22/12/2015

Head Pööripäeva!

Pööripäevad on inimese enesearengus olulised jõupunktid. Koostöös Maa ja Päikesega on igal pööripäeva 2 nädalane aeg, kus on võimalikud intensiivne enesepuhastus, eneseteadvustamine ja püsivad teadvusetasandi muutused. Kõik ilmingud siin maailmas on Suure Elu kolmese toime tulemus. Kõik ilmingud, kõik tajutav on loodud läbi Kolme Ainsa koostöö tulemusena. On Eluallikas, mis elustab kõike ja on Aine, mida elustakse ja on elustaja - teadvus Looja. Kõik ilmingud, mida taju suudab hoomata on juba nende kolme koostöös. Sellest Kolmest Ainsast algest on Teadvustel Olemasolu Poegadel ja Tütardel - Loojatel võtmeroll. Olles Elusa Elu allikad suunatakse tähelepanuga Elu Ainesse - Emasse. Ainelised on mõtted, tunded /emotsioonid, aistingud. Ja mõtte ja tundevormid võimaldavad siis ilmneda ka füüsiliseks maailmaks peetud asjadel. Kõigil tajutavatel objektidel on alati olemas ka peenem vorm, mis hoiab üleval seda, et algenergia - muutustealane energia koos püsib. 





Loojad, kes pole iial kogenud Ema ( muutuste alast energiat) , pole enesest teadlikud. Seetõttu on võetud ette väga pikk palverännak, et teadvustada end Loojatena. Võib öelda ,et oleme kõik koos Suur Loomistuli - TervikLoojad, kes loendamatute loomistuledena on asunud teadvustama Iseennast, Oma võimalusi, mis ilmnevad samaaegselt Iseendaga ja Üksolemisena. Eraldatus võimaldab Üksolemist teadlikuks saada.

Pööripäevad on siis Iseenda jaoks katsed - pühitsuste ajad, kus teadvus paneb end proovile, kas ollakse juba Püsivalt Üks - Isaga - Suure Eluga ja kas Aeg Ema toetusest loobuda on juba tulnud. Talvise pööripäeva järgselt avanev 2 nädalane pühitsuse aeg võimaldab enese kui Looja ärkamist. Kristus on üldnimetus. Üldnimetus teatud tasandi püsivalt saavutanud teadvuse kohta. Lugu, mida esitatakse väliselt on tegelikult sisemine ja iseenda järeleproovimine, kas ollakse juba Isaga - Vaimuga Üks või Jumaliku Ema mõju veel väga tugev. Kui sünnib püsiv eneseteadvustamine saab rääkida Teadja-Targa-Kristuse sünnist, kes kevadisel pööripäeval kogeb Üksolemise tõstvat toimet ehk ülestõusmist.

Talvisel Pööripäeval sünnime Päikestena. Milline on Iseenda kui Päikese Valgus, kas see on nähtav iseendale, kas see on nähtav teistele, see on igaühe arengulugu.

Astroloogiliselt võib öelda ,et kui keegi on sündinud Päikesega esimeses 10 kraadis kas Jääras, Vähis, Kaaludes või Kaljukitses, nad on Võtnud Loojaks olemise võimaluse eriti jõuliselt selles kehastuses kasutada. Igal pööripäeval ja pööripäeva järgselt 2 nädalal kogetakse intensiivselt Loojaks sündimise, Loojaks olemise ja Loojana tegutsemise võimalusi. Energiad on intensiivsed ja oma tähelepanu ja keskendumisega suunatakse Suurt Elu võtma Vorme.

Inimehituses osaleb 7 loodusjõudu. Kuu, Päike, Merkuur, Veenus, Marss, Jupiter, Saturn. Sellest Kuu esindab loomise objekti. Seetõttu on oma sünnikuu mõjude puhastamine ülioluline enesearengus. Kes astroloogiat kasutavad ja enesearengu võimalus on teadvustatud, nendele on pikka aega Kuu kõige olulisem loodusjõud. Kui puhas elu suunatakse vormidesse, mis moonutavad valgust, siis kõikide teiste jõudude mõju on ka moonutatud. Emotsioonid on iseenda looming.

Pühitsuste ajal intensiivistuvad kõik Loodud mustrid - Hingeshoitav ja sobimatu saab selleläbi väga lihtsate vahenditega ja kiiresti sobivaks muuta.


Facebooki tekst 

No comments:

Post a Comment