13/05/2015

Astromüsteerium : Veenus on Veenus on Veenus

Me kõik vajame kvaliteetseid suhteid. Vajame suhteid ka teadvustega, kelle kehad erinevad vormilt meie endi omadest ja vajame suhteid teadvustega, kes hoiavad meil üleval siin inimkogemust. Veenuse nimetusega saab nimetada nii Taevakeha kui inimese ehituses osalevat Loodusjõudu. Tema nimetusega võime tähistada ka enda võimet Armastada kui luba teistel Armastada ennast. Temaga seostakse nii seda, et harmoonia ja tasakaal on võimalik kui ka seda, et ilma tema väeta ei suudaks 2 aatomit ka ühiselt koos püsida. Ehk siis Veenus kui universumi kõigi vormide ehituskivi.

Kes olen Mina ja millised on Minu suhted Veenusega ? Kas neid suhteid üldse on ? Tahad sa neid suhteid luua või tugevdada?

Saame kokku 22.mai 18.30 Ovaalstuudios http://ovaal.ee/, et kohtuda Veenusega. Kõigepealt saab igaüks Veenusega kohtuda Veenusele mõeldes ja millega Veenus enese elus seostub. Kokkusaades saame saadud mõtteid üksteisega jagada. Seejärel peale juturingi loome võimaluse trummirännaku abil Veenusega suhelda ja temaga otsesuhteid luua.
Kokkusaamisel on põhiteemaks kuidas lubada endal Elul, teistel teadvustel ennast armastada. Leiame ühiselt võimalused, mida teha, et neid takistusi, mis ei lase Armastusel, Tasakaalul, Rõõmul, Ilul ennast puudutada. Selleks, et armastada iseennast, peab armastus juba iseendas elama. Selleks, et Armastus iseendas elada saaks, tuleb anda endale luba, et Suur Elu ja teiste teadvuste mõju endasse lubada.
Osalustasu on 15 eurot. Sellest 5- eurot tasuda arvele EE961010102061203006 Ene Muru - 18.maiks
Selgitusse kirjutage - Veenus. Kui maksate kahe või enama inimese eest, siis tehke eraldi ülekanne või kirjutage selgitusse ettemaks ja osalejate arv. Võib tasuda ka kogu summa korraga.

Võimalusel palun mitte hilineda.

Lisaks Veenuse teemale jälgin ka seda, et samm sammult mina olen seisundist astuksime ühiselt meie oleme seisundisse. Ja avardame samm sammult Meie oleme võimalusi.

18.30 -19.00 Vabas vormis suhtlemine.
19.00 - 20.00 Vestlusringid
20.00 - 20.20 Rännak
20.20- 21.15 Kogemuste jagamine vabas vormis
21.30 on kõik osalised Ovaali ruumidest lahkunud.

77ndale vestlusele sarnast ülekannet ei planeeri. On võimalik, et trummirännak salvestatakse.
POSTITUSED

No comments:

Post a Comment