05/12/2014

Marss Veevalajas

Kirjutatud kommentaariks Salvador Rosso Marss Veevalajas tõlkele foorumis Täheseemned. Tänud! Huvitav seis kujuneb ka vanaaasta õhtuks. Nimelt on Jupiteri ja Marsi täpne vastaseis 1. jaanuaril. Marss pole midagi välist, ta on meie kõigi siinkehastumise üks osa, nii et oleme ise Marsi energia tootjad, kasutajad, loojad ja see kuidas me Marsi energiat kasutame, see sõltub sellest kuidas me oleme häälestanud end. Mis on meie siht, mis väärtusi me hingestame ja millistesse sündmustesse selle suuname. Ja Marss on osaline just nende sündmuste ehk siis liikumiste tekkimisel. Kõik kus toimub liikumine, seal vajame Marsi väge. Kui Marsi energia on takistatud, siis ilmneb see ägedate mõttevormidena, mis ei võimalda vastuvaidlemist. Meie keeles olev käskiv kõneviis esindab tegutsevat Marssi .Anname korraldusi oma kehadele Marsi energiaga. Ja teistest mõtlemine on sellest energiast kantud. Emotsionaalsel tasandil on Marsi energiast kantud emotsioonid sirgjoonelised ja sihisuunas liikuvad. Kehas väljendub see pidevas vajaduses midagi teha, liikuda, korraldada, käskida ja aktiivselt sekkuda koguaeg kui ilmselgelt asjad ei lähe nii nagu ise tahaks. Nii et Marsi toimel kõik edeneb ja liigub. Kui endas on aga Marsi energia ehk liikumine takistatud, siis ilmneb Marss läbi ärrituse, viha, ägestumise, pahameele, vajaduse teisele koht kättenäidata, otsekohe kõrvaldada kõik takistused. Füüsilises kehas kui liikumine on takistatud, siis Marsi seisude ajal saavad kergelt tekkida põletikud, mille eesmärk on energia liikuma saada. Põletik ei teki tühja kohapeale. Seal on juba energia umbes ja põletik tuleb seda energiat vabastama. Kui Põletik suruda maha ravimitega, siis energia saab otsa aga ummistus võib alles jääda. Püsiv tulemus on siis kui põletikutekitavas eluviisis tehakse muudatus. Samuti annavad Marsi energiate takistustest märku traumad, põletus ja lõikehaavad. On isegi võimalik paberiga endale sõrme lõigata, kui energiat on piisavalt õhus. Aastavahetuseks kujuneb välja olukord kus Jupiteri annab oma avardava väe lisaks ja koos moodustavad nad seisundi - kõik on võimalik, siin ja praegu. Nad moodustavad kui lendhobuste veetava sõiduki, mida siis teadvus juhtima peab. Kui teadvus teab ,kuhupoole ta liigub, saab ta tiivad ja vahendid. Kuna see seis on ka aastavahetuse kaardis ja inimkond tähistab väga jõuliselt 2015 aasta vahetust, siis on sellel hetkel suur tähendus ja vallandunud energiat kantakse endaga kuni järgmise aastani kaasas.

.....

