11/07/2014

Püha Ruum võimaldab eneseteadvust

Kui on huvi enda energialiikumisi uurida ja seda siis kasutades astroloogia sümboleid, siis saab ennast uurida läbi planeetide liikumise Sodiaagiringis ja isiklikes majades. Sodiaagiring on Loomisring/ igaühe Püharuum ja Sodiaagimärgid on selle Püha Ruumi tahud, mida läbib  Päike oma aastase ringiga. Ja meie oleme teadvused, kes läbi erinevate enda vägede kasutame neid Olemasolust voolavaid erinevaid võimalusi. 

Neile Püha Ruumi erinevatele võimalustele on antud tähekujude nimed. Ja seda siis ajal kui nimetajad on elanud. Mingites teistes süsteemides kasutakse teisi nimetusi. Kui on vajadus nüüd uurida ja nimetada, tuleb leida endale kõige sobivam sümbolkeel, mis hakkab enda hinges tööle. 

Ühe võimaluse uurida Püha Ruumi on kingitud astroloogia poolt. Püha Ruum koosneb 360 kraadist ja need kraadid vahendavad meile Kõike Olemasolust teatud omal viisil. Me võime ka öelda inimeste kohta, et oleme küll Üks ja Terve Kõik, aga väljendame praegu seda Ühte ja Tervet kõik erineval moel. Ja see erineval moel väljendamine ei muuda selle algse Kõige olemust ega võta midagi ära kui teda piiratult väljendatakse. 360 kraadi oleme siis jaotanud astroloogias 12neks, iga tahk 30 kraadi. Sünnihetkega saab igaüks veel lisaks oma isiklikul loomisruumi, mis jaotab samuti 12neks ja seda nimetatakse siis majadeks.   On ka teistlaadi jaotusi, mis võivad teadvuse jaoks hakata nii energiat kui infot vahendama. Uurides planeetide liikumist, nii üldist kui isiklikku, saab ka selgeks, et kas elatakse majadepõhiselt, tajutakse enam vägesid, mis neis valdkondades toimivad või ollakse hääles sodiaagimärkidele, kinnistähtedele ja sodiaagikraadidele. 

Hetkel siin maises kehastuses koosneme seitsmest loodusjõust. Need Loodusjõud omakorda saavad oma väe siis mingist Püha ruumi tahust ja kraadist ja selle kõige taga on siis Üks ja Ainus Olemasolemine. Kogu olemasolu kord ilmneb ja kord on ilmnematu. Seda võib nimetada ka hingamiseks. Kui Üks ja Ainus hingab välja, tekib kõik see ,mida me nimetame Eluks ja kui ta hingab sisse, siis ilmnenud elu kaob. Selles Ühtses tervikus on lahutamatult seotud Kolm Alget, mida võib nimetada ka KolmAinsuseks. Neid kolme on nimetatud erinevates õpetustest erinevate nimetustega. Selles kirjutises nimetatakse neid siis Suureks Eluks( Isa/Vaim), Teadvusteks( Poeg/Hing) ja Aineks( Püha Vaim/Ema/Keha)  Ja kui uus ilmnemine hakkab toimima, siis esimesena luuaksegi Püha Ruum - Aineline võimalus, kus ärkavad Teadvused, kes annavad Ainele, vormi, eluaja ja loomuse. Teadvused on need, kes siis seovad Suure Elu Ainega. 

Sünnihetke kahemõõtmeline kaart on  pilt  multidimensionaalsest võimalusest, mida teadvus kehastudes on võtnud kasutada.  Kuidas teadvus neid vägesid kasutab; kas see on sünnihetk on täiesti vabalt valitud või on selles karma ja taassünni järgset sundi, seda sünnikaart otseselt ei räägi. Küll aga räägib sellest üldine hingeline seisund oma igapäevast elu elades. Kas rasketes seisudes tuntakse hingelist rõhutust ja valu või suudetakse keerulisi olukordi rõõmuga läbida, tajuda, et see on võimalus oma Loojaks olemist kasutada. Ja on milline see minevik on, tänu oma sünniga kaasasolevale on igal teadvusel koguaeg võimalik ärgata oma Loojaks olemisele ja koos selle ärkamisega kaob ka kannatus olukordades, mida tuleb lihtsalt läbielada ja lahendada. Kui avastatakse, et on loodud sobimatut, siis saab alati otsustada ja asuda looma sobivat. 

Teadvused, kes oma sünnipäralt on Olemasoluga Üks, loovad nii iseenda kasutusvahendid kui ümbritseva keskkonna.  Ja järkjärgult luuakse üha jämedamaid kihte ja sellega koos kaotatakse oma ühendust selle Ühega ja seetõttu tekib üha jämedamat ja jämedamat keskkonda. Tegemist on ajaliselt väga pika teekonnaga ja vajadusel on see rännak vaimses mälus kättesaadav.  Selle järjest ainelisema keskkonna tekkimisel võib olla väga palju põhjusi. Üks põhjustest on vajadus Eneseteadvuse järele. Seda, aga Üksolemises omandada ei saa, tuleb sellest eristada ja selleks ongi vajaliku eristumist võimaldavad kehad. Mida enam ainesse teadvus laskub, seda enam saab Iseenda teadvustamine võimalikuks. Loojana, kogetakse pidevalt oma Loomingu tagajärgi. Kõik pöördub alati Looja juurde tagasi ja see tagasipöörduv energia kingib siis Loojale võimaluse näha ja teadvustada nii ennast kui oma loomingut. Me tajume maailma selle mustri läbi, mille läbi maailmale mõjume. Ehk siis mida oleme loonud, seda oleme võimelised kogema. 

