04/05/2015

Astrokursuse 2 videot ja tsitaat










Täna astrokursusele kirjutatud tekstist üks lõik :

Täna astrokursusele kirjutatust katkend : Täna on siis täiskuu. See on hea võimalus märgata ennast ja märgata teisi, kuidas pisiasjad hakkavad kerima suureks ja nähtavaks.
Kuidas väikesest mittemillestki võib saada kas siis meelt rõõmustav sündmus või meelehärmi tekitav sündmus.
Nende märkamiste läbi saab väga head teavet sellekohta, kus me hetkel oma teadvuseseisendiga oleme.
Ja teadvustagem selle pisiasja lumepalliks muutumisel, oma loomingut ( kui asi puudutab ennast) ja teise loomingut ( kui satume jälgija rolli)
Täiskuude ajal ja Sõnni - Skorpioni telge eriti võimaldab näha puhastustvajavat pisikest hingekribalat läbi võimendatud suurenduse.
Selleks et näha midagi imeväikest enda hinges, on vaja välist väga suurt peegeldust. Ilma selleta võiks jääda mulje, et olemegi juba peaaegu täiuslikud...
:::::
Võime sattuda olukord kus oleme tahtmatult sattunud selle Peegliks olemise rolli, mille abil teine saab oma hingesügavustesse vaadata.
Mõlemad rollid on üsna nirud kogemuse mõttes. Kellegi teise abil enda hinge vaatamine ( enamasti oleme raudkindlad, et TEINE ongi selline nagu me kogeme)
ja olla siis abiks teise hingevaatamises ( enamasti on teised ka raudkindlad, et oleme sellised, nagu ta hetkel näeb ).
Kui me siis tabame ennast nendes rollides, mida teha saab. Kõigepealt saab tunda kaastunnet. Nii enda olukorra pärast kui olukorra ees, kus asub teine inimene.

No comments:

Post a Comment