28/04/2015

28.aprill astrokursuse tekst

Astrokursus on vaikselt hoogu kogumas. Kirjutan kursuse jaoks igapäev teksti. Tänast teksti kirjutades tekkis vajadus seda ka avalikult jagada :
Töövahenditeks ikka vahendid : Märka Hetke, Märka Aega, Tähenda üles.
Arvuti avasin kell 6.15. Enne seda olin pikalt ärganud, peale ülestõumist. See on selline aeglane laskumine kehasse, kus näeb hulga infot ja sain hulgaliselt mõtteainet, nii kursuse kohta kui siin muude seisundite kohta.
Üles tulin 5.30. Siis läksin välja. Käin hommikuti siin selles kiviringis, mis töötab planeedienergiate peal ja mille pilt on facebooki astrokursuse grupi fotoks. Tegin oma hommikuse puhastuse ja taotluse.
Üritan siis nüüd kirjapanna seda infot, mis unest "allatulles" meelde on jäänud.


Ööpäeva rütm on minimaliseeritud ring sellest, mida me siin maises kehas olles nimetame sünniks ja surmaks.
Maises mõttes sünnib igalhommikul ja sureme igal õhtul
Vaimses mõttes sünnib igal õhtul ja sureme igal hommikul.
Ja nüüd mõelge oma hommikuste ärkamiste ja õhtuste magaminekute peale.
Kas suhtub neisse samatõsiselt kui kehast lahkumisse ja kehasse laskumist.
Teadvusel on kordades raskem tasandit langetada kui tasandit tõsta. Olles juba kehas ja samastades ennast kehaga ( mõtted ja tunded on ka aine) on asi vastupidine.
Meie astraalkeha, siin maises kehastuses, on sellisest ainest, mis on laskumise teel. Samastades ennast tunnetega /emotsioonidega me oleme protsessis ,mis tirib teadvust tihedamasse.
Ja see on teadvusele väga raske ja koormav, kuna oma olemuselt ollakse pärit ju Igavikulisest Olemasolust. Kõik aineline on aga ajaliselt muutuv ja liikuv. Kui ma vabastame end samastumisest, tekkib kerge ja mõnus olemine nagu iseenesest.
See võib ka tekkida ühisväljades, kus üldine meelelaad võimaldab vabaduse ja ajatuse seisundit.
Niiet unes oleme me oma tõelisele kodule lähemal kui füüsilises kehas ja seetõttu võib kehasse laskumine hommikul olla üsnaproblemaatiline, kui ei taha üldse siin maises kehas olla, kuna ei taipa, kui kallihinnaline ja väärtuslik on iga päev.
Oma olemamuselt on aga teadvus igavikuline. Ehk siis püüdleb koju tagasi. Siit siis ka kõik need tungid, kehast ära, mis äärmuslikel juhtudel paneb mõtlema enesetapmiste peale ja leebematel juhtudel tegema kõike, mis keha hävitaks.
Samas oleme me ju siia tulnud eneseteadvuse järgi. See on olnud otsus niivõrd kauges müütilises ajas, et selle üle ei saagi mõelda. See otsus on käsk loodusjõududele ja nende toime ei lõpe enne kui oleme ise teostanud täieliku ärkamise iseendaks olemisele.
Nii et see hommikune ärkamine on vaimse ärkamisega otseselt seotud. Iga Päev kui uus Elu, uus võimalus. Uued Loodusjõudude kombinatsioonid.
Milliseks ärkamine kujuneb, see sõltub otseselt sellest, kuidas on oma õhtuid veedetud. Kas on tehtud korralikult kokkuvõtteid päevas, lõpetatud päev selliselt, et midagi ei jääk poolikuks.
Arusaamatud asjad aga antud Suurele Elule lahendada öeldes näiteks. Ma ei tea kuidas seda lahendada, aga tulgu parim lahendus kõigile osalistele.
Ja siis saab toimida see meie oma vanasõna - Hommik on õhtust Targem.
Öö jooksul toimub sama protsess mis surma ja sünnivahel. Üks osa ainelist laskub sünniks /hommikuks jämedamasse tasandisse.
Kes minuga suhelnud on, teavad mu 4 päeva küsimust. Et mis toimus 4 päeva tagasi. 4 päeva on siis kiirkorras sündmusest füüsilisse kehasse jõudnud energia. Ehk siis haigestumiste põhjused võivad olla 4 päeva tagasi toimunud sündmuses, kus vallandus selline energia, mis kehas ilmneb haigusena. Mida me nimetame haiguseks, on muidugi veel omaette pikke teema.
