21/12/2014

Palju õnne Kuu ja Päikese sünnipäeva puhul



Homme 22.12 on kaks sünnipäeva. Sünnivad Päike ja uus Kuu, seda nii väljas kui meis enestes . Päike liigub Kaljukitse kell 1:04. Kuuloomine toimub 3:37. Kuuloomine täpselt pööripäeval on haruldane ja eriline sündmus. Topelt algus, mis koos võimendavad kõikide teadvuste olemise viisi kehastumise erinevatesse loodavatesse vormidesse. Selle kuu viimane veerand (7 päeva enne kuuloomist) on olnud täis võimalusi sisemiseks puhastuseks. Aktiveerunud on edasiliikumist takistav, läbi toimunud sündmuste, suhtete ja tervise. Ja see on ettevalmistus ja võimalus Valguse ärkamiseks. Tarkuse ja Armastuse püsiva seisundi sünniks.


Kardinaalne Rist - Jäär, Vähk, Kaalud, Kaljukits on meile arengulist hüpet võimaldavad. Nende märkide mõjul, kui on olemas oma tahe ja taotlus, toimuvad nii ärkamine, märkamine, taipamine, Kes ma Olen ja mis asju ma siin maapeal seekord ajan. Tekkinud enese ja meie teadvus võimaldab asuda tegutsema täie teadvusega seisundis "Mina olen see, kes mina olen".

Iga Pööripäev avab 2 nädalat kestva Värava. Selle jooksul saab teadvus intensiivse võimaluse. Talvine pööripäev kingib võimalused püsivaks Tarkuse ja Armastuse seisundi sünniks. Võime seda seisundit nimetada ka üldnimetusega Kristus. Nimetus Kristus on sündinud tähistab ka sõnu - Valgus on minus sündinud. Tarkus ja Armastus on minus sündinud. Olen sündinud Iseenda teadmisesse oma võimalustest ja asun neid võimalusi kasutama Armastusseisundis kasutama.

Järelejäänud tunde kuni Päikese sisenemiseni Kaljukitse saab kasutada eneses kõige selle vabastamiseks, mis ei ole enam vajalik kõrgemaks arenguks ja häälestada end vastuvõtma ja kasutama, seda Uue energia lainet, mis tekib peale pööripäeva 2 nädalajooksul. Seda soosib ka Uraani-Pluuto kvadraat. 23.12 muutub ka Uraan direktiivseks. Oleme alates juuni lõpust sisemiselt uuenenud ja nüüd saame täie jõuga uusi vorme looma hakata.

Iga ühendus toob Suurest Elus uue energialaine Loomisruumi teadvustele kasutada. Seda uut teadvused loovad läbi oma tähelepanu ja meeleseisundi. Loovad kas vanu mustreid kasutades või uusi kasutusele võttes. Keskendumine nähtusele/inimesele suunab oma meeleseisundi mingisse objekti ( olu selleks siis tegevus, inimesed või seisundid). Tegevust võib nimetada ka elukestvaks kanaldamiseks. Kui tegemist on teise inimesega, kes on ka ise elukestev energiakanaldaja, siis tekib järgmine protsess. Kui see mida kanaldame ( mõtle ja elame tundeid läbi seoses teise inimesega) ehk siis teisele suuname, leiab midagi sarnast tema väljast, siis see aktiveerib sarnase passiivses seisundis oleva, mida oleme kogunud oma igapäevase eluga. Kui teises ei ole sarnast loomus, mis endas hetkel valitsev, kui teisele vägesid kanaldame, siis tuleb energiavoog hetkega tagasi ja aktiveerib sama loomuse iseendas. Ja nii võib meile tunduda võimendatult oma loomisväe sisu. On see Armastus ja Tarkus või hoopis viha, tigedus , ärritumine jne.


