15/12/2015

Hetkeseisudest ( 2 facebooki postitust)

15.12 

Hetkel liigub Kuu Veevalajas( 15.12). Ja see annab veidi hingamisruumi kahe võimsa transformatsiooni võimaluse vahel. Oma viimasele vastaseisule lähenevad Neptuun ja Orcus (jaanuaris 2016). Orcus on sama printsiip, mis Pluuto. Pluuto ja Orcuse toimivad sünkroonselt. Kui üks liigub kiiremini, liigub teine aeglasemalt. 

Kiiremini liikumine annab kiire transformatsioonivõimaluse, aeglaselt liikumine võimaldab sügavust ja süvitiminemist. Orcus on meie eluajal siis kandnud seda Sügavuse ideed ja Pluuto kiiret reageerimist. Neptuuni - Orcuse vastaseis on muutlikus ristis. Muutliku risti moodustavad Kalad, Kaksikud, Neitsi, Amburi. Kuu liikumine nendes märkides toob selle vastaseisu mõju ainelisse tasandisse. Elustub ta nende mõtte ja tundevormide läbi, mida teadvus ülevalhoiab. Neptuuni - Orcuse toime toob kohale teadvuse püüde Koju tagasi (Neptuun Kalades). Igatsuse Tõelise Kodu järele, Hinge kodu järele. Ja see Hingekodu on Kõik, piirideta olemine. Sellel teekonnal Koju tagasi, astume samm sammult avaramasse tunnetusruumi. Tänu vastaseisule toimib see avaramasse ruumi suundumine koos mustrite lahustumisega. Mustrid, mis kaovad, võivad olla pärit väga vanast ajast, müütilistest aegadest.

Kui see avaramasse tunnetusruumi astumine on toimunud võidakse tunda segadust, arusaamatust, sest harjumuspärased seaduspärasused enam ei toimi. Igat reaalsust tuleb uuesti tundmaõppida. Selles reaalsusevahetuses on vaja tunnetada ennast Maailma keskmega, tajudest, et kõik teised Minad on samasugused MaailmaLoojad, sädemed, alguses Loomistulest. Selles reaalsusevahetuses on vaja omada selgroogu kui maailmasammast, mille ümber pöörleb Kõik ja samaaegselt tunnetada end Kõigena ja Kõiges, kus ei ole piire.

Vana kaob ja piirid kaovad seisundit, mida Orcuse - Neptuuni vastaseis ülevalhoiab, kogeme ja saame aktiivselt kasutada siis kui Kuu toimib nendega koos. Kuu mõju on laiaulatuslik, nii et tundlikud inimesed hoomavad juba 10 kraadi enne täpset aspekti miskit " mis on õhus ja hakkab kohe kohe toimuma". Kuu toob nähtavaks nii need mustrid, mida kasutame mõtte, tunde/emotsioonide tasandil kui ka võimaldab intensiivselt tuua energiat peenemalt tasandilt jämedamasse. Jõulised võimalused on siis kui Kuu on Kalades, Kaksikutes, Neitsis ja Amburis. Harmoonilisema võimaluse saavad Skoprion, Vähk ( trigoon Neptuuniga ja sekstiil Orcusega) ja Kaljukits, Sõnn ( trigoon Orcusega, sekstiil Neptuuniga): Kaladesse liigub Kuu 16.detsemberil kell 19:44 , niiet 16-17.detsember on Kuu läbi Orcuse-Neptuuni toime kohal.
Selle seisu läbi võib avastada enda jaoks ka võimalus meditatiivseks tegevusi, takistused võivad äralangeda, nende aeg on otsa saanud. Meditatiivse nägemise tekkimisel on oluline, millises meeleseisundis inimene on. Nähakse oma meeleseisundi põhist maailma. Meeleseisundid saavad meditatiivsuse läbi piirideta loomuse ja niivõib sattuda nii meeleseisundi mõttes põrgusse kui paradiisi ja maailma vahetus toimub Iseenda Keskmest, Maailmasambast lähtuvalt. Seetõttu on vajalik Minatunnetus. Selle Minatunnetuse järgi siia ainesse tuldud ongi. Olla mina ja Olla Kõik, üheaegselt.
Pildil on ahjutuletervitus.



Täna on Kuu(Kaljukitses) tegemas pingeaspekte Uraani( Jäär) , Pluuto (Kaljukits) ja Marsiga (Kaalud). Õhus on tohutu kogu energiat, mida teadvused siis kasutavad vastavalt oskustele ja võimalustele. On vajadus olla teadlik, et ilma ennast ja teisikahjustamata, tegutseda. Õhus on lahkuvate vormide teadvustamist, mis toob teadmise, et "see on nüüd lõplikult otsas" ( Pluuto) ja millega pole muud teha kui tänada ja anda vabaks. On uute energiate kogum, mis hingele kingib Vabaduse igatsuse ja Vaba olemise vajaduse. Keerulisemates olukordades võib tekitada mässu kõige selle vastu, mis vabadust takistab. Väline vabadus on ka oluline, kuid kõige olulisem on sisemine vabadust ( Uraan) ja läbi Marssi energiad, kus energiliselt tehakse tegusid, et taastuks tasakaal ja harmoonia ja kõiki takistusi minnakse ägedalt kõrvaldama, nii et tulemuseks võib olla veelgi suurem segadus ja tasakaalutus kui enne (Marss). Kui tekivad olmetraumad, põletus või lõikehaavad, enda äralöömised, siis on see märk, et enesearenguks mõeldud energia lõhub juba keha. Olgu meil energiat lasta lõik otsasaanud lood ja kogemused vabaks ja astuda tundmatusse uude võimalusse. 

No comments:

Post a Comment