03/05/2015

Täiskuu - Valgustumise võimalus



Homme, 4.mail, kell 6.43 on täiskuu. Päike 13.23 Sõnnis, Kuu 13.23 Skorpionis. Seda täiskuud tähistab üks osa teadvusi aga ka Buddha sünnipäevana ehk siis Tarka/Teadja sünnipäevana. Alates Buddha sünnist on lugematud maikuised täiskuud kinkinud kõigile avatud teadvustele lisavõimaluse. Kõik Skorpioni/Sõnni telje kraadid on tänu sellele rütmile elusamast elusamad, valmis elustama ka meid, siin ja praegu

Ja siinkohal võib esitada küsimuse, kas tegemist on välises sündmusega või see on midagi väga isiklikku ja sisemist. Kas Tark/Teadja, keda me tajume väljapool olevana, on ikka väljapool.

Väline Tarkuse ja Armastuse kogemus on alati sisemine ja väga isiklik. Seda seetõttu, et Tarkuse ja Armastuse seeme, budhaloomus, on igasühes olemas juba alates oma taevasest sünnist alates. Erineme sellepoolest, kuidas me selle seemnega ringi oleme käinud. Kelles ta on lihtsalt võimalusena olemas ja kes on selle võimaluse elanud nähtavaks ja elavaks.  Välises maailmas äratuntud Tark võimaldab tarkuseemnel kasvamist ja väljas selliste muutuste tekkimist, et ka astraalset /mentaalset keha omavad teadvused saaksid võtta otseühendust teadvusele äratuntaval moel.

Füüsiliselt on Buddha meie hulgast lahkunud. Aga tänu tema lubadusele, on ta olemas nii eeter kui ka astraalsel ja mentaalsel tasandil koguaeg olemas. Ta on üks paljudes, kes on valmis ootama ära inimkonna viimase teadvuse, et koos kõik ühiselt liikuda evolutsiooniprotsessis edasi.

Kui vaadata nüüd seda sünnipäeva kaarti jääb silma Jupiteri asetus Lõvis, mis annab sellele täiskuule eriliselt avardava ja Õpetusi võimaldava varjundi. Jupiter siis 13.35 Lõvis. Idamaades Gurus nimetatu võimaldab meile tervikutunnetust ja selle märkamist, mis meil olemas on ja mida me seni kasutanud pole. Avardumise suuna siis määrab igaüks ise oma tähelepanu ja meeleseisundiga.

Täiskuu koos Jupiteri võivad kui Välk tabada teadvust, kui ta on valmis. Valgusevõimalusi jagub küllaga.

Täiskuu iseenesest toob välja ka need astraalmaailma takistused, mis seda valgustumist veel ei võimaldab. Kuu siis kui inimehituses loodusjõud, mida on nimetatud ka astraaltasandiks. Astraaltasandisse kuuluvad nii mõtte kui ka tunded. Üliemotsionaalsus ja ärritumine täiskuudel ongi võimalus näha, mida on kogutud ja mida on võimalik siis endast vabastada. Kas seda, mis üleskerkib luuakse uuesti või mitte, see juba sõltub siis teadvuse valikutest.

Täiskuupäevadel on kõikide tehtud tegude, mõeldud mõtete, kogetud tunnete mõju kordades tugevam tavalistest päevades. Kõiki täiskuu päevi võib oma puhastusvõimaluse pärast nimetada nii Buddha päevadeks kui ka saatanlikek päevadeks, vastavalt sellele, millise valiku siis teadus otsustab teha. Kas suund on Valgustumine ja Vabanemine või ollakse veel teadmatud sellest võimlausest.

Esoastros on Vulcanil suur roll astraalmaailma puhstamisel ehk siis Kuu printsiibi läbitöötamisel. Ja ka teiste printsiipide puhastusprotsessides on tal oluline roll. Aga kõige esimeseks on vaja puhastada astraaltasand, mida me kehades kasutame, sama puhtaks kui ta oli siis kui me selle keha loodusjõu endale kasutada saime.

Kuu varjab enda taga Jumalikku Puhast Väge, mis ei tule enne välja, kui iga teadus on suutnud astraalmaailma ( mõtte ja tundetasandi) luua selleseks, et see Jumalanna/Kuninganna saaks meid otse kõnetada.

Niisiis võivad nende kolme päevajooksul täna, homme ja ülehomme üleskerkida ka takistused, mille oleme loonud enestele nõustudes mõtte ja tundemustritega, mis moonutavad valgust ja murravad ta selliseks, et valgust on väga raske ära tunda. Ka Tarkuse äratundmisel on Kuu printsiibil oluline roll. Ehk siis täna, homme , ülehomme, koputab ärganud teadvus, kellel nimeks Gautama Buddha, igaühe ukse taga ja tulemus sõltub sellest, millises seisus oma meele ja olemisega oleme. See vägev sähvatus tuleb inimkonnale appi igal Sõnni Täiskuul. Aastast aastasse.

Kuna selle täiskuu kraadid puudutavad mind ennast üsna otseselt, hakkasin ma otsima, kas pole need kraadid kordunud. Leidsin 13.19 Sõnni/Skorpioni teljel toimunud täiskuu 3.mail 1996. Nii et võib öelda ,et õhus on 96 aasta kordust...
Kui teil on sünnihetkel loodusjõudusid Sõnni-Lõvi-Skorpioni-Veevalaja ristil, siis võib see olla kindel valik, et kogeda Tarkuse ja Armastuse puudutust, mida kannab ja hoiab ka praegu üleval Buddhaks nimetatud teadvus.

Kaardist jääb veel silma võimast transformatsiooni võimaldav Orcuse(Neitsi) Saturni (Ambur ) kvadraat, mille toob inimkeha tasandile Merkuur (Kaksikutes). Nende mõju aitab samuti kõrvalda kõike seda kõrvaldada, mis pole igavikuline Elus Mina. Kõik, mis tekitab kannatusi, piina, painet ja pole otseselt seotud füüsilise keha kahjustustega, on märgid sellest, et peame ennast kellekski, kes me tegelikult ei ole.

Olgu meil kõigil meelerahu ja kannatlikkust kõrvaldada takistusi ja mustreid, mis Valgusel Valgusena paista ei lase.
Olgu meil kõigil avatust lubada Tarkusel ja Armastusel ennast puudutada, et ise Tarkuses ja Armastuses kavastada.
Olgu meil kõigil valmisolekut Valgustuda.

No comments:

Post a Comment