07/04/2015

Uraani - Pluuto kvadraat ehk kuidas edasi

Uraani - Pluuto täpsed kvadraadid on nüüd äratoimunud ( neid oli kokku seitse) ja Uraani - Pluuto suhted on jõudnud teise veerandisse. Kui esimene veerand on kõigis suhetes kokkusulanud vägede ( kaks loodusjõudu + loomisringi kraadi läbi tulev) jõu kogumise aeg, siis teine veerand on juba tegutsemise aeg. Tehes oma elust kokkuvõtteid ja mõeldes suundadele, mida edasi teha, sain mitu korda üsna selge käsu. See ei olnud enam isegi mitte soovitus, vaid sõna otseses mõttes käsk - Muutu aktiivseks. Uraani - Pluuto kvadraat kestab meil veel mõju mõttes 1-2 aastat. Ja nüüd on olukord siis täiesti teine võrreldes esimese veerandiga. Kõik need ideed, visioonid, nägemused, kavatsused, mis inimkonnale tulnud esimese veerandi jooksul 1966-68 aastast kuni siis nüüd teise veerandi alguseni 2012-2015, tuleb nüüd meil kõigil ühiselt teostada. Ükski loodusjõud ehk siis astroloogias planeetideks nimetatud energia ei saa võtta ise vorme. Selle vormi annavad siis Loojad ehk siis teadvused ehk siis meie kõik koos ühiselt ja igaüks eraldi. Oleme astunud ajajärku , mis meie jaoks on elukestev ja kannab nimetust - ideed tegudeks.
Ise nägin nägemust oma tuleviku suhtes, mis saab olema seotud liikumistega looduses ja rännakutega nii maises kui vaimses maailmas. Ja tundub hetkel vajalik ja oluline, et need rännakud saaksid ka selliselt salvestatud, et neist saaks suurema loomisringi nähtav ja tajutav osa.
Kui Sa tead mõnda kohta, mis tundub eriti kõnetaks või mõnda kivi või kiviaeda, siis anna sellest teada. Leiame võimaluse luua ühine loomisring koos nende väekate teiste loodusriikide esindajatega.
Järgimõeldes juba toimunule ja oma võimalustel olen jõudnud järeldusele, et on vaja salvestada nii oma trummilöömisi kui ka rännakuid ja luua vestlusringide võimalus otse sündmuspaikadelt. Oleks vägev ühiselt avada kohtad, millest ise olen lugu pidanud või millest sina lugu pead. Sellega võtame oma Loomisringi ka Maa ja Kivid ja Taimed, Linnud ja Loomad. Hetkel on selle idee paremaks teostamiseks vaja filmikaamerat. Olen neid väikeseid salvestisi(üldse elus esimesed filmimised) teinud tabletiga, millel on üsna piiratud võimalused ja ajaliselt aku peab vähe vastu. Soovitusi, millist osta, olen juba saanud.


Kui soovid osaleda järgmistes ühistes võimaluste loomistes, siis rahaliselt on kirjuta kiri Osalen Loomises mailile  tervendajaheietuli@gmail.com  ja ma saadan arve kuhu ülekanne teha.
Kui mõni koht on endast teada andnud ja kutsub meid kõik endale külla, Siis anna sellest teada kas siis privaatselt või siis siin või Google keskkonna grupis Muutuste Tuuled.


Lisaks teatan, et olen aktiivselt olemas kui keegi vajab kiirkorras pinnalekerkinud uskumustest vabastamist. Aegasid kinni ei pane. Kui olen roheline kas siis Facebookis või skypes, võite kohe pöörduda. Kõige lihtsam on uskumusi vabastada siis, kui nad on aktiivsed. Tasu on hetkel annetuslik.


Kui tahate lihtsalt rääkida, siis tunnitasu on 75 eurot.


Skype konto on tervendaja Heie Tuli.


Mõtete ja infovahetuseks on hea kasutada maili tervendajaheietuli@gmail.com.


Jätkan ka astroloogiliste lugemistega, aga enne on vaja teha ära need lugemised, mille tegemine lükkus edasi seoses nende vestlustega. Selgus, et vestlused olid niivõrd intensiivsed ja vajasid sellist häälestatust, et meditatiivses seisundis kirjutamine oli võimatu.
Nii et kasutagem nüüd seda Uraani - Pluuto võimalust - Muutugem aktiivseks oma tegevuses ja teostagem oma Elu Mõte ( Elus Elu, mis vajab Taevast Maaletoomist ). Toogem Taevast alla Elusat Elu, igapäevastesse tegemistesse ja kasutagem kõiki teadmisi, mida oleme teadasaanud ja seda ikka Armastusega südames

No comments:

Post a Comment