22/04/2015

Marss - Teisipäeva elus teadvus.

Marss esindab inimehituses kõike seda, mida saab nimetada nimetusega - Jõud, Vägi, Liikumine, Tegemine, Töö, Eneseteostuseks vajalik energia, Instinkt, Seksuaalsus, Võime Luua. Võime olla Aktiivne, Võime võtta kontakti ja hoida ühendust väliste objektidega. Sisemises maailmas on ta kogu energialiikumine kõigis kanalites ja chakrates.

Kui Marsi energia on takistatud, siis ei liigu energia ei sisemises ega välimises maailmas. Ja märkame seda läbi takistuste, mis tekitavad ärrituse, vastumeelsuse, viha, ägeduse, vajaduse siin ja praegu otsekohe takistus kõrvaldada. Kui kogu sisemine maailm on veel täielikult peegeldunud välisele maailmale, siis võivad hakata takistuste kõrvaldamise läbi lendama ja kukkuma esemed ja võib tekkida vajadus inimestele, kes tunduvad meid takistavat, koht kättenäidata. Kui üks suurem inimhulk leiab, et takistusi tekitab üks teine inimhulk, siis on tulemuseks sõjalaadsed olukorrad. Seetõttu on Marsi seostatud sõjapidamisega. Algselt olevat Marss aga olnud põllumajandust kaitsev jumal, kuna põllumaad ja saadusi oli vaja kaitsta, hakkas talle vaikselt tulema ka neid ülesandeid, kus oli vaja kaitsta oma toodangut.
Idamaades on Marss Okultismi õpetaja ehk siis võimalus tema läbi õppida oma energiat tunnetama, valitsema, juhtima ja ka energiat looma.

Meil on energia saamiseks mitmeid võimalusi. Võime pöörduda Maaema, Jumalanna poole ja selleläbi hakkab liikuma keskmest väljapoole liikuv jõud ehk siis Maa südamest meie kehasse suunduv vägi. Aktiveerub chakra, mida on nimetatud Maatäheks ja mis asub meie jalataldade all. Võime pöörduda Taevase Isa poole, kus siis aktiveerub Peakohal olev Täheväravaks kutsutud chakra. On võimalik ka ise toota iseenda sees energiat ja seda protsessi nimetakse siis Kundalini ärkamiseks ja liikumiseks. Kui aga need kolm võimalust ei toimi, siis jääb järele suhete läbi hangitud energia. Ideaalsel juhul siis see, mis on endal üle, vahetatakse sellevastu, mis on endal puudu. Halvimal juhul üritatakse viimast jõudu kokkuvõttes toota ise seda vahetuseks, mida endale kõige enam vaja on. Ja kuna see antakse "teistele" minadele kasutada, siis puuduolemise tunne ainult süveneb ja süveneb.

Nii siis Marsile pühendatud trummirännakuga saab esitada järgmisi taotlusi ( seda siis enne trummirännakut). Kui on vajadus Marsile pühendatud otseühenduseks, siis on vajalik ka alguses saatja. Nii et taotlus võiks siis näha järgmine. Tuleb end kujustada niivõrd kõrgele kui suudetakse. Kas siis mõne kõrgele enda poolt külastatud kohale või siis kujutluses olemasolevale kõrgele kohale. Mäetipp või kes suudab tõuseb ka Maa piiridest välja.

