12/12/2014

Vestluste paremaks mõistmiseks. Majad

Kuna kasutan sümbolkeelt, mille nimi on astroloogia, siis oleks ehk vajalik mõningaid mõisteid lahtikirjutada. 
Vestlused on planeeritud siis Uraani-Pluuto kvadraadi viimase suure tunneli ajaks. Kaks viimast kvadraati moodustavad sellise pinge 4 kuuks, et kas tahab või mitte, seda õhuolevat tuleb kasutada. Ja parem on siis omada infot, sellekohta, mis siis õhus on.

Õhusoleva äratabamiseks sobivad ka kõik muud vahendid. Teised sümbolkeeled ( ruunid, tarot, loodusmärgid, kanaldamised, uned jne) mida märgatakse ja kasutatakse. 

Loomise esimeseks teoks on Ruumi Loomine. See on siis Ring, täpp sees. See on astroloogias nii sodiaagiring kui isikutasandis majade süsteem. 
Sellesse Pühasse Ruumi sisenevad teadvused, kes on oma algse päritolu poolest ajatud. Ruum kui selline on ajaline, kuigi aine ise /energia, millest Ruum luuakse on ajatu. 

Esimese sissehingamisega fikseeritakse siis arenguruum, mis saab sünnihetke tõusul oleva märgi ja kraadi Ringi Alguse ja Lõpukohaks. Keskmes on alati Inimene ise. Selgroog meis on kui oma maailma Maailmasammas, hoides üleval kõiki meie võimalusi. 

Majade kohta on netis palju võimalusi, ma ei hakka neid ülerääkima. Kui on huvi, küll ülesleiab. Ma ise vaatan ka pärast kui olen ärakirjutanud, mis olukord hetkel on ja mida leida võiks sellist, mis uurimist vääriks. 

Loomise Püha ruumi kasutavad siis Suure Elu sädemed, tuled, teadvused. Võime sellele Igavikulisele sähvatusele anda nimetuse Mina Ise. Enne sellel suurele teekonnale asumist oli Mina Ise oma tajul Kõik, osa suures Elust, Loomisväest. Ainelise keskkonna tekkimise ja ainesse laskumisega saab see sähvatus võimaluse arendada välja Minateadvus ja pöördada tagasi kahe samaaegse teadlikusega  "Ma olen see kes ma Olen". "Mina Ise olen Terve Elu"

Kui nüüd vaadata oma sünnikaarti, siis on seal 12 maja. 6 horisondi all ja 6 horisondi peal.
Arvutikaart annab tõusumärgi vasakule keskele ja majad 1-6 jäävad siis alla ja 7-12 üles. ( Omamoodi huvitav on ka see, et me liigume Päikesega koos, Päikese ümber tiirutades hetkel nii, et Maa lõunapoolus on eespool). Liikumise suhtes on siis põhjarahvad koguaeg Maa kaitsva kumeruse taga, aga ma hetkel jätan selle mõtte edasiarendamata:):)))

Enne kui Mina Ise hakkab Loomisruumi kasutama, enne teeb teadvus läbi ka kõik teised minavormid, mida on ilmselt väga palju. ja millest osa minaks peetavaid pole iseendaga kuidagi seotud, vaid kujunenud välja ühiskonnas toimivatest uskumustest, milline see mina ja tema lugu olla võiks. 



Annan lühidalt nüüd ideed :
1 maja Enese Teadvustamine
2 maja Enese  Väärtused.
3 maja Enese  Suhted. 
4 maja Enese Kodu ehk toetuspunkt 
5. maja Enese  Looming
6 maja Enese oskused.

6 majas siis tehakse ka kokkuvõte Iseenda ärkamisest.  Kogu eelnev kogemus sulab siin kokku. Ja tekib ka nähtus, mida osades materjalide nimetatakse Väikeseks Lävevalvuriks. See on siis kõik pahed eemalduvad teadvusest ja moodustavad olendi, kes siis hakkab inimesel sabas käima ja end pidevaltmeeldetuletama. Need on siis energiad, mida on ajastute jooksul väga suureks kasvatatud ja nad ei lagune ka ajastuid enam, aga 6 majas toimub see protsess, kus teadvus ei ole selle kõigega enam seotud. 

7 maja - siin sünnib Meie. 
8 maja - Meie väärtused. 
9 maja Meie Suhted
10 maja Meie Kodu
11 maja  Meie Looming
12 maja Meie oskused. 

12 majas siis sulatakse kokku inimkonna kogemust. Ja kui teadvusel, kellel on tugev 12 maja pole väljaarenenud Meieteadvust, on see väga karm kogemust.

Inimesi siin taaskehastuses võib olla kahesuguseid. Ühed, kes on sünniseisu saanud loodusseaduste järgi ehk siis on tehtud tegusid ja tagajärgede kogemiseks sünnitakse teatud hetkel, ajas ja kohas. 

