26/05/2015

Tänasest päevast ( Astrokursuse jaoks kirjutatud teksti)

Algajate astrokursus juba käib, liituda saab kuni 1.septemberini. Liitujale on nähtavad kõik eelnevad tekstid. 
Astrokursusel oleme rääkinud isiklikust Pühast päevas, planeedi päevadest ja planeedi tundidest.

Tere Teisipäeva - Marsi Päeva!

Tänase päeva teemaks on jälgimine ja teadvustamine, kuidas liigub Vägi. Märkame seda liikumist tegelikult siis kui Liikumises olev Vägi millegi vastu põrkub. 

See on samamoodi nagu Tuulega. Keegi ei tea, milline on Tuule hääl. See hääl, mida teame tuulena, on heli ,mida teevad takistused. 

Nii et jõudu märkame siis kui meis toimub muutus ja mustrid, mis on olemas takistavad enegria liikumist. 
Edasi toimub siis juba see, mida me võime nimetada nii soovitud tagajärjeks kui soovimatuks tagajärjeks. 

Võime hoomata jõu ja liikumise ülesloovat, toetavat, väestavat toimet.
Ja võime hoomata, et see jõud ja liikumine elustab midagi, mida meel pole nõus nimetama loovaks, toevaks ja väge  kinkivaks. 

Nii et kui hoomab väge enesest toimimas. Selle võib aktiveerida kellegi sõna, saadud info  või ka valesti kuuldud info ja valesti arusaadadud sõna. Et kui hoomab eneses väge toimimas
saab märgata MIDA MINA edasi teen sellega. Isikud, kes seda äratavad tuleb üldjuhul mängust välja jätta. Isegi kui nende tegevus on tahtlik (ükskõik ,kas hindame seda enda soodsaks või ebasoodsaks)
on nende tegevus käivitaja rollis. See, mis käivitub, on enese looming. Kui see, mis käivitub, on enese looming, siis saab selle kõik ümberluua, kui selgub, et see kohe üldse ei sobi. 

Kõige olulisem Loomise  õppimise vahend on inimese enese keha. Et eneseteadvus saaks ärgata on vaja eraldatust ja aegluubis kõigi oma tehtud tegude nägemise võimalust. Seetõttu toimib ka karma ja taassünnid seadus.
Ehk siis iga liikumapandud energia, iga loodud muster, vorm, süsteem toimib lõpuks Loojale. Ehk siis Iga Looming pöördub Koju ehk siis Looja juurde tagasi. 

Tänases päevas toimib Kolmik Marss, Retro Merkuur, Päike koos ja nad on läbi Kuu meile kõigile väga lähedal. Inimese ehituses mitteosalevatest planeetidest aktiveerib seda seisu veel Neptuun. Neptuun lahustab piire ja 
vorme ja võimaldab meditatsioonilaadseid seisundeid. Kui inimesel on eneseteadvus olemas, on need meditatsioonilaadsed seisundid ülesloovad ja eneseteadvuse kasvamist soodustavad rännakud.
Kui eneseteadvus puudub võivad meditatsioonilaadsed seisundid ilmenda võib tekkida kaoselaadne olukordu, kus teadvus ei suuda ühtegi toetuspunkti leida ja võib tekkida udune ja väärastunud arusaam kõigest, mis ümberringi toimub.

Eneseteadvuse olemasolu korral on aga taju ja tunnetus väga selge.  Päev siis teeb meid ülitundlikuks. Ülitundlikuks toidu, ravimite, suhtlemise, jõu ja energialiikumise ilmingute suhtes. 
Ja esitab meile küsimuse - Kuhu ma suunan oma teadvuse, mida ma valgustan. Kas ma valgustan sobivat või sobimatut. Kas ma lähen kaasa kõige sellega, mille kestvust ma ei soov või häälestun sellele, mida soovin kaasavõtta igavikku. 
Harjumuspäraseid mustreid EI PEA kasutama. Kõik mõtte ja tundemustrid, milles loomises teadvus on olnud osaline kas siis teadlikult või teadmatult, on muudetavad. 

Selleks on vaja Ennast Teadvustada ja seda, et Minul on Tahe ja et seda Tahet saab kasutada taotlusena. Käskiv kõneviis pole meile antud mitte inimestega suhtlemiseks, vaid see on tekkinud Loodusjõududele korralduste andmiseks. 
Iseenese keha ja energiamustreid tuleb luua käskivas kõneviisis. Kui võtta ohvri roll või teha seda paluvas vormis, lisab see olemasolevatele lihtsalt väge juurde. Kuna oma loodud mustrite suhtes ollakse Valitseja, Käskija, Keskmes olev, siis
iseendalt pole mingit mõtet paluda mustrite muutmist, kui sellele ei järgne korraldust need mustrid äramuuta. Seetõttu võib üks osa nn inglitega tööst ka olla üsna tühi, kuna kui on tegemist tõeliste valgusolenditega, siis nende tegevus ei saa olla püsiv,
kui teadvus iseennast keskme ja loojana ei teadvusta. Ideed, mida järgitakse,  vaade maailmale, väärtused, mida hinges hoiab on eneselooming ja kui nendes toimub muudatus, tuleb see muudatus teha Keskmest  - Mina olen Mina seisundist lähtuvalt. 

Nii et jälgime tänast päeva ja siin järgnevaid päevi. Meil on suurepärane võimalus avastada enese loomingut, mis ilmneb selleläbi ,kuidas maailm mõjub meile. Ja kui see mõju on sobimatu, saab asuda uurima millised energialiikumise takistused on loodud
ja neid siis muutma hakata. 

No comments:

Post a Comment