29/07/2014

Marsi ja Jupiteri jõuline seis

Facebooki kirjutatud tekst :

Marss liigub alates 26.juulist Skorpionis ja Jupiter alates 16.juulist Lõvis ja 2. augustil moodustavad nad kvadraadi. Idamaade astroloogias kannab Jupiter Guru nimetust ja Marssi peetakse okultismi õpetajaks. Lähinädal võimaldab saada jõulist õpetust sellest, kuidas teadvus liigutab vägesid maisemal ja vaimselt (peenemal) tasandil. Skorpion võimaldab suurpuhastust, seda siis juhul kui on midagi puhastada. Ja seda siis Marsi liikumise ajal Skorpionis igaüks uurida saabki.

Marsile loodujõudu inimeehituses on kamamaailma. ihade, soovide, kirede, liikumise ja töötegemise maailma. Mõtte ja tundevormid, mis elusid kestvalt kogunetud, saavad Marsi Skorpionis viibimisel nähtavaks. Selliselt nähtavaks, et oma mõttevormid ja tundevormid tulevad igapäeva elus sündmuste ja teiste inimeste tegudena läbi nähtavaks. Läbi igapäeva elu uskumuste ( mõtte ja tundevormide) ilmsikstulek looritab kõik toimuva selliselt, et teadvus haarab kinni toimuvast. Ja tundub, et toimuv tekitab kõike need ägedad üleelamised, mida Marsi Skorpionis olemine võimaldab ja Jupiteri kvadraat võimendab.

Ja sealt on siis 1 samm reageerida selliselt, et uskumus saab väge juurde. Kui teadvustada uskumustest vabanemise võimalus ja hetkel toimiv uskumuste nähtavaks tulemise võimalus, siis võib ühe hetkega märgata, et see on kordus. Et selliseid tulemusi on andnud ka eelmised sarnased korrad. Et toimuv on üks näidend, mille on kirjutanud teadvus ja Suur Elu on otsinud välja osatäitjad, kes näidendi seisukohalt on ebaolulised. Kui on uskumustepõhine näidend, siis näidend tõmbab ligi osatäitjad. Ja nii võime ise sattuda täitma osa kellegi teise näidendid, nagu teised on "sunnitud" täitma endapoolt loodud näidendit. Kui teadvus samastub toimuvaga või ei taipa oma osa toimuvas.

Marsi Skorpionis olemine võimaldab märgata, kas astraaltasandis energia liikumine on takistatud uskumuste poolt või mitte. Ja seos Jupiteriga võimaldab kiiresti ja jõuliselt selle seisundi suurenemist või teadvustamist ja vabanemist. Kõigis Jupiteri seisudes on kohal Õpetaja, seda siis juhul, kui seda märkame. Ja igaühel on selle Õpetajaga otseühendus oma südames. Kui märkab Õpetajalt küsida, saab ka kiiresti vastuse.

Kui märgatakse endaloodud näidendit - draamat, saab küsida, mida ma teha saan ja kuidas seda lahendada kõigile osalistele parimal viisil ja kõrgema arengu hüvanguks. Ja kui lahendust ei tule, saab anda korralduse, et olemasolev energiakogum laheneks parimalt ja kõrgemail viisil.

Uskumuste draamad võivad käivituda pisiasjadest. Väike takistus, mis kerib üles suure emotsionaalse seisundi. See võib väljenduda seisundis " ma ei talu..", " see on nüüd küll viimane piisk ...", "kaua võib...", "miks just minuga juhtub selliseid asju...", "oli seda just nüüd vaja..." . Kui draamasse on segatud teised inimesed ja nemad on justkui põhjustanud energialiikumise takistuse, tuleb juurde ka isikule suunatud raev, mis siis lõpuks suundub enda suunas või väljendatakse teise isiku suunaliselt. Pisiasjad, mida on pikalt kenasti talutud, muutub Skorpioni Marsi seisude ajal talumatuks. Ja igaüks läheb seda siis lahendama omal viisil. Kes asub teisi korrale kutsuma(ägedamal või vähem ägedamal viisil), kes iseendale etteheiteid tegema( süütundeid kogema ) ja kes loovalt uskumusi vahetama.



No comments:

Post a Comment