtted ei ole minu omad ja minu tunded ei ole minu omad. Ma siin kehas olles kasutan neid, olles ise nende looja.
See seis võib meid viia olukorda, kus tunded puuduvad ja mõtted puuduvad. See on katarsis, kus toimub hingeline puhastumine. Kuidas seda läbielatakse sõltub nüüd sellest, millises meeleseisundis oldi hetk enne kui ajatusse satutakse. Meie maisele egole on see shokeeriv kogemus. Meile kui Vaimsetele Olenditele aga õnnistus ja kehalisest vaba olemise kogemus. Olgem sellest võimalusest teadlikud.
Kuna seisus on osaline Veenus võib selle katarsise tekitada Armastus kui ka armastus kui ka Armastuse puudumine.

Seis hakkab lahenema augusti esimesel nädalal. 3.augustil toimub täpne Jupiteri-Saturni kvadraat
4.augustil Veenuse ühendus Jupiteriga
5.augustil Veenuse kvadraat Saturniga.

Võtkem nende seisude suhtes aktiivsed hoiakud. Mõelgem läbi, mida tahame, mis on elus kõige olulisem. Ja otsigem võimalusi vabastada end hingelistest kannatustest. Olgu olud millised tahes, hingeline kannatus ei ole oludega seotud. Hingeline kannatus on seotud sellega, et teadvus, olles oma sünnilt ajatu peab end ajaliseks. Ja olles keerulises hingelises seisundis, kasutagem võimalusi sellest rääkida. Rääkida nii, et teine saaks öelda, et jah, ma kogen hetkel sama.

Lisan siia ka tänase kaardi, mis on tehtud hetkele, kui Kuu siseneb Kaaludesse.
Ülesandeks on siis Majade ja Planeetide kraadide ja märkide märkamine.

No comments:

Post a Comment