05/12/2015

Energiarikkad puhastusvõimalused

Järgnevad 10 päeva annab endast märku energiakogum, mille mõju all olime siin mitu aastat ja kellest inspireeritult sai peetud 77 videovestlust aasta alguses.  Uraan ja Pluuto küll enam täpset kvadraati ei moodusta, küll on aga nad hetkel toimivad koos. Hetkel on nende vahe 2,5 kraadi. Uraan on 16.44 R Jääras ja Pluuto 14.11 Kaljukitses ja lähemad 10 päeva võimaldab Marss Kaaludest nende jõudude ilmnemise. Marss on inimeehituses osalev loodusjõud ja see läbi on tema mõjud ajalt tuntavad kui iseendaga toimuvad ja väga lähedased.

 Liikumine, energia, töö, aktiivsus, seksuaalsus on Marsi võtmesõnad.

Et liikuda kasutame Marsi energiat. Kogu keha peenenergeetika on Marsi jõududest tugevalt mõjutatud. Seetõttu idamaades Marssi peetakse ka okultismi õpetajaks. Kui see peeneeneriga liikumine pole endas harmooniline ja takistusteta kulgev, siis Marsi energia suurenedes tekivad nähtused, mida tunneme nimetuste all  - viha, agresiivsus, vastumeelsus. Kogeme vajadust kiiresti kiiresti takistused eemaldada ja kui puudub taipamine, et takistused on sisemised, minnakse eemaldama seda välises maailmas. Väline maailm on aga eelkõige peegeldus. Ja seetõttu on Marsi jõuliste seisude ajal väga lihtne luua konflikte, olla sõjakas ja tunda vajadust "takistajale koht kätte näidata".  Energiat on Marsi jõulistel aegadel  väga palju. Kellele eneseareng on oluline saab aga kõigepealt vaadata endasse ja märgata, millised mõtte- tunde- ja emotsioonide vormid siis energiat läbi ei lase ja siis korrastada oma mõtted ja emotsioonid energiat läbilaskvaks.

Hetkel on hulk tehnikaid antud inimkonnale kasutada, mida saab jõulistel aegadel siis igapäevaselt kasutada. Järgmised 10 päeva on seda väga hea võimalus teha, sest tööpõld tuleb igapäevaeluna koguaeg vastu.

Kellel takistusi pole enda energiakehades, kelle mõtlemine on positiivne ja emotsioonid ja tunded kooskõlas oma elusihiga, nemad kogevad võimast uuenduslikku ja vabadust võimaldavat (Uraan) liikumist, kus vanad vormid (Puuto) jäävad maha.

Vana läheb ja Uus tuleb, energiarohkelt ja võimsalt. Täna, homme ( 5-7.detsember) liigub ka Kuu Kaaludes, tuues selle tuumaenergia sarnase võimsa energia nn nahavahele.  Kuu hoiab üleval kõike harjumuspärast, korduvalt tehtut ja tema seisude ajal elustuvad  (seda juhul kui neid seisundeid on loodud ja teadvusel nendega on kontakt) ootused, eeldused, põdemised, kartused, hirmud, ängid, peataoleku seisud, paanikahood jne, jne.

Kellel on kadrinaalses ristis (Jäär, Vähk, Kaalud,Kaljukits) planeete, majatippe või asteroide  14-17 kraadis võivad kogeda jõulist, energilist uuenemist ja vanast vabanemist. Oluline on olla ise teadlik ja anda see vabaks, mis minna tahab ja olla valmis võtma vastu uut oma ellu.

Kuna kõik vormid ainelises maailmas on tulnud siia läbi teadvuste, siis nad ka lahkuvad läbi teadvuste. Ja enne lahkumist muutub mõtte ja tundetasandil olev teadvuse jaoks väga selgesti nähtavaks. Tihtilugu alles siis märgatakse oma hingeelu, kui vorm on juba lahkumas. Ja siis pööratakse sellele tähelepanu, hoides sellele lahkumisest kinni. Tulemuseks võivad olla väga rasked emotsionaalsed probleemid ainult seetõttu, et teadvus hoiab oma tähelepanu sobimatul, selle asemele, et pöörata kogu tähelepanuga sobivale ja lasta sobimatul lahkuda. Kui teadvus valib näiteks ängi enda tähelepanu all olevaks, Koguaeg märkab oma ängi, siis ta kasvatab selle väga suureks.  Kõik, mida teadvus oma tähelepanuga puudutab, see kasvab, tugevneb.  Ja kuigi sündmus, mis mingi emotsiooni väljatõi on ammu möödas võib seisund kesta aastaid ja aastakümneid lihtsalt seetõttu, et koguaeg on see seisund meeles ja selle meelesolemisega toidetakse teadvuse jõuga seda nähtust ja seisundit.

Hetkel on väga hea aeg anda oma meeles vabaks kõik see, mis on sobimatu ja pöörata oma meel teadvustatult ja teadlikult sellele, mis sobib. Kui äng (või mingi muu õnnetut olekut tekivat nähtus) ei sobi, tuleb pöörata tähelepanu näiteks rõõmule, õnnele jne ja hakata seda seisundit teadvusega kasvatama.

