22/07/2014

Eris ja Lõunasõlm


Hetkel toimiva seisu tekst, mis sai kirjutatud facebooki :

On Kuu viimane veerand ja hetkel toimivad mitmed seisud, mis võimaldavad hingelist suurpuhastust. Uus kuu luuakse 27.juuli esimestel tundidel. Kuni on hea aeg lõpetada pooleliolevat ja lõputult koristada ja märgata seda, mis võiks ja peaks kaduvuse teed minema. 24.juulil on ka kaduneljapäev, mis sobib lisaks välisele koristamisele ka hingeliseks korrastuseks. Kui käsil on suuremad projektid, siis hetkel on õige aeg märgata kõike takistavat ja seda siis vabastada, sulatada, teisendada parima moel kõigi hüvanguks. Lisaks igakuisele vanakuul olevatele võimalustele toimib hetkel veel ka Erise ja Lõunasõlme ühendus.

Eris on asteroid, kes on avastatud 2005 ja nime saanud jumalannalt, keda seostakse tülidega. Erise tegevusest teame läbi tüliõuna loo, mis lõpuks pani alguse Trooja sõjale. Nime sai asteroid 2006 ja enne seda oli tal hüüdnimi - Xena. Tiiru ümber Päikese teeb ta umbes 560 aastaga. Aeglane liikumine võimaldab olla osaline globaalsetes sündmustes. Hetkel siis toimub Erise ja Lõuna-Sõlme ühendus. Lõunasõlme läbi ilmnevad sellised mustrid ja vormid, mis on loodud väga kaua aega tagasi ja oodanud oma ilmnemise aega.Ta tähistab ka neid vorme ja mustreid, millest teadvused saavad võimaluse väljakasvada ja end vabastada.

Nüüd siis koos Erisega võib see vajadus tulla välja siis tülide või olukordade, kus iga valik ,mis tehakse või kelleski tekitada minevikuvormide ärkamise. Tülilaadseid olukordi võib väga kergelt tekkida enesekesksus, teistega mittearvestamine, oma võimupositsiooni ärakasutamine, oma valikute ainuõigeks pidamine, teistes konkurentide nägemine. Kui aga sündmustes on rohkem inimesi kui 1 on kõigil samasugune õigus oma nägemusele ja vajadusele, et asjad toimuks täpselt nii nagu nemad õigeks peavad. Kui suur hulk inimesi tahavad kõik iseenda heaolust lähtuvat ja kui seda tahtmist peaksid teostama teised, siis on tülid väga kerged tekkima ja tulema. Hetkel ka maailmas toimuv on tülidest tulvil. Kuidas need õunad ärasüüakse. Kas lepitakse kokku, et jupitame tüli ära ja igaühele jääb oma tüli või hakkab ta siis veerema isikult isikule.

Eile mõetlesin pikalt Erise ja Lõunasõlme ühenduse võimaluste peale. Ühtegi aktiivset tüli hetkel lähikonnas polnud ja siis läks mõte ajaga kogunenud tülitolmu peale. Et on olemas füüsiline tolm. Me käime ja kui tee tolmab, siis saame tolmuseks. Kui me ei pese endalt tolmu maha, hakkab see tolm meie keha elu takistama, ummistades naha poorid. Samamoodi on olemas ka tunnetetolm ja mõtetetolm. Minnes läbi tülide väljas, jääb üks osa tolmukübemetena välja. Ja kui ei tule mõtet sellest tolmust end puhastada, hakkab see tolm nii mõtte kui tundeelu vaikselt häirima ja takistama. Nii et sai siis tehtud taotlus ajaloolisel tasandi tüli sisalava energia eemaldamiseks ja sulandumiseks Jumalikku Valgusesse parimal moel kõigi kõrgemaks hüvanguks. Teen seda teetatasandis ja seal on taotluse tulemus hetkega kohal. Nii et olin vaevalt lõpetanud taotluse tegemise kui sattusin hetkeks imeväikeste säravate sädemete pilve. Ehk siis väljas olevad tülienergia kübemed liikusid särades ülespoole. Kogu protsess kestis mõne sekundi ja tekkis kerguse tunne, nagu oleks raske koti mahapannud. Nii et praeguses hetkes on võimalik mingis omale sobivas tehnikas selliseid vabastamisi teha. Kui on konkreetseid tüliõuna laadseid olukordasid, siis saab ka nende energiat vabastada, selles osas mis enda läbi kogunenud on.

Eris on meil kõigil Jääras. Eris sisenes Jäära 1924/1926. Ja kõike me saame kogeda Lõunasõlme üleminekut Erisest järgmise 1,5 aasta jooksul. Kõige nooremad siis kõige enne. Erise asetust saab vaadata näiteks siithttp://www.astro.com/swisseph/eris.htm

Ka Uraani-Pluuto kvadraat on siin puudutanud Erise asetust ka. Hetkel puudutab Uraani ühendus 80ndatel sündinuid ja Pluuto kvadraat 70ndatel sündinuid. 60 ndatel sündinutel on varasemalt olnud hea võimalus uuel viisil tüliõunu lahendada.

Lõunasõlme puhul võib asi olla ka seetõttu keeruline, et nähtused ja vormid tekivad väliselt justkui tühjast kohas. Et sellest elus ei leiagi põhjust, otsi palju otsid. Ja kui mõtlemise jaoks eelmist elu ei ole olemas, ollakse täiesti lahendamatutes olukordades. Tüli on, põhjust ei ole. Kui põhjust ei lahenda, tüli ei lahene. Nii ,et kellel Jäär, Vähk, Kaalud ja Kaljukitses on sünnihetkel tugevad, võiks uurida, kas ka Eris on oma panuse andnud sellesse tugevusse või siis teeb ta hetkel mõne loodusjõuga koostööd.

Kaardile olen lisanud hetkel enda jaoks aktiivse teemaga seotud asteroide. Kaart on tehtud hetkele, kui tundus, et nüüd on selleks korraks valmis.


No comments:

Post a Comment