Sellise laskumise teevad läbi ka Planeedid ja Päikese/tähesüsteemid ning ka galaktikad, kes on oma olemuselt ka teadvuste loodud iseendale ja teistele võimaluste andmiseks.  See laskumine ei ole igavene , sellel on ka pöördekoht. Ja selles pöördekohas toimub pikka, elusid kestev võitlus Kodu ja Mitte kodu vahel. Kus on siis tõeline Kodu ja kuhu me oleme Teel, mida me siin õpime ja kas üldse tahame õppida. Olen ma vaimne või olen ma maine. Kes ma olen ja mis asju ma siin ajan. Need on küsimused, mida teadvus esitab endale, kui ärkamine on väga lähedal. Need küsimused võivad siis muutuda niivõrd suurt pinget tekitavateks, et hakatakse otsima sellest väljapääsu ja varasematel aegadel on siis koputatud erinevate Õpetajate ja Tarkusekoolide ustele. Ja kui uks avati, algas Õpilase aeg. Teadjamad andsid harjutused ja Õpilastel oli võimalik neid järgida.  Õpiti meelt valitsema, tasand tasandi järel ja kui aeg oli küps, siis kasutades  Pühas Ajas olevat võimalust, prooviti enda õpitud järele. Kas siis ollakse teadlik ja võimeline olema Looja tähelepanu all olevas loomise tasandis. Ja neid aegu võib siis nimetada Pühitsuste ajaks. 

Kui Teadvus juba ühes elus on andnud lubadusi iseendale asuda teele, siis kõik järgmised kehastused on nende lubadustega kooskõlas. Nii et õppimine või ka pühitsustes osalemine ei sõltu enam sellest, kas inimene mäletab oma antud lubadusi või mitte. Teadvuse jaoks ei eksisteeri vahet erinevate kehastuste vahel. 

Esoteerilises astroloogias kirjeldatakse neid kolme suur suundumust läbi Ristide. Muutlik Rist kirjeldab lihtsalt elu, kus ei otsita ei vaimsust, Teed ega mõelda selle üle, milleks Elu üldse tekkinud on ja mis võimalusi ta annab. 
Muutlik Rist - Ambur, Kalad, Kaksikud, Neitsi.  Õpilase rist on Kindel Rist- Skorpion, Veevalaja, Sõnn, Lõvi. Ja Pühitsuste rist on Kardinaalne rist - Kaljukits, Jäär, Vähk ja Kaalud. 

Loodusjõudude liikumine( Planeedid, asteroidid, komeedid) nendes märkides kingib pidevaid võimalusi. Neid võimalusi uurida võib siis erinevate süsteemide abi, milles üks võimalus on astroloogiline keel. Ja see uurimine saab alata sellest, kui hakatakse märkama millises valdkonnas mingi vägi toimib ja kuidas teadvus neile vägedele reageerib. 

Nii et uurimist võiks alustada oma sünnihetke majade asetuse teadvustamisest. Kuu liigub 29-30 päevaga kogu Loomisringi läbi, nii et esimesed uurimistulemused on üsna kiiresti käeulatuses. Päiksel läheb selleks aasta ja ka Veenus ja Merkuur läbivad meie jaoks selle ringi umbes aastaga. Marsil läheb 2 aastat, Jupiteri 12 ja Saturnil 29 aastat. Need on siis loodusjõud, mis osalevad inimese praeguses ehituses. Kõik teised loodusjõud on teadvusele lisavõimalused. 

Kui oma sünniaega ei tea ja ei ole võimalik seda ka teadasaada, siis saab uurida nii, et oma Päikesemärki loetakse esimeseks majaks. Neil, kes ei tea oma sünniaega on väga head võimalused oma intuitsiooni arendamiseks. Ja võimalik, et nad on segased sünniolud valinud just sellest vajadusest lähtuvalt. 


Avaldamise hetke kaart lisatud veidi hiljem. Saturn, loodusjõud, mis meis võimaldab teadlikust ja tema liikumine taevakaarel tähistab teadlikuse ärkamise võimalusi, on tõusul. Kehas on see hetkel tunda väikeste sähvatustena. Iga rakk annab endast märku ja elustub.  Kuu ja Pluuto Kaljukitses, Päike ja Jupiter Vähis, Marsi ja Põhjasõlme ühendus Kaaludes ja Uraan Jääras. Homme Täiskuu saab olema suuri võimalusi sisaldav.
Kuu toob kõikide loodusjõudude mõju teadvuste jaoks lähedale ja kättesaadavaks. Enne täiskuud siis toimub ühendust Pluutoga ja Kvadraat Uraaniga. See tõstab üles hinge suurpuhastuse ja uuenemise teema. Täiskuu võimaldab tekkinud energiat täies jõus kasutada /teadvustada ja peale täiskuud toimuv kvadraat Põhjasõlme ja Marsi ühendusega loob võimalused teadvustada kuidas oma energiat oma elusihis kasutada.








No comments:

Post a Comment