Nii et kui me tahame oma hommikute kvaliteeti tõsta, tuleb alustada õhtust. 1-2 tundi enne magamajäämist peaks suutma tekitada meelde täieliku rahuseisundi. Kõik astraalis tekkinud seisundid elavad oma hetke üsna kaua. 1 tund rahu füüsilise aja järgi on vähemalt 10 tundi rahu astraalses tasandis ehk siis emotsionaalses tasandis, mida üks osa teadvusi näeb juba väga hästi. Mõttetasandis olev mõju on veel omakorda kordades pikem.
Teadvus ei ole samane ainega (mõtted ja tunded on ka ained), aga laskumisega tekib samastumine. Kui kasvõi väike osa samastumist lõpeb, tekib teadlikus mida me tunneme, kogeme mõtte ja tunde tasandil. Märkata seda, et meis on emotsioonid, et meist voolavad läbi mõttevormid, saab siis kui kasvõi väike osa teadvusest on vaba.
Enamasti esmakordselt nägemisel ,mis emotsioone kogetakse ja mis mõtteid mõeldakse, tekkib paanikalaadne olukord ja üritatakse kohe asja hakata kõrvaldama. Sellega aga tihtilugu hakatakse seda emotsiooni või mõtet hoopis kasvatama.
Sest Teadvus on Looja, kes seob Elusat Elu Ainega. Pöörates intensiivset tähelepanu sobimatule, me hakkame seda Elusa Eluga toitma ja loomulikult kõik see hakkab kasvama. Mida suuremas plaanis edasijõudnud teadvus, seda suuremat väge ta suudab
vormidesse panna. Mida kauem füüsilises kehas elanud teadvus, seda enam on tal seda väge käes, mida igalepoole nn "toppida". Tulemused on aga kõik siis näha füüsilises kehas, kui ka astraalses /mentaalses kehas. Ja siis pole enam imestada, mispärast vanade inimeste seas on haigused selline nähtus, et keegi isegi ei imesta, et vanad inimesed on haiged. Neil on lihtsalt olnud palju aega ja palju väge käes, et teatud mõtte ja tundevorme oma tähelepanuga intensiivselt toita.
Kui tahab oma elus midagi muuta, tuleb keskenduda sobivale, lõpetada sobimatu toitmine. Sobimatut on küll vaja märgata, aga piisab väga lühikesest ajast, et siis saab pöörata oma teadvus sobiva Loomisele.
Kui midagi on puudu, siis on see puudu selletõttu, et seda pole loodud. Kui Sa märkad seda, siis võimalik, et seetõttu, et see on Sinu töö luua seda, mis hetkel vajalik. Kui me muud ei saa teha, siis saame sobivat vajada.
Vajada sobivat riigikorda, valitsejaid, elukohta, suhteid. Vajada tervist, õnnelikkust loovaid tundeid ja mõtteid jne.
Kõige esmane Loomise objekt, on meie enda ehitus. Enamasti kui juttu tuleb Loomisest, siis mõeldakse selle all väliste objektide loomist. Aga kõige esmane on oma kehad. Lisaks sellele ehitame me veel ka Teadvusele maist ainet kasutades igavikulise kestvusega Kehasid.
Võime neid sõidukeid nimetada taevasõidukiteks. Ja tänu nende kehade olemasolule on võimalik eneseteadvus, mis mäletab eelmises kehas toimunut.
Mina on Looja oma meeleseisundile. Meeleseisund hääletab chakrad, energiakanalid. Meelseisund koosneb nendest mõtetest ja tunnetest, mida teadvus on valmis toitma oma tähelepanuga ehk siis kanaldama sinna Elusat Elu.
Nii et kuigi tundub, et välised vormid on meie peamine eesmärk siin elus, on tegelikult vaja alustada teadvuse jaoks välistest nähtustest. Ainelistest kehadest nimetusega Mõte ja Tunne.
Kell on hetkel 8:22. Tõusumärk on Vähis ja kohe kohe ületamast siis minu sünnikaardi Põhja Sõlme. Samal ajal on Pluuto loojumas.
Kirjutamise ajal tekkis tunne ja vajadus, seda kirjutis avalikustada ja avaldada ka internetis.
Head Päeva kõigile smile emoticon
Täpsemat infot astrokuruse kohta siis juba siin grupishttps://www.facebook.com/groups/astrokursused/
Infot saab ka maililt - heietuliastro@gmail.com
Tekst astrokuruse kohta siisamast blogist http://muutustetuuled.blogspot.fi/2015/04/astrokursus.html




No comments:

Post a Comment