MaaEma ja TaevaneIsa annan korralduse, et minu rännak toimuks parimal ja kõrgemal viisil ja palun endale vaimset saatjat. Vaimne saatja võib ilmneda väga erineval kujul. Võib olla inimkujuline, võib olla looma või taime või ka kivikujuline. Ta võib olla hääl või seisund või teadmine või ka tsitaat kusagilt raamatust või kellegi öeldud sõnad. Ja ka Vaikus võib olla Vaimne saatja. Ükskõik keda hoomate, öelge kindlasti tere ja lahkudes jätke kenasti hüvasti, tänades võimaluse eest koos olla.
Ja kui saatja on ärahoomatud ja suhted loodud, siis talle tuleb öelda see korraldus, mille jaoks te otsustate seda trummirännakut kasutada. Ja siis tuleb järgneda saatjale. Oma taotlust või küsimust võib reisi juures korrata. Siis on selge, et kõik mis rännaku jooksul toimub, on vastus sellele küsimusele/taotlusele/korraldusele/käsule.
Võimalikud taotlused :
Mu energia liigub takistusteta.
Mu chakrad toimivad harmooniliselt ja on kooskõlas Suure Plaaniga.
Kõikide energiakanalites voolab energia takistusteta.
Kõik energialiikumise takistused muudetakse ära parimal ja kõrgemal mõel kõigile osalistele.
Ma teostan ennast vabalt ja ilma raskustundeta.
Ma armastan seda mida teen ja teen seda, mida armastan.
Ma kasutan oma teadmisi ja oskusi tegudes vabalt ja kergelt.
Loon seoseid ja suhteid, mis parimal ja kõrgemal moel teenivad Taevatrepil tõusmist.
Loon ja hoian vabalt suhteid koostegutsemiseks.
Olen valmis tegema koostööd inimkonnaga
Teen Maaga koostööd.
Teen Valguse Vennaskonnaga koostööd
Teen Päikesega koostööd
Teen Linnuteega koostööd.
Siia teemasse saab siis lisada ka oma taotluse, mille ma võtan ka oma trummirännakusse.
Rännakut võib siis teostada teisipäevase päeva jooksul. Ja kõigil järgnevatel teisipäevadel omal valitud ajal.




Iga nädalapäev on kannab endas sama energiat, millest me isegi koosneme. Aeg - 7 Päeva on kui rännak läbi iseenda ehituse ja eneseloomise. Igaüks alustab rännakut oma Püha Päevaga. Esimesed 24 tundi kingib Loodusjõud, mis Päeva valitseb, Teadvusele kõige esmase võimaluse.

21.04 kuupäeva kui võimalikku järgmist trummirännakut nägin ma Kose juures trummi lüües. Sain aru, et on vajadus kõik nädalapäevad selliselt rännakutega tähistada ja need rännakud teha kättesaadavaks ka teistele vajajatele.

Minu jaoks on Marss okultismi õpetaja ehk ta on keegi, kelle läbi ma õpin Energiat Liigutama. Kui ma ei tule selle energialiigutamisega toime, tekivad õnnetusjuhtumid, kogen ärritust, viha ja vajadust KOHE takistus kõrvaldada. Kui see takistus tundub väline, siis sealt on tülide ja sõdadeni väga väike samm. Aine, milleks on ka energia, ise vorme ei võta. Vorme annab neile teadvus oma meeleseisundi ja tähelepanuga. Eluiga tuleb sellest, kui pikalt mingis seisundis viibitakse.

Sobivad kõik taotlused, mis seotud energiate liikumises ( mateeria/aine kaustamisega) hoidmisega. Ka tööd, mida me igapäevaselt teeme, saame teha seetõttu, et meil on võimalus energia liikumisse panna. Ka seda teksti siin ma kirjutan tänu Marsi Loodusjõule. Kui ma ainult mõtleks sellest rännakust, siis ka see Mõte liigub tänu Marsi väele.
Trummirännakut võib kasutada ka omal vabal valikult valitud eesmärgiks.

Hetkel kavatsen ma filmida tabletit kasutades, mille võimalused on üsnagi kesised. Olen võtnud sihiks, et hankida endale korralik tehnika, mis võimaldaks avada oma rännakud ja rännakutel tekkivad mõtted suuremale ringile. Kui sa tahad rahaliselt selles osaleda, saada kiri heietuliastro@gmail.com  pealkirjaga : Osalen Loomises. Siis tean saata andmed, kuhu osalust saata saab.

Alustamas on ka heietuli astrokursus  algajatele.  Tegemist on 3-4 aastat kestva püsiva protsessiga, mis vajab kogu elu ümberkorraldamist. Kursus koosneb nii videovestlustest, mis saavad olema kättesaadavad kõigile, kui ka isiklikest kohtumistest ja 1-1 suhtlemisest.  Kursuse toimumiseks on vajalik osalejate rahaline osalus. Täpsemat infot saab saab facebooki grupist https://www.facebook.com/groups/astrokursused/ või maili pealt heietuliastro@gmail.com

No comments:

Post a Comment