06/05/2015

Merkuuri Päeva astrokursuse 2 osa.


Lisan siia täna, Merkuuri päeva, katkendi astrokursusele kirjutatud tekstist : 

7 Elusat loodusjõudu, mis üksteise järel loovad võimalusi ka Nädalapäevadena. 

Nii et nüüd siis tuleb hoomata ka Päikese tõusu, sest koos sellega vahetub Päeva Valitseja ehk siis Päevas oleva võimaluse ülevalhoidja.
Need väed ei sunni meid, need on puhtad algjõud, mustrid, mis on kõigile teadvustele kasutada. See milliseks mingi algjõud , Jumalik Vägi on tehtud,
see sõltub nüüd igaühes endast. 

Kui vaadata, mis materjalid on kättesaadavad Nädalajõudude kohta, siis märkab kohe, et need on kuidagi väga maised. 
Aegadejooksul on siia toodud siis ikka need nõuanded ja viited, mida inimestel on enda meelest vaja olnud.

Merkuur inimese ehituses hoiab üleval Tarkuse võimalust. See on see budhasuse seeme igaühes, mis soodsatel tingimustel hakkab idanema, kasvama end väljendama
ja ühel hetkel ka väljapaistma. Kui juba väljapaistab, saavad teised anda sellele väljapaistmisele nimetusi. Meil siin on levinud Tark, Teadja, Nõid, Shamaan, Teadmamees/naine, või mis iganes sõna, millel on antud siis sisu, mis viitab arukusele ja tarkusele. 

Merkuur võimaldab igasugust vahetust. Seetõttu on arvatud, et temast võiks palju abi olla kaupmeestel. Ka vargad pidasid teda oma jumalaks ja kaitsjaks. 
Nii et igasugune infovahetus, olgu siis sõnaline, kirjalik, massimeediavahendusel vajab edastamiseks ja kohalejõudmiseks võimalust mida hoiab üle astroloogias Merkuuriks nimetatud loodusjõud.

Nii et täna võiks endalt küsida ka Kas mu sõnum, mida edastan on täpne ? Ja kas see mida kuulen teisi rääkivad jõuab ikka ilma moonutusteta kohale? Kas see mida ma kuulen, on ikka see, mis tegelikult ka öeldi ?

No comments:

Post a Comment