Teadvus on loomult ja sünnilt igavikuline. Enne ainesse laskumist on teadvus üks kõige ja kõigiga, ühene Olemasoluga. Ainele vormide andmisega, erinevate loomiskihtide loomisega ja neisse kehastumisega, võtab teadvuse endale võimaluse olla oma loomusest teadlik. See on eneseteadvuse sünd on ajaliselt pikk protsess. Ja selle arengusse kuuluvad nii MINA OLEN seisundi kui MEIE OLEME seisundi sündimine. Aine võimaldab sündida minatundel ja meie tundel. Ja sellel mina ja meie teadvuseseisundil on veel erinevaid astmeid ja võimalusi - egoismist isetu Minaiseni. Kui Vähi mõjul saab sündida Mina olen seisund(Vähk värav ainesse), Siis Kaljukitses(Värav ainega samastumisest välja) sünnib Meie oleme seisund. Meie võib siis olla nii perekond, kui suguvõsa, maa ja rahvas, Inimkond, Planeet Maa, Päikesesüstee, Linnutee, Olemasolu. Ainult ühtustunnet tundes on võimalik olla püsivas Armastuse ja Tarkuse seisundis - püsivas elusa Päikese seisundis. Teadvuseisund meie oleme võimaldab asutada ka teenima meie ühist olemist selliselt, et Mina ise on alati Tarkuse ja Armastuse ehk Päikese seisundis.

Järgmised kaks nädalat võimaldavad intensiivselt teadvustada oma Loojaks olemist nii Mina Olen kui Meie Oleme seisundina. Ja on võimalus intensiivselt luua mustreid, mis siis aasta jooksul vormiliselt nähtavaks saavad.


Head Sisemist Päikese Sündimise Aega. Taotleme Meie ühist ärkamist iseenda võimalustele.
Ja Loome loomisväärset ja õnnelikkuse võimalusi nii iseendale kui meile kõigile.
Häid Pühi!






Panen lisana siia Kaljukitse 1 kraadi tähenduse vene ja inglise keeles :
ACT IV
CAPITALIZATION
SCENE NINETEEN: CRYSTALLIZATION
FIRST LEVEL: ACTIONAL
PHASE 271 (CAPRICORN 1°): AN INDIAN CHIEF CLAIMS POWER FROM THE ASSEMBLED TRIBE.
KEYNOTE: The power and responsibility implied in any claim for leadership.
The religious ideal implied in the preceding symbol has now materialized or crystallized into sheer power — the power to lead the community and to ensure its welfare or even its physical survival. The energies released through group cooperation (Libra), deepened and emotionally experienced as forces of great potency (Scorpio), and given meaning and conscious purpose (Sagittarius) are now stabilized and hierarchized. The power of the group is turned into a measurable and carefully managed "capital." The words "chief" and "capital" come from the same Latin word, caput, meaning "head." A time comes in many lives when the individual finds himself placed in a situation that allows him to assume power over his comrades, however limited this power may be. Is he ready to do this effectively and responsibly? This is the supreme test of man in society. It complements its polar opposite (summer solstice degree), which refers to the acceptance by the individual of a new kind of allegiance as a foundation for the integration of his mature personality. Such a foundation may, but need not, refer to establishing a home.
This represents the first stage in a five-fold process — the fifty-fifth sequence of five symbols. It refers to the capacity latent in every individual to claim and assume AUTHORITY in a vital group-situation.
http://mindfire.ca/…/An%20Astrological%20Mandala%20-%20Capr…
Акт IV: Капитализация
Сцена 19: Кристаллизация
Первый уровень - действие
Фаза 271 (1° Козерога). Индейский вождь требует признания его власти на
собрании племени.
Ключ: власть и ответственность, подразумеваемые требованием ли­дерства.
Религиозный идеал, изображенный в предыдущем символе, материа­лизуется или
кристаллизуется теперь в чистую власть - власть и способ­ность управлять
обществом, обеспечивая его высвобожденные в груп­повой кооперации (Весы),
углубившиеся в эмоционально выразившиеся как силы, обладающие большой мощью
(Скорпион) и получившие зна­чение и сознательную цель (Стрелец) теперь
стабилизируются и иерархизируются. Сила группы превращается в измеримый и
хорошо управ­ляемый "капитал". Слова "вождь" и "капитал" происходят от одного и
того же латинского слова "капут", голова. В жизни многих наступает момент,
когда индивидуум оказывается в ситуации, позволяющей ему принять власть над
своими товарищами, сколько бы ограниченной ни была эта власть. Готов ли он
сделать это эффективно и ответственно? Это важнейшее испытание человека в
обществе. Этот момент дополня­ет противостоящий ему (градус летнего
солнцестояния), относящийся к принятию индивидуумом новой лояльности как основы
для интеграции в нем зрелой личности. Это может (Хотя и не обязательно)
относиться к основанию дома.
Первая стадия 55-й ПП отсылает к способности, кроющейся в каж­дом, к принятию и
утверждению власти в жизненной групповой ситуа­ции.



No comments:

Post a Comment