08/12/2014

Kuu Vähis ja Uus tuleb ja Vana läheb


Täna kell 17.00 tõuseb Kuu ja saab nähtavaks ja selgemalt tajutavaks see pinge, mida päevajooksul seis koondanud on. Paljuräägitud Uraani - Pluuto kvadraat, kelle 6endast täpsest kvadraadis on hetkel puudu 17 sekundit, jõuab igaühele siis tema mõõdujärgi "nahavahele". Vahel öeldakse, et Kuu aktiveerib mingi seisu. Õigem oleks öelda ,et Kuu toob seisu kohale (Sama on teiste nn isiklike loodusjõududega). Toob nii kohale, et see on enda elus äratuntav ja kogetav. Päevas on niivõrd palju väge, et seda energiat ei saa liikuma. Mida enam piiritletud minatunde põhiselt tegevuses olla ,seda raskem, uimasem ja segasem võib tänane päev tunduda.

Pinge kerib ja kerib ja kerib sisemiselt ja siis haakub mõne väljas oleva sündmuse külge. Olgu selleks mõni vestlus või sündmus või olukord või netist loetud uudis või kellegi mõte. Haakub selles määras, millele me end häälestanud oleme. Kui iseloomustada Uraani-Pluuto poolt loodud olukorda ühe lausega, siis oleks see - "Vana mingu, uus tulgu kõrgemal ja parimal viisil kõigile osalejatele" . Aga eristada seda, mis on minemas ja mis on tulemas pole sugugi lihtne. Eriti kui peab tegutsema vastavalt ametijuhendile, kus mittetegemine pole töökohustuste hulka kirjutatud. Vana saab ju minna siis kui seda vanamustrit enam ei kasuta ja selle asendab siis jooksvalt uue mustriga.

Pluuto seisude ajal vana läheb ka siis kui seda vana mustrit üritab ikka edasi kasutada. Aga siis tekib hinge selline seisund, justkui hinge tiritakse ja rõhutakse, justkui oleks jäänud mingi raske koorma alla, mille all ei ole ruumi ei hingata ega liigutada. Kui teadvus on kontaktis nende energiatega, mis on suunaga oma algolekusse võib tunduda, et ühtegi sammu ei jaksa astuda. Kui veel kohusetunne sunnib ja süütunne süüdistab, et peab ju neid asju tegema, siis ongi loodud olukord, kus teatud haigused saavad väga suure väe ilmnemiseks. Kui veel sellele oma suutmatusele end liigutada ja midagi teha liitub teiste süüdistamine, kes ka justkui on osalised selles endas olevas seisundis, on jällegi asutud looma energiat, mis võib lõpuks kehas ilmneda kasvajate ja pöördumatult kulgevate haigustena.

Kui on raske ja liikuda ei jaksa, leiab alati aega hetkeks peatuda ja teha üks väike meditatsioon teemal - "Vana mingu, uus tulgu, kõigile osalistele parimal ja kõrgemal viisil". Kui on vaja midagi teha, saab sellised väikeses teadvustamises häälestada end ringi. "Annan ära mustri, mis ei toimi ja võtan kasutusele uue mustri, mis toimib".

Kuu on täna Vähis, Uraani Jääras ja Pluuto Kaljukitses. Peale seda kui Kuu on teinud ära täpsed aspektid Uraani ja Pluutoga, haarab ta Kuu põhja (17.25 Kaalud) ja lõunasõlme (17.25 Jäär)mõju ka endasse ja taevasse kujuneb jõuliselt toimiv Suur Rist. Sõlmede osalus Uraani ja Pluuto kvadraadis iga päevaga suureneb ja see tähendab, et toimuval on tugev mõju saatusele. Saatus siis mineviku kogemuse ja võimaliku tulevikukogemuse kokkusulandumine praeguses hetkes. See võib ilmneda selleläbi, et mõeldakse palju minevikule. Uraani lähedus Lõunasõlmega võib luua olukorra, kus minevik võib avada täiesti uue maailma, mida pole varem teadvustanud. Ja päevakorda võivad tulla ka mõtted, et kuidas siis edasi. Kui ma vanaviisi ei saa või ka ei taha enam elada, siis kuidas seda oma elu siis korraldada uuel ja parimal viisil iseenda ja teiste heaks.

Minevik lõpeb ja tulevik algab siin Olevikus, Just Praegu selles Hetkes.

Kuu teeb Pluutoga vastaseisu 19.01 ja Uraaniga täpse kvadraadi 19.32. See on energia kontsentratsiooni mõttes plahvatusohtlik aeg, kui neid energiaid ikkagi üritatakse ignoreerida. Nii Uraani kui Pluuto energiad on sellised, et nad toimivad nagunii. Sügavalt magava teadvusejaoks võivad nende energiakogumitest kantud sündmused olla plahvatuselaadse iseloomuga. Halvimal juhul sellises magavas seisus energialiikumiste mitteliikumises hoimine tekitab väliseid plahvatusi. Loodetavasti on aga ärganud teadvusi sellisel hulga juba, et see energia kasutatakse teadlikult ära ja väliste sündmuste jaoks, mis oleks lõhkuva iseloomuga, ei jagu energiat. Välistesse sündmustesse kanaldub see energia, mida sisemuses ei suudeta äralahendada kui ka see ,mis iseenda otsusega suunatakse välises maailmas muutuste tegemiseks. Uraani ja Pluuto energiat, kui see meid puudutab, kasutamata jätta ei saa. Jääb ainult valida, kuidas kasutada.

Uraani - Pluuto kvadraat jagub meile siin nüüd püsivalt kuni aprilli lõpuni. Ja see on suurepärane võimalus teadlikult vabastada end mittetoimivatest mõtte ja tundemustritest, uskumustest, mis ei ole enam tõhusad ja ei toeta ja tekkinud ruumi saab täitsa uute arenguks vajalike mustrite ja uskumustega.

Igal inimesel on otseühendus Tarkuse ja Armastuse ühisväljaga. See otseühendus on olemas ka siis kui inimene sellest midagi ei tea ja sellest kunagi kuulnud ka pole. Tarkus pole üksikute väljavalitute valduses, uks Tarkuse ja Armastuse universumisse on igaühe hinges olemas. See võimalus on olemas alates hetkes kui me teadvustena sündisime ajastuid tagasi. Ja igaüks saab sellest uksest sisseastuda igal ajal. Vaja on vajada oma ellu Tarkust ja Armastust ja siis on ta kohe kohal. Kui tekivad sündmused, mis on tõesti maises mõttes hullumeelselt puntras. Siis on võimalik korraks peatuda ja endalt küsida : mida kõike ma selles olukorras teha saan, et see laheneks parimal ja kõrgemal viisil kõigile osalistele ( kui soovime ainult endale kasulikult olukorra lahendust, siis see uks jääb suletuks) . Vastus valgub otse teadvusesse, ilma mingi vajaduseta küsid nõu kelleltki teiselt, kellest me arvame, et ta TEAB.

Olgu meil kõigil väge ja teadlikust, vajada Tarkust ja Armastust, et meie kõigi ühine looming looks õnnelikkuse võimalusi kõigile teadvustele.



No comments:

Post a Comment