Siis on siin inimesi, kes oma teadvuse kvaliteedi poolest võiksid liikuda juba peale surmaväravate läbimist edasi. Aga nad tulevad siia. Inimkond on tervik ja see tervik saab koos edasi minna. ja seetõttu on tekkinud ka liikumine, kus antakse lubadusi aidata inimkonda ja luua võimalusi. Need isikud siis tulevad väga täpselt valitud seisuga. Millegi jaoks väga oluliste jõudude kombinatsiooniga, mida on tal võimaluste loomiseks siin ja praegu vaja. 

Võin julgelt öelda, et ma ei ole siiani veel kedagi kohanud, kes poleks oma siiatulekut ise valinud. Siiajäämisel on ka ohud, kuna kui teadvus ei ärka ja teeb tegusid, mis tõmbavad ta uuesti põhjuste tagajärgede rattasse, on korraga tekkinud juba 2 väge. Lubadus siin olla abiks ja seosed ja suhted, mis vajavad uuesti vabastamist. Lisaks sellele võimaluste loomisega antakse ka lisalubadusi, mis omakorda ühel hetkel hakkavad ilmnema nähtusena, mis on sarnane sunnile. Lisaks on siiajäämisega seoses veel selline lugu, et üks osa süsteeme on eeldanud, et nad jäävad kestma. Elu on aga näidanud, et siin Maal on sõda sõja otsa ja ükski Tarkusekool pole lõpetanud oma tegevust vabatahtlikult. Tulemuseks on  see, et suuliselt edasiantav on läinud kaduma ja siiasündinud on jäänud ilma võimalusest ärgata sellele, mis juba ajatus mälus olemas on. 

Tulemuseks on elud, mis on nn tavalised, koos oma tavaliste tagajärgedega. Samas seda ajatut teadmist ei võta keegi ära, kui ta on juba olemas selles aines, mis ei allu sünni ja surmaväravatele, siis võib ka vahepeal minna sadu elusid, nagu olud muutuvad soodsaks, nii see juba, mis on olemas, saab välise ärataja korral äratatud. 

Tuleme tagasi siis majade teema juurde. 

Sünnikaardis siis Uraan ja Pluuto omavad oma algset asupaika.  Kuna nad on edasiliikunud, siis omavad nad ka mingit asetust hetkeseisu võrdluses sünnihetke seisuga. 
Toimivad nagu käärid. Eriti jõulised on need käärid neil kellel ka sünnihetkel on Uraan ja Pluuto jõulises suhtes  - näiteks ühenduses või 45 kraadises suhtes. 

Uraani majavaldkond siis elukestvas uuenemisest ja selles majavaldkonnas on Vabaduse Idee kõige võimsamalt esindatud. Samuti see majavaldkond võimaldab saada täiesti Uut tervikteadmist. 
Pluuto majavaldkond on siis elukestvas transformatsioonis ja vanade vormide lahkumises. See on ka valdkond, kus saab oma käsi ulatada inimkonna kui terviku heaks. Need, kes on oma eluolu enam vähe korda saanud, saavad asuda toimetama ühisväljadega, mille koondnimetus on MEIE.  Saab rääkida minu pingetestes ja stressidest ja pahedest ja saab rääkida ka MEIE stressidest ja pahedest. Ja kui enda elus on kena koristada ära mõtte ja tunnetetasandi "praht" ja muuta ta valguseks tagasi. Siis sama tuleb teha ka inimkonna ühisväljas. Seda ühisväljatasandit puhastavad kõik grupiviisilised kooskäimised, mis just parasjagu ei saasta ja ei madalda sagedust. Iga grupp, kust inimene läheb rõõmsamana ja õnnelikumana ära, on andnud panuse Meie kui Inimkonna ühisvälja puhastamisesse. Seetõttu ka Pluuto seisude ajal on grupiviisline koostöö väga soodustatud. 

Samuti on Pluuto väga leebe, kui teadvusel on olemas meieteadvus ja ta tajub ühtustunnet ja tervikut. 

Teadvuse arengus on vajalik väljaarendada nii Mina kui Meie teadvus ja mida enam nad avarduvad, seda suuremate sammudega astume edasi ülestõusmise teel. 
Enesekesksus on hädavajalik, aga harmooniat hakkab ta looma siis kui Meie teadvus on samatugevaks arendatud.

Tekst on kirjutatud google gruppi Muutuste Tuuled, mis loodud planeeritavate videovestluste info edastamiseks ja järelkajaks. Liitumiseks saata kiri vikker at gmail.com Pealkirjaga Videovestlused. Facebookis saab infot grupist  https://www.facebook.com/groups/muutustetuuled/

No comments:

Post a Comment