Me oleme vabad oma meeles kasvatama mõtted, tundeid, emotsioone. Mida keegi oma jumaliku loomusega - teadvusega, mis on loomult igavikuline - kasvatab ehk siis mida meeles hoiab, see on valik.  Hetkel oleme siis võimaluse ees, kus igapäevases elus tulevad meeles kasvatatud nähtused esile ja on võimalik otsustada, mida ma olen nõus iseenda olemusega toitma, kasvatama, hoidma ja säilitama ja mida mitte.  Näiteks muretsemine on enda poolt suureks kasvatatud meeleseisund ja inimesel on harjumus oma teadvuse väge muretsemisesse panna. Mida vanemaks saab seda tugevamaks läheb see seisund ja see on väga raske. Aga igal hetkel on võimalik otsustada, et ma ei toida enam muretsemist. Asja teeb veidi keerulisemaks see, et teadvusele on vaja objekti siin kehas olles. Nii et soovides muretsemises vabaneda tuleb leida mõtte, tunde, emotsioonide tasandil objekt, mida soovitakse oma tähelepanuga toit ja mille suureks kasvamisest on ainult õnne ja rõõmu kõigile. Muretsemise võib asendada näiteks heasoovlikusega. Igakord kui hakkab muretsemine peale tulema, saab enda ümberlülitada kõigile head soovivaks meeleseisundiks.  Nii et hetkel on hea aeg märgata ,mis toimub.

Kardinaalse risti mõjul toimuvad ka pühitsused. Hetkel ei ole me enam templites, meid ei valmistata ette tasandi vahetuseks. Me isegi ei pruugi teada, et selline asi on toimumas. Kõik toimub igapäevaelu ja tavaelu elades. Pühitsuste ajal võimedavad loodusjõud hinges oleva ülisuurteks ja seetõttu muutub nähtavaks hinges olev väike "kriba" sobimatut. Välise elu sündmused, mis on täiesti tavalised, võivad võimenduda sügavalt ja valuliselt hinge puudutavaks. Justkui tekiks lõhe hinge, mille isegi tavaline õhk mõjub.  Kuna see meeleplekk suurendadakse, saab selle hingest kõrvaldada. Rasketel ja keerulistel aegadel teevad väga paljud teadvused sellisel viisil tasandite muutuste eksameid, mida saab nimetada ka pühitsusteks. Oleme suures voos, kus kõik meie ümber peeneneb, vaikselt ja tasakesti ja selletõttu on kogu inimkond neid üleminekuid tegemas, igaüks omal ajal ja vastavalt oma plaanile. See plaan on kirjas meie sünnihetke seisus.  Lisaks oma eksamitele ja hingepuhastusele oleme olukorras,  pidevalt lahkub jämedam aine/energia ja asendub peenemaga.  Ja ka see protsess võib olla üsna valuline, kui vana, lahkuvat energiat teadvus üritab edasi kasutada. Kannatus läheb sellisel juhul aina suuremaks ja suuremaks. Kuna teadvus oma algsünnilt ei ole aine, siis igasugune üle aja ja ülepiiri ainega samastumine, ennast aineliseks pidamine, tekitab kannatusi.

Ootamatult tekkinud pühistsusprotsessi toimel võib tunduda, et "elu ümberringi ja endas on hulluks läinud" ja võidakse paaniliselt otsida, mida ollakse valesti teinud ( eriti kui on teadmine, mis on karma).  Kui sellisesse keerisesse satub, siis saab rõõmustada võimaluse eest intensiivselt tegeleda enda puhastamisega. See on suur õnn kui märkab, mida teadus on endas hoidnud, kasvatanud ja kui see on sobimatu, saab selle tegevuse lõpetada. Kõik mida teadvus puudub, kõik, mis on meeles, mõttes, püsivalt tunneme, kõik see tarbib teadvuse sähvatust, igavikulist tuld ja selleläbi ka kasvab ja omab järjest suuremat mõju. Nii et kui laviin sobimatut tabab võib see olla märk, et olen tasandit vahetamas ja nüüd tuleb täpselt märgata, mida ma iseendas kasvatan, kuidas ma seda teen ja pöörata oma tähelepanu kõigele sellele, mis sobib ja on oma igavikulise tulega kasvatamist väärib.

Täpne kvadraat Marsi ja Pluuto vahel on 6.detsember ja täpne vastasseis Marsi ja Uraani vahel on 11.detsember. Peale täpset vastaseisu Uraaniga toimib nendevahele mõju veel mõned päevad. Nii et võib öelda, et oleme järgmised 10 päeva kuni 15. detsemberini nende kolme jõu ühistoimes.  Marsi energia meis ja meie ümber saab võimaluse puhastuda ja uueneda. Saame sellele protsessile ise kaasaaidata, olles teadlikud oma loovast võimest. Kõik mis on mul meeles, see saab väge ja kui see mis meeles on sobiv, saab sobiv pidevat lisaväge juurde.


Marsi seisude ajal võivad tekkida võimsad puhastustusprosessid. Kõrge palavikuga haigused, ägeda põletikuga toimuvad haigused. Võivad tekkida ka traumad kui enerigakasutus pole harmooniline. Pisitraumad köögis ja olmes, läbiterariistade ja enda põletamise on märgid, et nüüd oleks vajalik veidi endaga tööd teha.


No comments:

Post a Comment