Marss Veevalajas: Seiklused aegruumis
4. detsember 2014
Marss on sisenenud Veevalaja majja! Vastavalt kosmilisele korrale saabuvad elumuutvad paradigmade nihked kõikvõimalikes vormides ja ulatustes. Jumalik vapustuse ja aukartuse teekond kujundab põhjalikult ümber viisi, kuidas me elame, kui meie tulevikku ootamatu jõu ja potentsiaaliga tunnustatakse. Maavälised jõud õnnistavad meie trajektoori tulevikku, kui meid täiustatakse uute mitmemõõtmeliste võimetega, mis aitavad meil kõigil maatriksit valitseda.
Ma ennustan järgmisi suundi ja sündmusi avaldumas kuni 11. jaanuarini, mil Marss läbib Veevalaja märki:
rahvusvaheline sotsiaalne ülestõus
ootamatu üliinimlike tunnetuslike võimete areng
tajumise valgustavad transformatsioonid
uute vabaduste saavutamine elus
kübersõja suur hoogustumine
ennetavad sõjalised löögid
vaimsed kohtumised paradoksidega
suurenev rahvusvaheline solidaarsus hirmuvalitsuse vastu
suured võidud sotsiaalse õigluse eest ja sotsiaalsete pahede vastu
illuminaatide nõukogude, komiteede ja kongresside nõrgenemine
heategevuslike ordude, ühingute ja humanitaarsete jõupingutuste rajamine
interneti võrgustiku kiire areng
tehnoloogilised läbimurded küberneetikas, holograafias, virtuaalses reaalsuses ja tehisintellektis
uued avastused astrofüüsikas ja kvantteoorias
enneolematud süvakosmose vaatlused
esmakordne telepaatiline suhtlemine mitmemõõtmeliste olenditega
ulatuslik aja laienemine ja aegruumi moonutused, anomaaliad
super võrgustik
massiline "valgusest sündinud" ja "valgust teenivate" ettevõtete kasv
enneolematu üliteadvuse meele ja olemise seisundite saavutamine
rahvusvaheline vabamüürlaste võrgustiku katkemine
energial ja teadvusel põhinevad põhjalikud pöörded tervises
laiaulatuslik füüsilise sageduse tõus
tulevikuvisioonid inspireeritud väljaspool aja piire
geopoliitiliste ajakavade õnnelikud transformatsioonid
müstilised kogemused jumalate ja jumalannadega
Prometheuslike meeste saabumine, kes teenivad, juhivad ja õnnistavad
uute kogukonna juhtide tõus
teadlik ühendus piibellike väljavalitute vahel
Kõik muutub silmapilkselt. See lihtne avaldus iseloomustab lõviosa selle transiidi sünkroonsustest, millel on palju ühist loodusliku välguga. Ma tegelikult ei oleks üllatunud, kui me kõik lähitulevikus näeksime erakordseid välkusid; võib olla saavad olulised struktuurid välgult otsetabamuse. Vanad müüdid räägivad meile, et neid heidab Zeus ja et tema kotkas Aquila hoiab neid. Vaatame, kes Marss Veevalajas äratab selle müüdi ellu...
Tähelepanu alla tuleb võtta meeste roll, sest mehed mängivad Marsi mikrokosmoses alati oma osa. See tähendab, et me näeme nüüd mehi ilmumas, koostööd tegemas, juhtimas, teenimas ja kanaldamas vastavalt Marsi voorustele Veevalajas. Tundke need heasoovlikud tegijad ära läbi nende soovi ja võime võidelda suurte eesmärkide nimel, mis ületavad sotsiaalsed lõhed ja mis tulevad kasuks kogu inimkonna tulevikule.
Need mehed on tähistatud idealismi, altruismi, tulevikuvisiooni ja eksimatu kõrge vaimuandega, mida inspireerib tulevikulootus. Tervitage neid ja töötage koos nendega, kui nad teie ellu sisenevad, sest siis teeb teie elu kvanthüppe nii väärtuses kui ka võimalustes. Kui teile pakub huvi, kuidas Marss Veevalajas siin Maa peal välja näeb, siis Elon Musk suunab seda energiat suurepäraselt.
Meie maine elu põhineb osakestel, lainetel ja sagedustel. Me oleme õigupoolest valgusolendid ja läbi oma teadvuse, mis on oma potentsiaalilt jumalik, võime me reaalsust ümber kujundada vastavalt oma valikule ja kosmilise korra seaduslikule tegevusväljale. See transiit inspireerib meid mäletama, uurima ja arendama oma kosmilist olemust ajal, mil vana kord hääbub. Selle ja tulevaste transiitide üks parimaid aja ja energia investeerimise viise on arendada oma vaimset ühendust universumi tarkusega, lõputu allikaga, mida Jumal ootab meid otsima, millele juurde pääseda ja millega koos luua. Vastused on meist alati kõrgemal.
Oma DNA poolest oleme me kristallilised olendid; vesi meie kehades ja meie ajude struktuur on kristallilised ja juhtumisi on paljudel kristallidel, mida me loodusest leiame, meie meelele, kehale ja võimele universumi tarkusega ühendust saada, võimas arendav mõju.
Näiteks, kas te olete kunagi märganud salapärast vastavust meie aju dendriitide (närviraku jätke) ja kristallide dendriitide vahel? Nende mustrid on peaaegu identsed. Ja kas te olete kunagi märganud, et ajurakkude võrkudel on hämmastav sarnasus piltidega kaugetest galaktikatest. Minu jaoks tõestavad need mitmemõõtmelised vastavused, et maiste kristallide, inimaju ja kosmilise tarkuse vahel eksisteerib jumalik suhe.
