14/05/2015

Neljapäev - Jupiteri Päev

Katkend täna - neljapäeva- Jupiteri päeval  astrokursusele kirjutatud tekstist :

Jupiteri toime võimaldab avarduda, tunda täiust ja täitumust. 
Seetõttu sobivad Jupiteri päeva ja tundi kõik tegevused, mis laiendavad mõjuvaldkonda. Uues sõbrad, ettevõtmised, kontaktid ametiasutustega. 
Jupiteri mõju on nimetatud Suureks Õnneks.  (Väikeseks Õnneks on nimetatud Veenuse mõju).
Kui mingi valdkond või olukord või seisund justkui iseenesest laheneb või terveneb, tasub otsida Jupiter mõju. 
Kui meie elu puudutab Jupiteri loodusjõud või meie enda Jupiteri loodusjõud saab kas kellegi poolt puudutatud ( teiste sünnihetked aktiveerivad enda kasutada olevaid loodusjõudusid-Planeete)
võime kogeda tunnet, et oleme kõikevõimsad. Kõik on võimalik, jõud mis voogab sees tundub lõputu. Nende hetkede ajel alustatud tegevus võib peale Jupiteri mõju nõrgenemist lõppeda või nõrgeneda,
kuid ometi need teod on tehtud, mis Jupiteri seisu ajal tehtud sai ja need loovad uusi põhjuseid tulevikus toimuvateks sündmusteks.
Isegi väga jõuliste Jupiteri seisude kohta võib öelda ,et see on õnnistus. Hiljem lihtsalt tuleb tunnistada, et tekkis hulgaliselt liialdusi. Vastavalt siis sellele, kuhu teadvus selle väe suunab. 
Võib liialdada nii alkoholiga  kui ka näiteks raamatute lugemisega. Võib alustada ülejõu käivaid füüsilisi tegevusi või võib ka alustada vaimsete harjutuste tegemist, mis ühel hetkel selgub, et käivad hetkel veel üle jõu. 
Nii et Jupiteri väe puudutust saab teadvustada ja kui ollakse häälestunud, sellele miskile, mida üldnimetuse saab nimetada Tarkused/Buddhaloomuseks jne, ja mille teostamise korral tekib meeleseisund, mille üldnimetusi on palju
Tark/Teadja/Buddha/Odin/Merkuur/Mahatma/Kristus, siis võib öelda, et oleme kohtunud Guruga - Õpetajaga. 
Kui veel sellist häälestust pole, täidab Jupiteri mõju kõik selle, millele teadvus tähelepanu pöörab. Andes sellele avaruse, täiustunde ja kogemuse, et Kõik on võimalik. 



No comments:

Post a Comment