11/04/2015

Kuu Pluuto ühendus Kaljukitses

 
Uraani ja Pluuto 7 täpselt kvadraati on küll äraolnud, kuid Uraani - Pluuto kvadraadi mõju kogeme veel mitu aastat. Seda mõju aktiveerivad ja toovad meile siis lähemale kiiremini liikuvad jõud ja eriti need, mis osalevad inimese ehituses. Põhjuste tõttu ei hooma me end hetkel just väga suurtena, kuigi oma arenguvõimalustelt oleme hetkel olukorras, kus meie füüsilise keha taju võiks vabalt ulatuda... Saturni välja.

Mõne tunni pärast toimub täpne Kuu ja Pluuto ühendus ja see toob siis läbi Kuu loodujõu igaühele kohale Uraani - Pluuto koosmõju. Uraani-Pluuto suhted teises veerandis annavad meile võimaluse ja ka kohutuse muutuda aktiivseks. Kui seeme on muldapistetud ja idanemise aeg on möödas, siis tuleb kasvama hakata kui olud ja keskkond seda võimaldavad. Nii et võib öelda, et oleme jõudnud olukorda, kus meil on võimalik lubada endal kasvada.

Loodusjõud ise ühtegi vormi võtta ei saa, kõik vormid kingivad energiatele teadvused. Ja teeme me seda siis hingates vägesid sisse ja välja. Neid vägesid häälestavad siis nii meeleseisund kui ka keskendumine. Meeleseisund häälestab puhtad energiad nii sissehingates kui väljahingates ja tulemuseks ongi igale teadvusele oma kogemus ja oma elu. Füüsiline hingamine on meile tuntud, kuid lisaks selle hingavad ka teised tasandid omas rütmis. Hingame nii eetertasandil kui ka tunnete ja mõtete tasandil.

Kuu ja Pluuto ühendus võimaldab siis kogeda kõik neid hingelisi vorme, mis takistavad uuel energial vabalt voolata ja ilmneda. Olles neid kogenud annab ühendus ka võimaluse transformatsiooniks, enese ümberehitamiseks. Uraani läbi tuleb Loomisruumi koguaeg uut energiat. Ja see uus energia on mõeldud kasutamiseks. Kui me üritame seda uut energiat vanadesse vormidesse suruda, siis tulemuseks on nende vormide hävimine. Seetõttu siis ka Uraani seostakse purustustega, oma loomu poolest on Uraan aga neutraalne. Purustavaks muutub tema jõud ainult siis kui teadvus on end niivõrd ärapiiranud, et uue loomiseks ruumi napib.

Kui Uraani - Pluuto suhete esimene veerand võimaldab võtta energiat ideede näol vastu ja need ideed said võimaluse koguda väge, siis nüüd on aeg neid ideid teostama hakata. Kuna tegemist on väga suurte rütmide ja mustritega võib see olla algusest täiesti arusaamatu protsess. See, mida teeme või plaanime teha, võib olla üks väike mutrikene suures mustris ja oleme koosloomas kogu inimkonnaga järgmisi võimalusi. Suurt plaani aga ise ei näe ja seetõttu võib see tugev energeetiline surve "midagi teha, kuhugi minna" olla mõistuse jaoks täiesti arusaamatu. Siin saab siis kasutada usaldust Suure Elu Plaani suhtes, et kõik toimuv on meie kõigi kõrgemaks ja parimaks hüvanguks. See kõrgem ja parim on siis teadvuste jaoks alati see, et ärgatakse enese Loojaks olemisele. Ja siis avastatakse Loojaks olemise vahendid ja hakatakse neid kasutama. Sündmuste voog, mis seda võimaldab, ei olegi seejuures niivõrd tähtis. Nii et Loojaks olemise põhiline küsimus on mitte niivõrd see, mida teha, vaid kuidas teha. Kus on tähelepanu ja milline on teadvuse meeleseisund. Kõik, mida teadvus puudutab, saab väge juurde. Ja see kuidas teadvus midagi puudutab, kingib sellele vormile siis kas eluiga ja kvaliteeti juurde või mitte.

No comments:

Post a Comment