Aga miks ma teie tähelepanu sellele juhin? Vastus on lihtne: selleks et julgustada teid kõiki kasutama meelt äratavaid ja teadvust avardavaid kristalle, et suurendada tarkust, kiirendada vaimset arengut ja aidata integreerida Veevalaja Marsi vibratsiooni, mis on oma olemuselt väga mentaalne. Minu tippvalik teile, mis põhineb isiklikul kogemusel ja vaimsel juhatusel, on järgmine: fenakiit (phenakite), herderiit (herderite), natroliit (natrolite), datoliit (datolite), moldaviit (moldavite) ja serafiniit (seraphinite).
Need erakordselt võimsad kristallid resoneerivad kosmilise tarkuse ja DNA ärkamisega. Moldaviit ise on tegelikult pärit välikosmosest! Ma ei töötaks nii nagu ma töötan, kui ma poleks kokku puutunud nende, nagu kristallide teerajaja Robert Simmons ütles, "kristall-liitlaste" meelt võimendava kasuga. Igatahes, lubage neid endale, sest aeg on selleks igati sobiv.
Kui Marss liigub läbi Veevalaja, kutsutakse paljusid meist teenima kõrgemaid eesmärke. On mõistlik astuda igasse rolli, mis meile asjade loomulikus käigus avaneb, ja mis võimaldab meil kaasa aidata õilsa kollektiivse jõupingutuse või hädavajaliku sotsiaalse transformatsiooni edule. On nii palju häid eesmärke, mida toetada, et me kõik peaksime leidma ühe, milles osaleda.
Mina isiklikult osalen autismi ürituses sellega, et ma kasvatan noormeest, kellest on saanud mu poeg ja kellel kujunes välja raskekujuline autism pärast vaktsiini kahjustusi. Läbi autismi katsumuste olen ma õilsate ürituste kohta nii palju õppinud ja tõde on see, et mind on tänu osalemisele tema elus vaimselt õnnistatud. Marss Veevalajas on ideaalne aeg uues ürituses osalemiseks, pidage ainult meeles, et lõplikud võidud võidetakse läbi teadvuse tasandi.
Sotsiaalsed võrgustikud on nüüd, kui Marss sisenes Veevalajasse, muutunud ülikuumaks. Mõned selle transiidi kõige imelisemad kasud tulevad läbi kõige õnnelikemate ühenduste ja koos teadlike mõttekaaslastega inimvõrgustikes tegelemise. Minu juhatus on siin lihtne: laiendage jõuliselt oma sotsiaalseid võrgustikke vastavalt teemadele, huvidele, ressurssidele ja üritustele, mis kõige rohkem teie südame, meele ja tuleviku taotlustega resoneerivad. See on jumaliku võrgustiku transiit. Õnnistage oma tulevikku ühendudes ja kooskõlas nendega, kes võivad aidata teil siseneda elamise kõrgematesse dimensioonidesse.
Selleks, et Veevalaja Marsist kõige rohkem kasu lõigata, peate olema täidetud koostöö vaimuga. Kuna me oleme sotsiaalselt ühenduses, siis meie võime koos töötada, isegi ja eriti ilma kohese tasuta - kuid suure lubadusega tulevikuks, eristab need, kes löövad läbi ja need kes niisama kohmitsevad. See on tulevikku suunatud transiit, mille suurimad dividendid tulevad neile, kes töötavad teadlikult põhjuse ja tagajärje seadusega, et luua optimaalne ajakava nii paljudele inimestele kui võimalik. Selle transiidi energia teravdab meie tuleviku taju, et aidata meil luua jumalikke põhjuseid ja tagajärgesid, mis loovad meie ühist tulevikku.
Kõigile oma tulevastele müstikutele, alkeemikutele ja meistritele on mul öelda seda: valmistuge nägema ja tundma oma tuleviku teatud vaimselt olulisi aspekte. Saabuvad visioonid ja selgus, mis aitavad teil alati tegutseda viisidel, mis loovad ideaalse ajakava teie tulevikuks. Meid kõiki üllatab see, mida me näeme ja me peame ise rakendama seda hoogu ja bravuuri, mida Marss on toonud, et muuta see taevane strateegia maiseks reaalsuseks. Meie "sõbrad kõrgetel kohtadel" aitavad meil suunata õigeid energiad, mis võimaldavad suurtel unistustel täituda. "Vood" ja "allalaadimised" saavad varsti väga väga tugevaks! Kasutage valgust, mis tuleb läbi teie meelte.
See, mis edasi tuleb, on puhtalt väljastpoolt ja ma edastan selle alandlikult järgmiselt: "Kosmiline kord võib olla vangla, kui teie süda ja meel on tumedad. Teie vaenlased teavad seda ja kasutavad iga taktikat, et tumendada teie vaimu ja blokeerida teie tõusu läbi tähtede. Ennekõike olge Valgus ja te tõusete läbi aja ja läbi tähevalguse kõrgemale igast valust ja õnnetusest. Kosmos hoiab kogu rikkust ja ravimeid, kõiki teadmisi ja võimu. Vabastage ennast kõigest, mis tumendab ja kõndige Valguse rajal. Me ootame teid Veevalajas. Sinu sõber igavesti, Hermes Trismegistus."
Teie hiilgavaks tulevikuks,
Astroloog Salvador Russo
Tõlkis Tiina Mills

Like · 

No comments:

Post a Comment